@Janneman69
veel van de positieve reacties kunnen wij onderschrijven, alleen zijn wij van mening dat het sanitair op de schop moet. Toiletpotten van het formaat kleuterschool terwijl het gros van de vakantiegangers duidelijk senioren zijn. Je valt op de pot !!Douchen: je wordt nat en daar is alles mee gezegd.

Dit is precies de camping zoals wij dat voor ogen hadden. lekker open, alle voorzieningen aanwezig en goed voor elkaar. En wat zeker niet onbelangrijk is: ontzettend aardige eigenaren die je een hartelijk welkom bieden. voor herhaling vatbaar!!
plaats is inderdaad voldoende: toilet reinigen kost niets maar water en stroom moeten betaald worden. prijsindicatie water €0,50 voor 40 liter. Voor alle duidelijkheid: geen toiletten en geen douches.
inderdaad een prima plek voor 1 of meerdere overnachtingen. Sanitair is prima maar absoluut ontoereikend voor het aantal plaatsen: 3 douches voor de mannen en 3 voor de dames. Wifi is betaald maar gewoon slecht. De eetgelegenheid daarentegen is prima en goedkoop.
wij hebben hier op 30 september overnacht. Inderdaad een redelijk groot veld waar je de camper random kunt neerzetten. Uiterst vriendelijk ontvangst door een mevrouw van nabijgelegen Restaurant dat helaas was gesloten ivm privé feest. Dat was die nacht ook wel duidelijk waarneembaar! Faciliteiten verder prima. Veel oude stickers en reclames van 2011, 2012 etc, etc.
na de teleurstelling in Ringe is deze plek een verademing. prachtige plek en heel aardige eigenaren; ok, goedkoop is het niet maar daar heb je wel wat voor.
bij aankomst op 28 september rond 14.00 uur was er niemand, ook niet in het bijgelegen sportcentrum. QR code gescand die aan een app was gekoppeld die volledig onduidelijk was. Facilitair gezien lijkt het wel wat, maar organisatorisch een grote puinhoop. We zijn gelijk doorgereden naar Faaborg: zie review van Faaborg Camping.
Prima CP waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn. In hoogseizoen waarschijnlijk te weinig sanitair en voor de donkere dagen/avonden zeer noodzakelijk om een goeie zaklamp bij je te hebben: het is aarde donker op het terrein.
kunnen ons vinden in alle voorgaande reviews. Wij waren hier op 22 september eveneens op doorreis naar Denemarken. Nog een extra opmerking: van de 8 plaatsen is er maar stroom voor 4.