@Jansjong
Top plek. Alles geregeld, op een relaxte Scandinavische manier. Gewoon prima dus, geen luxe, maar schoon, ruim, vriendelijk en rustig. En ja, dat uitzicht vanaf het droge vlonder voor je bus als je wakker wordt is elke cent waard. Receptie is een uur in de ochtend en een uur in de avond open (19-20), maar je kan in het Engels even bellen. Wij waren op doortocht maar komen zeker terug.
Fantastisch! In het voorseizoen nog geen husky's of eten op de camping, maar nog steeds heel fijn. Ongecompliceerd en praktisch als een Noorse Camping maar dan ingericht met veel fantasie en creativiteit. Super aardige mensen. Rendieren gezien en een sneeuwuil gehoord. Onze hond wou niet meer mee naar huis. Wij komen zeker terug! 320 betaald, was het in dit geval waard.
Mooie camping, schoon sanitair. Wat uitgebreider dan wij gewend zijn van Noorse Campings. Voor onze bus ligt een fantastische speeltuin voor kinderen, maar het is april en er is dus geen kind te zien. Er loopt een weg vlak langs en als er een auto voorbijkomt hoor je dat. Let op het woord 'als', zeker 's nachts was het hier doodstil en hoorde ik een Oehoe in de bomen. Wij gaan hier zeker terugkomen.
Ik wil hier eigenlijk geen review plaatsen, want ik wil deze plek voor mezelf houden. Wij kwamen hier op doortocht maar hebben gelijk 2 dagen geboekt. Bij twijfel zou ik zeggen: doen :). Schoon, mooi, vriendelijke eigenaar.
Prachtige picknickplaats, helaas staat er een bord dat 's nachts parkeren niet toegestaan is.