@Janine&Harold
- 2022
Leuke en zeer gezellig camping grote plaatsen en Jennifer is een top gastvrouw. Het sanitair is heel goed fijne douche en schone wc. We zijn 1 nacht geweest maar komen zeker nog eens terug. Ook de mini moestuin en de kippen ren is een mooie toevoegen voor de camping
Mooie plek om een paar dagen te staan. Het eten op de camping is erg goed en zeer vriendelijk personeel. Er zij verschillende wandel routes rond om de camping, helaas zijn ze niet compleet en houd de route in eens op een beetje vergaande glorie als je mij vraagt. De campingwinkel heb ik niet kunnen vinden ook het dorpje zelf is niets te beleven. Er is wel een mooie kabelbaan in de buurt.
Mooi grote camping veel Nederlanders gezinnen. In het dorp en aan het meer is van alles te vinden maar niet alles is open in het hoogseizoen. Weinig tot geen wandelen mogelijkheden. Paar wandelroutes die aangegeven zijn met kleuren paaltje erg onoverzichtelijk vonden wij. ver prima plek voor paar dagen.
Mega grote camping alles netjes en goed verzorgd. Het is echt een camping voor groter jeugd. Onze kinderen van 15 en 13 vonden het fantastisch.
Wat een geweldige plek alles is super mooie en netjes. De camping is pas nieuw nu al mooi aangeplant. Je kunt om de camping heen rijden naar je plaats. Sommige ingang plaatsen zijn te klein voor onze camper was geen probleem gewoon ander ingang gebruik. Dit ook als feedback gegeven en de vriendelijke eigenaar was het met ons eens. Ging hier aan werken.
Sitecode: 101936
heerlijk plekje aan het water mooie omgeving om te wandelen. komen zeker nog een keertje terug
Leuke boerencamping ziet erg erg gezellig. Vriendelijke eigenaren alles heel gemoedelijke. Sanitair is simpel maar schoon, in omgeving veel wandelroutes
Top plek grote plaatsen en super vriendelijke ontvangst. Bij de vraag of er een extra tentje bij gezet kon worden was geen enkele probleem. lekker asperges mee gekregen oprechte gastvrijheid.
Super fijne mini camping dichtbij het centrum van Valkenburg op loopafstand. Ontvangt super hele vriendelijke mensen, krijgt meteen rondleiding en een lekker fles eigen appelsap. komen zeker nog eens terug
Super mini camping heerlijk rustig en lekker wakker worden met de vogels. Camping ligt aan de doorgaande weg hier hoor je niets van. Sanitair netjes en schoon. Bakker op 4 min lopen. Arcen is te voet goed te doen mooie route er naar toe met het pont over de maas. Echt een heerlijke camping. Wij reizen met 2 volwassen en 2 tieners.
Gezellige mini camping vriendelijke beheerder en mooie stookplaats. Als je de poort uitloopt kom je in een groot bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen