@Janny&Wim
- 2018
- Pössl Roadcamp R
- 2013
- Buscamper
Prachtige rustige camping in een schitterende omgeving om te wandelen, fietsen, vogels spotten en om naar Markerwadden te gaan. Schoon sanitair. Geen broodjes maar supermarkt is vlakbij. wel stevig aan de prijs door alle toeslagen.
Sitecode: 91991
Hele mooie rustige camperlocatie zonder voorzieningen. Mooi aangelegd terrein, hobby dieren en een kampvuurtje is toegestaan. Ideaal voor een weekendje rust! Van ons 4 sterren en geen 5 omdat er geen mogelijkheid is om afvalwater en toilet te lozen.
Wat een mooie camping! Mooie ruime plekken, schoon sanitair, vriendelijke eigenaren, terras en eten bij receptie en broodjes. Schitterende omgeving voor fietsen en wandelen en Duitsland dichtbij.
Mooie grote camperplaats vlakbij Dresden. Wel aan de prijs, maar eigen veldjes. Douchen tegen betaling. vlakbij groot winkelcentrum en IKEA, maar belangrijker goed naar oud Dresden kunnen fietsen. Nog geen 5 km. Afgesloten terrein dus heel veilig
Mooie rustige plek. Betalen met muntgeld 7 euro per dag. Prima dus.
Hele mooie camping, ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst en eigenaar. Prachtige fiets omgeving en mooie stadjes in de buurt. Stolzenau zelf is ook mooi, supermarkten en restaurants beschikbaar en bij de camping ook een restaurant. In Stolzenau was een tijdens de koude oorlog een een NAVO basis met veel Nederlandse militairen. Veel Duitse inwoners zijn nu nog steeds dankbaar voor de Nederlandse invloed toen, zoals het verenigingsleven. Top!
Goede, camping met wat verouderd sanitair. Er is een Nederlands sprekende eigenaar en bij zijn afwezigheid een Duits sprekende vervanger. Camping is verder minder goed onderhouden qua snoeiwerk. Er zijn prachtige plekken aan het water. Bij vertrek vanaf de camping is een steile weg, oppassen dus! Verder gelegen aan de Weser Rad Weg en aan de andere kant van de weg zijn prachtige wandelroutes.
Fijne camperplaatsen vriendelijke ontvangst vlak bij de Elbe en toegang tot de Elbe Rad tocht. Niet al te grote plaatsen. Let wel, er moet aanvullend betaald worden voor douches, afwassen, legen chemisch toilet. Maar al met al een heel fijn gevoel!
Bocks Camp is een simpele camping met vooral veel vaste staanplaatsen en een enkel leeg veld waar je dan 'toevallig' kunt staan. Maar de ligging is schitterend vlak aan de Elbe. Toen wij er waren, mei 2024, waren er veel muggen. Het beste is van te voren te bellen. Er is geen receptie. De eigenaar is super aardig! Voor sanitair krijg je een eigen sleutel waarmee je naar binnen kunt, simpel maar schoon. Prima plek om een paar dagen te verblijven.
Mooie camping in een mooi fietsgebied langs oude spoorbanen. Wel een echte doorgangscamping zowel voor fietsers als caravans en campers. Mont Saint Michel op fietsafstand via een mooie route. Broodjes bij de plaatselijke bakker. Hele vriendelijke eigenaren. Verouderd maar schoon sanitair, echter wel afhankelijk van gedrag van kampeerders. Wij hebben er 3 nachten gestaan en prachtig gefietst.
Fijne plaats om onderweg te overnachten. Is niet echt een camperplaats maar parkeerplaats langs de tolweg. Bij het tankstation schone toiletten en mogelijkheden om te ontbijten, te eten en om etenswaren te kopen. Heel gemakkelijk voor als je toch onderweg bent.
