@JaninneKraaima
Sitecode: 194781
Wat een fantastisch heerlijk plekkie! Heel gastvrij ontvangen; want eigenlijk vol, maar we mochten met onze twee campers op het reserve veldje. Een uitgebreide tour gekregen door de jongste beheerder die ons het reilen en zeilen op de camping van top tot teen uitlegde :). Heerlijk uitzicht op de pas ingezaaide aardappelvelden . Schoon en modern sanitair. Al met al met recht: een heerlijk plekkie!
Top lokatie midden in het centrum. elektriciteit en water aanwezig, sanitair in havengebouw aan de overkant van de brug. Vriendelijke brugwachter die de code overhandigde en folders heeft van bezienswaardigheden in de omgeving. Zeker een plek om naartoe terug te keren.
Prima uitvalsbasis voor bezoek leiden.lopp afstand centrum en veel musea. Snachts vonden wij t rustig en ook de spoorlijn niet of nauwelijks gehoord.

Na het bellen van een 06 nummer bij de ingang ontzettend vriendelijk ontvangen door Monique. Leuke Camperplaatsen en camping met goede faciliteiten. Echt een aanrader.
Heerlijk ( verhard ) plekje gehad aan de Vecht. Alle faciliteiten aanwezig en super schoon en netjes. Iets duurder dan menig Cp maar zn geld zeker waard.