@Janie-H
- Hymer ML-T 570
- 2023
- Mercedes
- Integraal
Wat een prachtige eco-oase van rust en stilte tussen de olijfbomen in wat technisch gezien de (grote) achtertuin van de eigenaren is. Ik heb hier net 3 zeer ontspannende dagen doorgebracht. Marc, de eigenaar, was zo gastvrij. Boek van tevoren als je kunt, want ze zijn misschien aan het werk, anders bel je het nummer als je aankomt, zoals wij deden, en Marc geeft je de toegangscode om binnen te komen (spreekt zowel Engels als Frans)
het is een absolute koopje voor 20dh. ja het is gedateerd maar het is een goede camping met douches en toiletten. alleen al om te parkeren is het de 20dh waard
goede locatie. arriveerde 26 december en wilde mensen laten weten dat er buiten het seizoen prijzen zijn. Voor heel december is het slechts € 20 per nacht met ACSI-kaart inclusief elektriciteit en echt geweldige WIFI die de hele site dekt. Ik kijk ernaar uit om de waterbus bijna voor de deur naar Venetië te nemen.
dit is een geweldige gratis tussenstop op slechts een paar kilometer van de snelweg, maar in een prachtig landschap en de Weber-wijngaard. De toegewezen parkeerplaats is langs de weg direct voor de ingang van de parkeerplaats langs het huis. (we misten het eerst en gingen de heuvel op en moesten omdraaien). we verbleven op de parkeerplaats van de wijnmakerij, maar er zou voldoende ruimte zijn geweest op de parkeerplaats en ruimte om te keren voor ons busje van 9,3 m
Fantastische locatie direct aan de duinen. Dit is een grote camping, maar voelt niet campingachtig aan, meer als gewoon voldoende ruimte om te kiezen waar u wilt parkeren in een landelijke omgeving. We verbleven hier een week en wilden echt niet weggaan. De beste warme douches die we tot nu toe in Marokko hebben meegemaakt. Het is ook een Auberge met een prachtig zwembad dat u kunt gebruiken
10 op 10 voor locatie. Ons 3e bezoek aan deze camping en je voelt je alsof je wild kampeert in de woestijn. Warme douches, goede toiletten en goede locatie om naar de stad te lopen. Een jaar namen we een excursie van een halve dag met de eigenaar in zijn 4x4 naar de woestijn en dit jaar namen we een kameelrit bij zonsondergang. Beide geweldige excursies. Mooie vriendelijke manager ALI
Sitecode: 19740
Een kleine oase vlak bij de hoofdweg. We wilden ergens onze reis van Merzouga naar Ouarzazate breken en dit was perfect. Prachtig uitzicht, mooi en rustig en een natuurlijke, rustieke camping bij het huis van de eigenaar. Zo'n vriendelijk welkom en we kregen niet alleen muntthee maar nog steeds warme mooie zelfgemaakte cake waarvan ik vermoed dat die speciaal voor ons was gebakken. Goed elektrisch en we zouden graag weer blijven
Sitecode: 20701
Na het lezen van de recensies waren we benieuwd naar het verblijf hier, maar bij aankomst waren we echt teleurgesteld. De bron is er nog steeds, maar de parkeerplaats op de grond was erg ongelijk, vol enorme kuilen en overal was gebroken glas. Het is ook aan de rand van de weg. We doken verder. Let op: er is geen goede camping tussen Oujda en Figuig.
Sitecode: 20554
Dit is gewoon een grote parkeerplaats, maar het ligt heel dicht bij het politiebureau voor beveiliging. We kwamen hier aan toen het bijna donker was en we hadden nergens anders om te verblijven (er is niet echt een goede plek om te verblijven tussen Oujda en Figuig.) Het was prima voor de nacht en de stad leek vriendelijk wanneer we er doorheen rijden, maar het is niet een bestemming, gewoon ergens van de weg af om te overnachten als dat nodig is.
We hebben hier een heerlijke ervaring gehad. Enorme camping met veel bomen en grote groene gebieden. (we zijn 9 m + en het is zeer toegankelijk) We werden op de rotonde gezwaaid door een man op een motorfiets die ons toen de weg wees voor de laatste paar honderd meter. Ze waren allemaal heel aangenaam. Ja, we hebben via hen een gids ingehuurd, maar we hadden dit willen doen en het was heel goed besteed geld, de gids Abdul was briljant.
Sitecode: 62052
Geweldige locatie direct aan de kust, en korte wandeling naar de stad waar we de tram rechtstreeks naar de Blackpool-toren kregen (trams om de 15 minuten, £ 6 elk voor een 24-uurspas en 40 minuten mooie rit naar de toren). Enige nadeel was dat we tijdens ons bezoek rond 20.00 uur een jongensracer rond het parkeerterrein in het donker hadden ingezoomd, ongeveer een half uur lang handremdraaiend.
Schitterende locatie midden in het centrum, maar rustig en een mooie met gras begroeide omgeving om buiten te zitten. Mooie stad, zeker een bezoek waard. Blijkbaar zijn het weekend druk en zijn ze normaal vol, dus stel voor om op een vrijdag aan te komen (zoals wij deden) in plaats van een zaterdag om een plaats te beveiligen. Aardige gastheer en veilige omgeving met goede WiFi
Mooie camperstop met grote, op verharde plaatsen liggende plaatsen en omgeven door goed onderhouden gras. Rustig, goed beschut en zonnig in een spectaculair gebied van natuurlijke schoonheid. Mooie bar Restaurant naast de deur waarvan de camping eigenaar is. De camping draait ongeveer 200 meter voor het restaurant aan uw rechterhand. We misten het als niet ondertekend, maar veel ruimte om te draaien, zelfs met grote MH
Helemaal perfect! Mooie ruime grasrijke camping op een zonnige open plek in het bos. Zeer vredig en rustig. Nieuw gebouwde eco-stijl douche en toiletgebouw. Spectaculaire 'chique' serre ontspanningsruimte met houtkachel, banken en honesty bar en ijs koelkast. Vers brood gebakken op het terrein (de avond van tevoren bestellen). Mooie eigenaars en geweldige fietstochten naar 2 mooie kleine steden.
Zoals een andere recensent heeft gezegd, is dit nu weer open en als een gratis verblijf met gratis elektrische (maar geen water of verwijdering) direct aan de bakboordzijde met een prachtig uitzicht je kon niet om meer vragen. De vis snack / cafe naast de deur verkoopt schitterende lokale zeevruchten.
Sitecode: 19770
Heerlijk, heel ruim en groter dan verwacht. Prachtige locatie met de palmerai rond. Zou langer dan 1 nacht gebleven zijn als we niet zo 'lastiggevallen' in de stad waren geweest. Het zou leuk kunnen zijn, maar je kunt niet een paar stappen lopen zonder een tout in een traditionele jurk die je probeert een reis te verkopen. Jammer, gewoon te veel. We werden ook op de camping benaderd; uitstapjes, kijk naar de winkel enz., maar ze waren in orde.
Sitecode: 19656
Tien van de tien voor alles; locatie, mooie site met uitzicht op de rivier door de palmerai, super warme douches, alle sanitaire top, snelvullende waterslang, 2 wasmachines, schitterende wifi, goede elektrische en super vriendelijke eigenaren. Ik vond het hier en onze favoriete site in Marokko tot nu toe.
Wat een fantastische gratis kampeerlocatie. Uiteraard geen faciliteiten, maar tanken en leeg voordat je gaat en gewoon genieten van deze prachtige locatie. Ik verbleef 2 nachten, zeer rustig en veilig. Rond 6-7 busjes hier toen we hier waren, maar een enorm gebied op 2 niveaus. Toegang en ruimte voor voertuigen van elke grootte. Panoramisch uitzicht, geweldige zonsondergangen en zonsopkomsten en de lokale schapen- en geitenratten grazen hier.
Locatie perfect om de kloof te bezoeken en is vrij spectaculair met uitzicht op de Monkey Paw Rock. Het is vrij klein en hoewel we in onze 9m bestelbus prima waren, was het behoorlijk strak ingepakt (meer als een camperstop) en vol met 13 busjes (de meesten veel kleiner dan wij). Echt oprecht gastvrij welkom (maaltijden beschikbaar) maar voor ons gewoon een plek voor 1 nacht om de kloof te zien (en geweldig daarvoor)
Sitecode: 20818
Mooie camping op een mooie, landelijke locatie, maar niet ver van de hoofdweg als u op zoek bent naar een plek om uw reis te onderbreken. Prima voor onze 9m camper, maar het was misschien moeilijker om ruimte te vinden als het druk was. Mooi zwembad met ligstoelen en tafels en drankjes voor eten en alcoholische drankjes verkrijgbaar. Geweldige plek om te relaxen.
Sitecode: 20952
Super locatie op geweldige locatie net achter het strand, sommige plaatsen met uitzicht op de zee. 5 minuten lopen naar mooie schone strand met een paar restaurants. Kleine supermarkt met goed gevulde basics en brood naast de deur. Goede elektrische en goede wifi
Sitecode: 20934
Echt geweldige locatie met uitzicht op de zee. We hebben een plek op de eerste rij met een fantastisch uitzicht. Gebruik de douches of het toilet niet, dus kan daar geen commentaar op geven. Goede elektrische en gemakkelijke afvoer van afvalwater. Heerlijk eten en bier en wijn verkrijgbaar bij het naastgelegen hotel en goede positie voor de stad en de souk (10 minuten heuvelopwaarts)
10 van de 10 voor locatie. Je moet hier minstens één nacht blijven als je naar Mhamid komt. Het is precies in de woestijn, met een prachtig uitzicht en een geweldige plek om het komen en gaan van de woestijn te kijken; ezels en karren, kamelen, rallyauto's (een rally op 1 km afstand toen we hier waren) en 4x4's die de woestijn ingingen. De Sahara-wind kan onverwachts opwellen, dus verwacht deze maar ongelooflijke locatie.
Zoals de andere beoordelingen zeggen; geweldige site in de Palmeraie. Een heerlijke beschutte plek om te ontspannen. Heerlijk welkom van de Engels sprekende eigenaar, muntthee bij aankomst, een grote mat om naar buiten te gaan, die het zand er goed uithoudt; water, gootstenen, goede douches en toiletten, verwijdering en een goed onderhouden site. Hier twee keer verbleven op onze weg van en naar M'hamid
Sitecode: 19026
We zijn hier meerdere malen verbleven. Het is een oase van rust en kalmte aan de rand van een hectische stad. Mooie omgeving; mooi (als koud) zwembad en restaurant aan het zwembad met goed eten en alcohol. Goed sanitair en wasmachine. Taxi's kunnen eenvoudig via de receptie geboekt worden om naar de stad te gaan.
Geweldige locatie vlak bij de deur van Ait Ben Haddu. Staand aan de top van de Kasbah kun je je camper zien! Hier net geparkeerd voor een nacht en maakte geen gebruik van de faciliteiten maar was de perfecte tussenstop voor een bezoek aan de Kasbah. De Kasbah is trouwens absoluut spectaculair en een must om te zien (en is gratis)
Sitecode: 19509
Zeer vriendelijk en gastvrij en een comfortabele veilige ommuurde locatie dichtbij genoeg om de stad in te lopen, maar ver genoeg weg van de drukte om een rustig toevluchtsoord te zijn.
Super gratis parkeren in doelbaaien voor campers 10 minuten lopen van het fantastische historische oude centrum. Het wordt erg druk, maar in januari, toen we in de weekenden mensen bezochten, was er ook parkeergelegenheid in de busbaaien omdat er geen bussen waren, ook op de omliggende afvalgrond. Gratis water en afvalverwerking (hoewel afval een beetje ontoegankelijk is voor grotere campers, maar goed te manoeuvreren is)
Wat een fantastische plek is dit gratis! Zoals andere reviews zeggen, koop gewoon wat brandstof van het benzinestation aan de overkant (+ vraag om een gratis waterfiche). Ze geven je ook een stadsplattegrond met een supermarkt en interessante plaatsen gemarkeerd. Mooie stad en op slechts 10 minuten lopen. Vlakke ruime baaiencamping, gratis elektrisch (hoewel we het niet nodig hadden). Gemakkelijke toegang tot grijs en zwart afvalbaantje, zoet water per token.
Geweldige gratis parkeerplaats voor campers met water en zoet water (€ 1 per 10 min. Vers water). Tal van elektrische aansluitingen beschikbaar (betaalmeter). Super locatie voor deze zeer mooie stad.
Ja, deze parkeerplaats is duurder dan de meeste voor geen diensten, maar het is zo centraal en slechts een zeer korte wandeling naar de prachtige oude stad (links uit de poort, weer links en 150 meter verderop en je bent daar) het is de moeite waard het geld voor een kort verblijf. Ook veilig, verlicht, ommuurd en veilig en opmerkelijk stil 's nachts. We betaalden pl76 voor ongeveer 19hrs (grote camper en veel ruimte om te parkeren)
Dit is een geweldige locatie zonder voorzieningen direct aan een prachtig strand en het is ook voor grote campers bereikbaar via de weg. We fietsten eerst omdat we niet zeker waren, maar goed voor de toegang. Je kunt vanaf hier naar de Kelingrad-grens fietsen op een prachtige fietsroute door de bomen langs alle 4 de stranden (alle genummerd, parkeert op 4 en grens op 1, rond de 3 km cyclus)
Voor een gemakkelijke locatie naar Auschwitz is dit perfect. We wisten niet zeker of we de juiste plaats hadden om mee te beginnen, want er zijn overal een paar parkeerplaatsen. het maakt niet echt uit waar je naar toe gaat. 20pl voor de dag en 20pl voor de nacht dus 40pl voor 24 uur. Was niet zeker hoe het zou voelen 's nachts zo dicht bij Auschwitz, maar het was prima. Een paar hotels en restaurants sluiten om ons heen.
Super camping, mooie locatie aan de rivier. Ongeveer 5 km gemakkelijk fietsen op fietspaden naar het centrum. Leuke stad. Camping restaurant / bar goed en nog een paar geweldige restaurants vlak bij de ingang aan de rivier. Hier in november en hoewel douche open te blokkeren, was waterkraan te vullen uitgeschakeld dus moest vullen via containers van kraan binnen doucheblok. Stel eerst vragen of water.
Als je gewoon een rustige plek wilt om te verblijven die erg dicht bij de oude stad ligt en gemakkelijk bereikbaar is voor elke camper, maar zonder diensten, dan doet dit alles. Grote beveiligde parkeerplaats met gemengde parkeergelegenheid. We betaalden 24 uur per dag voor 24 uur.
Absoluut heerlijke tussenstop, op slechts 2 mijl van de snelweg. Bleef een extra nacht zo leuk. Dus heel rustig en vredig en leuke lokale steden in de buurt om naar toe te fietsen. (ga naar Braunschweig) Uitstekende faciliteiten - heel nieuw toilet en doucheruimte met wasmachine en droger. (je hebt elk 4x50c munten nodig). Gratis water en elektriciteit, maar geen grijze of zwarte ontlading.
Mooie rustige locatie vlak bij de snelweg. Geen camperfaciliteiten, maar rustige kleine picknickplaats op het plattelandsparkeerterrein met een droog toilet en picknickbanken. We bleven in de grote, ruige lay-by tegenover, in plaats van te veel ruimte op te nemen op het kleine parkeerterrein. We bezochten de oude kerkruïnes op het terrein, ook de nieuwe kerk en de eland boerderij ongeveer 3 kilometer fietsen weg (bewegwijzerde) .mooie tussenstop.
Geweldige locatie met uitzicht op het Götakanaal. Nieuwe en schone douches en toiletten, ook was- en droogmachine en magnetron. Fietspad langs het kanaal (toegang over de brug) Het restaurant / café van Captain Billy op het terrein. Betaal daar voor de parkeerplaats. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Vers drinkwater vullen beschikbaar, maar geen afvoer van afvalwater.
Super stop over minder dan 2 mijl van de snelweg, maar erg rustig en vredig. Alles wat u hier nodig heeft, een gemakkelijk op te bergen en op te ruimen punt, gratis elektriciteit als u een borg van € 10 wilt achterlaten voor de sleutel. Anders slechts € 5 voor de nacht. Parkeer (er is een open ingang rechts achter het gebouw) en ga dan naar de brouwerij bar / restaurant (fantastisch eten en bier) om een kaartje te krijgen.
Geen faciliteiten, maar een fantastische locatie op geasfalteerde parkeerplaats met uitzicht op het water slechts 5 minuten of zo van de veerbootterminal. Stil en vredig .
Dit is een geweldige locatie om Lagos te bezoeken en op loopafstand van de haven en de stad. We volgden een zeer goede bewegwijzering naar het Camper-servicepunt om dit camperpark te vinden. Voor € 3 per nacht is het een koopje. Gratis afvalverwijdering en € 2 per 100 liter voor water (tokens en campingtickets van het stadionkantoor). U kunt het servicepunt gebruiken zonder te blijven. Geweldige service voor kampeerders uit de stad.
Schitterende locatie voor de kleine rustige haven, strand en restaurants. Het ziet er niet erg speciaal uit als je voor het eerst aankomt, maar het tanken en afval werken goed en de locatie is de grote aantrekkingskracht. Ben het eens met de andere recensie, heerlijk in de droge maar je zou niet willen dat je hier in het nat. € 4,50 per nacht plus € 3 als u elektrisch wilt.
Dit is een fantastische locatie. We verbleven hier omdat ik de volgende dag naar huis vloog maar een geweldige locatie zonder reden om op de luchthaven te zijn. Geen faciliteiten, maar grote zeer mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht over de wetlands en een korte wandeling of fietsen naar Ilha de Faro, een zeer uniek strand met restaurants.
Geweldige camperstop voor overnachting voor Jerez. We fietsten van hier rechtstreeks het centrum in langs superfietsroutes. Echt uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam personeel en ook een camperplaats / garage dus als je onderhoud nodig hebt, vraag het ze dan gewoon
Geweldige nieuwe camperstop-achtige camping. Zeer ruime, goede warme schone douches en een wasmachine met grote droogruimte. Enige nadeel is dat elektriciteit aansluiten echt niet goed is voor wat dan ook. In de hoop dat ze erin slagen om dat gesorteerd, anders dan dat een super-site op geweldige locatie naast andere camping.
De beste camperstop waar we tot nu toe op hebben overnacht. Uitstekende faciliteiten, veilig (geweldig systeem met fob voor toegang en toiletten) en grote moeilijk te bereiken staanplaatsen. Het is alles wat je zou willen.
Sitecode: 19029
Echt een goede locatie vlak bij de poort van de medina. Het is een algemene parkeerplaats en toen we aankwamen waren er geen andere campers en nogal een drukke parkeerplaats met auto's. Auto par bediende zeer behulpzaam en gastvrij. We waren de enige camper hier en een beetje bezorgd over de veiligheid van een overnachting maar goed verlicht en politie aanwezigheid bij de medina-ingang tot ongeveer 1,30 in de ochtend.
Sitecode: 20812
Echt super locatie in een prachtige rustige omgeving tussen de argan bomen. Informele parkeergelegenheid met veel ruimte en goede sterke elektriciteit. Geschikte motorhomes van alle afmetingen. Zwembad (een beetje te koud in februari, maar heerlijk) restaurant, wasmachine. Zeer ontspannend verblijf. Als je voor die dag naar Essasoria gaat, is het een heerlijke plek om naar terug te keren. Mijn favoriete camping in Marokko tot nu toe.
Sitecode: 20981
Zeer speciale plaats. Onze 2e reis hier. Wild kamperen op zijn best en zo dichtbij de stad. Het avondlicht op de omliggende bergen is geweldig. Alle verkopers bezoeken, maar zijn geen plaag. Toilet leegmaken aan de bovenkant van het gebied. 2 campings binnen 30 meter als u wilt herladen voor een nacht. We hadden super tajine, pizza, cake en wassen allemaal gedaan door de mooie Nezha
Sitecode: 20816
Schitterende rustige camping. Uitstekende, goed onderhouden schone faciliteiten tot westerse standaard. Super warme douches, 3 wasmachines, goed aangelegde terrasvormige baaien met gemakkelijke toegang voor grote campers. 10amp of 16 amp elektrisch (beetje extra voor 16 maar beter voor onze grote camper) .3km in een lieflijk stadje dat alles heeft wat je nodig hebt. Vis / groenten / gas / satellietmannen bezoeken allemaal.
Je zou niet meer van deze aire kunnen vragen voor de prijs. € 5, koop een ticket uit de machine en bevat gratis elektriciteit. Slechts 2 km van de snelweg op de route van Holland, Duitsland naar Denemarken, zo perfect om de reis te breken. Landelijke site maar dicht bij de stad, een veilige 500m cyclus. Alles wat je nodig hebt in de mooie stad. Hard staan en ruimte voor grote kampeerauto's.
Echt geweldige verharde camperplaats aan de kant van het Kielkanaal, op slechts een paar kilometer van de snelweg naar Denemarken, is het geweldig om de reis te breken. Gemakkelijke toegang en ruimte voor grote campers. Directe toegang tot de fietsroute langs het kanaal, ook fietspad langs de hoofdweg naar Lidl en Aldi (onder 1km). Heerlijk kijken naar de schepen langs het kanaal, zelfs vanaf rij 2! Super plek.
Als u uw reis wilt breken, vooral als u kinderen bij u hebt, is dit absoluut perfect. Slechts 5 mijl van de snelweg en in het rustige platteland, een vriendelijke camping met zwembad, diverse kinderuitrusting (schommel, zandbak, trampoline, springkasteel) ook kinderclub; Geweldige bar / restaurant met heerlijke sfeer en eten.
