@JanWillemOverdijk
Rustige goede plek. Stageld is hoger dan vermeld. 12 euro als je betaalt via de app. betaalautomaten (stroom en parkeergeld) op camperplaats accepteren geen kaarten. Beetje onhandig.
Ik denk dat de ‘vrije’ camperplaats is opgedoekt. Begin juni 2025 zit hier een camperplaats van Camping Car Park, zoals op veel meer plekken in Frankrijk. Camperplaats en de Gemeente Camping zijn een geworden. camperaars mogen gebruik maken sanitair etc. Prijs is natuurlijk navenant.
2023
Beetje merkwaardig Camperplaats bij restaurant en pension. Voorzieningen zijn er wel, maar slecht georganiseerd. Waar moet je bijvoorbeeld de cassette even omspoelen als je hem hebt geleegd? in dit geval vind ik 27 euro voor camper, 2 personen en elektra te veel.
2022
Stonden hier begin mei 2022. Comfortabele plek met alle voorzieningen. Mooi uitzicht. Fietstocht over een lekker fietspad naar Wittenberg duurt ongeveer een uur. Prijs per nacht, inclusief stroom, is nu 17 euro.
Stonden hier in mei 2022. Mooie plek. Je wandelt zo het bos in. Half uur fietsen naar Cottbus. Rustig. Sanitair ok! wij stonden alleen. Bij drie Campers wordt het wel wat krap.
2021
Goede plekken tussen de bomen. Rustig. Snackbar. Alle faciliteiten. Ideale plek om de was te doen, etc. Misschien minder aantrekkelijk voor de fanatieke camperaars. 😊 Voor camping redelijk geprijsd. Camper, 2 personen 20 euro. Exclusief stroom. Dus geen 16!
Waren hier in april en eind mei 2021. Mooie rustige camping. Volop fiets- en wandelmogelijkheden. Nieuwe eigenaren Ilona en Pieter zijn voorkomend en vriendelijk. Helaas geen plek om grijs water te lozen. Rest van de faciliteiten zijn dik in orde. Daarom toch 5 sterren.
Bezoek eind april 2021. Buitengewone lokatie. Perfecte ligging. Sanitair, etc. dik in orde! Leuke extra’s zoals fietsgereedschap in overvloed, nuttige toeristische info, etc. Vriendelijke ontvangst.
2020
September 2020. Goede voorzieningen. Rustig. Met bus of fiets naar centrum. we een pittige prijs zeker voor Polen.
Ruim opgezet. 50 plekken, gras, gravel en bestraat. Sanitair lijkt me wat beperkt voor zoveel plaatsen. Wel goed verzorgd. Alleen het toiletpapier ontbrak. Zo nu en dan een flard mestgeur. Leuke geste de eigenaar kwam bij elke camper een doosje eieren brengen. Harderwijk en de Veluwe zijn goed bereikbaar per fiets.