@Janenmarion2022
- 2022
- Challenger Premium 287GA
- 2020
- Ford
prima camping nabij Turijn, met direct achter de camping fietspad naar stad( 20 min ) nagenoeg nieuwe sanitair units. Een aanrader!
Idyllische gelegen camperplaats van wijnboer. prettige ontvangst en lekker gegeten in het bijbehorende restaurant van de eigenaar. beperkt sanitair maar locatie en restaurant maken dat ruimschoots goed
nette camping, in dorpje gunstige ligging voor als je de Gotthard tunnel in of de pas over wilt. prima sanitair.
prima overnachtingscamping voor bezoek aan Milaan. Kort bij tramverbinding naar centrum Agro -winkel voor o.a. groenten en brood. sanitair is wel krakkemikkig maar schoon.
Het regenachtige weer zal niet geholpen hebben, maar wat is dit een matige en onverzorgde camping! ook het sanitair is zeer matig. Wat ons betreft n dikke onvoldoende!
Fijne nette camping. Eenvoudig maar prima schoon sanitair. ruime plekken in mooie omgeving.
in tegenstelling tot de vermelding is deze camping inmiddels wel open ( 21.04.2025)
Verzorgd terrein en vriendelijke behulpzame eigenaar. Wij waren hier rond Pasen toen het seizoen eigenlijk net begon. mooie ruime plekken. sanitair is nog erg basic maar netjes. Vanaf de camping is het zeer fraaie stadje Cesky Krumlov via fietspaden snel te bereiken . Prijs- kwaliteit is goed
goede gezellige camping met veel gezinnen met jonge kinderen. (Duitse paasvakantie) wij hadden een mooie ruime plaats. sanitair is prima in bijzondere aankleding. het bij de accommodatie behorende restaurant is erg goed . om te fietsen moet je een goede eBike en conditie hebben want het is overal erg steil. Redelijk prijzig maar zeker de moeite waard.
mooie goed onderhouden camping met veel faciliteiten en prima sanitair. met ACSI kaart veel waar voor je geld. Fietsen naar Granville gaat prima. Ruime plekken,veelal wel wat scheef
April 2024, fijne plek, op loopafstand van Altstadt.( Nieuwe) eigenaar/beheerders die er energie in stoppen. Sanitair en terrein zijn schoon en verzorgd. fiets en wandel mogelijkheden of bezoek Heidelberg met fiets of openbaar vervoer. Niks mis mee!
Fantastische plek, direct aan de rivier en de fietsroute. heeft slechts 20 plaatsen maar de voorzieningen van een 5 sterren camping. Het sanitair verdient een dikke 10! Een aantal plaatsen is wat krap bemeten maar er zijn ook ruimere plekken. mooi terras met restaurant met kleine kaart.
fijne, zeer verzorgde CP. Zeker voor doorreis gunstig gelegen t.o.v. snelweg. Sanitair; 9+ .