Dit is een gratis opvulplaats bij een tankstation met een restaurant. Groot doelgebouwd gebied om water te vullen, leeg grijs water en leeg toilet. Alles gratis en net buiten de snelweg. Een must wanneer er zo veel wild kampeermogelijkheden lokaal zijn.
Geen faciliteiten maar een mooie wilde camping direct aan het strand. Mooie, niet toeristische plaatselijke stad met een selectie van kleine taverna's en een kleine haven. Opmerking, Naast een vrij trendy bar op het strand dat op vrijdag van ons verblijf van 2 dagen in de vroege tijden nogal geluiden was. Vorige nacht erg rustig.
Dit is een super kleine camping in een prachtige omgeving met geweldige faciliteiten en prima personeel, ongeveer 7 mijl van A1. Het nadeel is dat de toegangsweg (ongeveer 2km) van de stad, erg smal en vrij steil is (we hebben tegenliggers ontmoet), ook de hoofdcamping is erg steil. Nu een extra ruimte voor grotere bestelwagens op het vlakke deel, gewoon OK voor onze 9m kampeerwagen om de bocht te maken.
Mooie locatie direct aan het strand. Enorme volwassen goed onderhouden plaatsen. Korte wandeling naar alle restaurants en de haven. Keuze uit lokale middelgrote supermarkten, ook een Lidl (halve km of zo, sla linksaf van de camping) Mooi klein dorpje. Camping Sanitair een beetje gedateerd maar oké. Net onder € 20 per nacht incl elektrisch met een acsi
Sitecode: 19418
De camping is een beetje gedateerd en de enige beschikbare sanitaire voorzieningen zijn in een van de zeer gedateerde chalets, maar dat gezegd hebbende; Het is een prachtig ruim gebied en een perfecte locatie voor het bezoeken van de Rose-groeiende velden (mei / juni), die net voor de deur staan en langs de 2 km fietspad naar de stad. Bezoek ook het Rose Museum en het Thracian Tomb in de stad. Beveel deze tussenstop aan.
We waren hier buiten het seizoen dus de winkel, restaurant etc, ook de meeste van de lokale wuinkels warem nog niet open. Maar mooie ruime camping en in het seizoen zou het heerlijk zijn, met directe toegang tot het strand met eigen ligbedden
De goede punten zijn; Directe toegang tot het strand, ook restaurant daar, 5 minuten langs het strand (via nudist baai!) Naar Golden Sands. Slechte punten; Scherpe, slechte, onregelmatige schuine plaatsen, steile hellingen, zeer slechte sanitaire voorzieningen en € 25 per nacht. Een nacht meer dan genoeg.
Prachtige site, onberispelijk gehouden sanitair. aan de rand van een mooi dorpje met supermarkt, slagers, geldautomaat, restaurant. Mooi fietsgebied dichtbij de Delta waterwegen. Nam de meest geweldige 3 uur boottocht met de gastheer in zijn boot. Een must om te doen. Gastheer zeer gastvrij en spreekt perfect Engels en Frans.
Perfecte locatie voor Bran. Slechts 20 minuten lopen naar het kasteel. Houd er rekening mee dat de opgegeven coördinaten 500m voorbij de site aangeven (afkomstig van Brasov).
Mooie camping met een echt geweldig restaurant / bar met echt heerlijk eten tegen zeer redelijke kosten. Een kaart en goede instructies voor het bezoeken van de stad (die een must is om te bezoeken) van de Engelssprekende receptioniste. Neem de bus (vanaf net buiten de camping) voor 2 haltes, dan de tram van waar u de bus uitkomt. Zeer snel en makkelijk.
Dit is een mooie camperstop en absoluut de beste locatie voor het bezoeken van de stad, letterlijk slechts 5 minuten lopen. De gastheren waren zo behulpzaam en meegaand.
Echt mooie camping, vriendelijke eigenaars en in een prachtig dorpje met prachtig uitzicht op de bergen. Rechts bij het begin van de snelweg van Transfagarasan (3km van hier). We namen onze scooter naar 1500 meter, die ongeveer 13 km van hier was (de weg was nog steeds gesloten voor sneeuw vanaf dat punt) en namen de kabelbaan naar de top. Geweldige dag. Een absolute must om dit te doen.