Op zich een mooie camping aan een mooi strand gelegen. Ontvangst was niet bijster vriendelijk. We hadden van tevoren gereserveerd maar moesten bij reservering aangeven voor hoeveel nachten en moesten ook direct bij aankomst vooraf betalen. Na 2 dagen zijn we verhuisd naar het ernaast gelegen mooie camperterrein.
Fijne rustige camping op fietsafstand van Kampen en Elburg. Mooie plaatsen , veel ruimte, wat gedateerd maar schoon en ruim sanitair. Hele vriendelijke ontvangst.
Mooi gezellig camperterrein met veldjes. Betaling en stroomvoorziening automatisch geregeld. Alle voorzieningen in goede mate aanwezig, 2 loosplaatsen, en ook een douche. Geen toilet. Gelegen aan een mooi strand en naast een camping. Mooie omgeving en ook heel goed te fietsen langs de kust.
We zijn begin juli 2023 een aantal dagen op deze camping geweest. Wederom zeer vriendelijke en vrolijke ontvanst en een fijne broodjes service. Het sanitair is wat verouderd maar wordt goed schoongemaakt. Ruime plekken en dicht bij zee. Mooi fietspad via oude spoorweg naar Camaret sur Mere en naar Crozon. Prachtige omgeving.
Mooie rustige camping met bar, broodjesservice en winkeltje met enkele noodzakelijke etenswaren. Sanitair is schoon maar beperkt met dus wachttijden voor douches en toiletten. Voor plekken met uitzicht op zee met je vroeg zijn, want voor 12.00 uur melden de eerste nieuwelingen zich al. Contante betaling vooraf en eigenaar is streng op uiterste vertrektijd van 12.00 uur.
Eenvoudige goedkope camping aan zee en ook met uitzicht op de zee. Vriendelijke eigenaar. Helaas geen broodjes service. Dichtsbijzijnde supermarkt op 4 km afstand, het fietsen vraagt klimwerk. Sanitair is absoluut niet schoon en tijdens onze laatste dag ronduit smerig.
Uitzonderlijk mooie en schone camping! Zelden zo meegemaakt. Prijs 19,60 Euro per nacht, voor 2 personen, incl. alles. Hele vriendelijke (Engelstalige) ontvangst en heel idyllisch aangelegd. Complimenten voor de eigenaar. Ideaal voor bezoek naar Praag (trein of fiets). Zwemmen (rivier) is mogelijk. Camping is ook heel kind vriendelijk. Je voelt je er echt welkom!
Overnacht op 26 mei 2022. Camping op 6 km van Krakau. Mooie camping maar kleine en donkere camperplaatsen. Met fiets is de stad prima te bereiken. Prijs 33 Euro per nacht (duur!). Ook i.t.t. wat is vermeld geen broodjes, geen andere artikelen en ook geen mogelijkheid voor bezoek aan zoutmijn. Na lang aandringen kon dit laatste wel georganiseerd worden. Kosten hiervan 50 Euro pp inclusief transport camping naar mijn, toegang en gidsbegeleiding.
Op 700 m afstand van Auschwitz en is vanaf de camping te voet te belopen. Zelf hebben wij 25 mei 2022 overnacht. Camping zelf is erg duur, wij moesten 30 Euro per nacht betalen voor 2 personen (incl. electra en douche). De prijs werd bepaald per persoon, d.w.z. 15 euro per persoon. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Er is een mogelijkheid om in het hotel te ontbijten voor een prijs van 6 euro per persoon. Dit ontbijt is zeker de moeite waard.
Sitecode: 19823
Goede ontvangst, mondkapje is verplicht bij de receptie en in de sanitaire gebouwen. Aan de bosmieren is gewerkt, het veld is daar behandeld. Een zeer rustige camping waar je geen auto's hoort! Sanitair is gedateerd ja maar o zo schoon! Restaurant simpel maar bijzonder lekker, leuke bediening,wederom de eigenaar zelf. Wij hebben geen eendenkroos ontdekt in het meertje dus kom gerust langs👍