Uitstekende vriendelijke ontspannen camping op het platteland aan de rand van een klein dorpje. Eigenaar spreekt perfect Engels en is erg vriendelijk en behulpzaam, en de faciliteiten zijn precies wat je zou hopen. Mooie plek om te beginnen in Roemenië. Betaal met Lei of Euro (alleen contant). Er is een dorpshop en een kleine mini-markt ca. 1km, maar als je voor eten zorgt voordat je aankomt, des te beter
Perfecte locatie voor een bezoek aan de stad. We hadden een mooie plek met uitzicht op de rivier en keken naar de vele roeien teams die beoefenen. Gemakkelijke metrorit naar de hoofdgebieden en info van de camping waar de metro naar waarheen gaat. Ongeveer 400m lopen naar metrostation.
Sitecode: 19056
Absoluut geweldig; Van de aardige receptioniste met een vriendelijke ontvangst en geweldige eenvoudige instructies voor het rijden met de metro naar de stad via de nachtbeveiliging en al het personeel was, zo erg vriendelijk en behulpzaam. Geweldige locatie en zeer eenvoudig om naar de stad te gaan. Uitstekende faciliteiten en bedankt voor het gratis gebruik van de wasmachine.
Dit is een geweldige locatie direct aan de Donau met uitzicht op het kasteel en de bruggen. Het is gratis en je bent direct bij de brug om over te stappen naar de oude stad, ook recht in de fietsroute. We fietsen naar de oude stad. Het is een enorme parkeerplaats (geen faciliteiten) genoeg ruimte voor iedereen en sommige campers en een paar HGV's hier, ook auto's; Waarvan er veel overnacht werden geparkeerd. Het voelde me heel veilig.
Geen faciliteiten, maar de beste gratis parkeerplaats waar we tegenkomen, direct aan de rand van de Donau, op loopafstand / fietsafstand van de oude binnenstad.
Na het lezen van de andere beoordelingen waren we wat voorzichtig aan wat we zouden vinden, maar dit is een absolute juweeltje van een camper stop in de beste locatie voor Karlovy Vary. Zeer veilig (hoofdpoort gesloten na 18 uur, maar je hebt je eigen sleutel voor voetgangershek) en de eigenaar is een mooie man. Ja, hij wil dat je precies in de baaien die hij heeft gemarkeerd, parkeert (nam een paar shunts voor onze 9m van)
Mooie rustige, goed onderhouden kleine plaats, zeer dicht bij een netwerk van fietsroutes en wandelingen. Verbleven er 2 nachten, maar konden er gemakkelijk meer gebleven zijn. Gratis drinkwater en lozen grijs en zwart water, maar geen andere voorzieningen. (elektriciteit 35 cent per kWh - breng een lange kabel mee). Geen vuilnisbak, zodat je je afval mee moet nemen.
Als eigenaar van een Niesman was dit een geweldige stop voor ons. We hadden een vooraf geboekte rondleiding door de fabriek, ook tal van N + B om te bekijken. Maar een geweldige tussenstop voor iedereen. Erg nieuw en schoon en een goede vul- en loospunt en veel te betalen elektrische punten. Directe toegang tot de oude spoorweg fietsnetwerk pad. Mooie omgeving. Zoals een ander review zegt, grote keus aan supermarkten, ook garage met lpg binnen een paar meter.
Super camperplaats op de haven, geweldige locatie en mooie omgeving met veel te zien. We verbleven hier in aspergeseizoen en zijn naar de asperges velden gefietst. Bij aankomst stoppen aan de voorkant van de grote poort en loop dan achter de watersport / Chandlers winkel om te registreren en je krijgt de toegangs code voor de poort.
Sitecode: 20627
Onze favoriete camping in Marokko tot nu toe. Prachtig uitzicht op zee en directe toegang tot het strand, zeer rustig. Restaurant, schip en ook brood winkel net buiten de site en fruit en vis verkopers bellen. Wifi in het restaurant, maar alleen geen goed als je de enige persoon die het gebruik ervan! Het is ongeveer 13k naar de stad (die alles wat je nodig zou kunnen hebben gehad) dus je zult vervoer nodig hebt om de stad te bezoeken
Sitecode: 20936
De site zelf is uitzonderlijk schoon. Geweldige kleine winkel en een vis man gesprekken. Ook de toegang tot de mens te herstellen en we hadden onze Marokkaanse scène van schilderen hier gedaan door een man genaamd Rashid. Echt blij mee. De wasmachine faciliteiten zijn eigenlijk niet self service, je nodig hebt om uw wasgoed te laten bij de receptie. Uitzicht op het strand, maar wel een manier om de stad.
Super locatie op slechts 5 mijl van de snelweg. Gemakkelijke toegang en dicht bij het kleine dorp, de rivier en de wijndomeinen. Gratis verblijf, service punt, max 48 uur parkeren.
Echt geweldige camperplaats. Opgezet als een camping met water en elektriciteit op iedere kampeerplaats. Zeer ruime plaatsen, het lijkt erop dat men hier een paar nachten verblijft. Geen toiletten of douches. Ga rechts door het hek, rechtdoor over het fietspad in de richting van de ferry en steek over naar Rüdesheim (ongeveer 2km). Parkeer waar je wilt, het geld wordt om 17:00u opgehaald. Je kan brood voor de volgende dag bestellen.
Dit is een camperplaats op een apart deel van een grote algemene parkeerplaats. Dus de plaatsen zijn slechts parkeerplaatsen met voldoende ruimte om de deur, maar niet veel meer te openen. Maar geweldige locatie en goed voor een overnachting. Het loopt snel vol en er was slechts één plaats over toen we aankwamen rond 03:00u. We hebben een grote camper (iets minder dan 9 meter) en stonden goed.
Dit is een grote camping op het punt waar de Rijn en de Moezel bij elkaar komen, met een prachtig uitzicht op de rivieren. We betaalden € 38 voor 2 volwassenen en een kind voor een overnachting op een plaats aan de rivier. Zeer grote standplaatsen en geweldige faciliteiten. Er is als onderdeel van de camping (net buiten de camping), een camperplaats voor ongeveer 15 campers, kostprijs €15 voor 24 uur. Geweldige locatie.
Echt geweldig tussenstop. Zoals een beoordeling zegt, moet je om te overnachten eerst bij het kantoor van de havenmeester de keycard voor de elektrische poort krijgen. Prachtig uitzicht, zeer veilig en smetteloze toiletten en douches. We aten in het ter plaatse jachtclub-restaurant en het was uitstekend! Ook fietsten we naar Venlo, echt een prachtige stad met veel restaurants. Echt een geweldig verblijf!
Goede camping. We kwamen hier via het Camping Cheque boek, maar er werd vervolgens verteld dat ze die niet meer accepteren, maar een fantastische deal voor slechts € 15 per nacht. Super douches en zeer schoon. Geweldig stadje met kasteel, het meer en fjord, supermarkten, winkels, restaurants enz. Spendeer een heerlijke dag om de omgeving te verkennen.
Dank u Big Bird voor het suggereren van deze camperplaats in plaats van Rheine. Absoluut prachtig gelegen direct aan het kanaal. Mooie fietspaden langs het kanaal, snel per fiets of voet naar de stad. Zeer rustig prachtige stop op onze weg van Denemarken naar Amsterdam.
Geweldige plek, zeer grote plaatsen. Een deel van het parkeren en rijden, dus gratis bus naar de stad. SEK 100. Je moet Strömstad bezoeken en de dagboot (elk uur of zo) naar Koster. Verbazingwekkend eiland en gelijk als een stap terug in de tijd. Je kunt je fietsen nemen op de veerboot of huren daar.
Perfect voor het nemen van de Stena Line ferry. (Zeer dichtbij. Je kunt hem zien aankomen.) Bij de haven, zeer ruime gemarkeerde plaatsen. Prachtig uitzicht. (Er is andere parking als het vol is- aan de andere kant van het kleine strand).
Mooie camping direct aan de rivier. Lillehammer, mooie stad 2 km langs de rivier, wandelen of fietsen. WAARSCHUWING gps-coördinaten zijn niet bijgewerkt, je komt uit bij een doodlopende weg, tenzij je over de brug moet gaan (je kunt gemakkelijk omdraaien hoewel, en volg dan de borden). Toegang vanaf de drukke rotonde waar de supermarkt en superstores zijn. Rij langs door alle supermarkten.
Gemakkelijke toegang en goed opgezette camperplaats aan de haven. Geschikt voor alle maten van campers. Er waren ongeveer 200 campers hier, maar nog volop ruimte. Betalen aan de automaat of de man komt vroeg in de avond langs en je kunt bij hem betalen. Water en elektriciteit inclusief, neem de 151 bus van net buiten de ingang van het recht op de hoofdweg naar Oslo busstation te krijgen. Lijndienst, 20 minuten reis.
Ronduit geweldig uitzicht over de fjord en de met sneeuwbedekte bergen en een geweldige locatie om te fietsen rechtstreeks naar de stad.
Fantastische locatie, gewoon magisch en zeer ontspannen direct aan het water. Kleine gezellige camping met zeer schone faciliteiten. Geschikt voor alle maten van campers. Een must om deze locatie te bezoeken.