@JanvdVeen
- 2020
- Chausson 640
- 2018
- Ford
Mooie camperplekken, mooie bosplekken met schaduw en een wandelheide pal naast de deur.
Grote camping met slecht zelfbewustzijn. Het feest werd bij inchecken niet meegedeeld. Wij stonden op het gras voor de poort en kregen een sleutel voor sanitair waar de deur gewoon open stond. Uiteindelijk ontdekt dat dit was voor de toegangspoort en sanitair bij de camperplaats. Verder lang zoeken naar de afvalbakken, lang wachten om uit te checken, erg hoge prijs van €37 en mini hondenstrand.
Prima camping met alle faciliteiten die je nodig hebt. Gloednieuwe douches en wc’s. Prima restaurant met uitgebreide menukaart (zie foto’s) en een winkel met een ruim assortiment. Prachtig strand! Nette prijs ook, inclusief korting met ACSI €23 voor 2 personen en camper. Vroeg inchecken (lees 10 uur) als je net met de boot aan komt is geen enkel probleem.
Prima camperplaatsen met een goede tramverbinding naar het centrum. Kaartjes verkrijgbaar bij de receptie. Zeer behulpzaam personeel wat ook ‘s avonds voor je klaar staat. Er zijn twee leegstraten en op diverse plekken is vers water. In de winkel is veel verkrijgbaar voor een prima prijs. Enig nadeel is dat er in totaal 3 wc’s zijn en 6 douches. In april was dit geen probleem, maar als alles vol staat is het heel karig.
Zuil is voor tankstation aan de rechterzijde te vinden. Volg de route voor vrachtwagens.
Een camping zoals het hoort. Grote plekken met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Gerund door echte ondernemers die na de overstromingen van 2021 er nu al weer een prachtige camping van hebben gemaakt en vol met plannen voor de nabije toekomst zitten. We komen graag over een paar jaar terug om het resultaat te bewonderen. In 2022 is er ook een volledige campervoorziening gerealiseerd en zijn er plannen voor jaarrond camperplekken.
is gesloten
Geweldige camperplek in heerlijk rustige omgeving. Je wordt er wakker met het geluid van blatende schaapjes. Vriendelijke eigenaren die heel behulpzaam zijn. Nette faciliteiten. Echt een heerlijke plek!
Prima plek voor een kleine prijs. Voor 50nok heb je een plek aan het water, stroom en wc’s. Het centrum met diverse restaurants is dichtbij. Er is wel wat geluid van auto’s over de parkeerplaats rijden, maar dit is niet storend.
Prima camperplaats voor een nachtje of als uitvalsbasis voor Gaustatoppen. Mooie verharde plekken voor 195 NOK per nacht. Camping is op gras en duurder. Sanitair prima opgelost met een mobiele sanitairwagen met volledige badkamers. Enige minpuntje is de ligging vrijwel direct aan de doorgaande weg. Bijbehorende horeca is op dit moment (begin juni) alleen van donderdag tot zondag open.
Prima camping aan het water. Ruime plekken met net sanitair. Douche 10nok voor 7 minuten. Toilet legen kan, grijs water legen niet. maar dit kan even verderop wel!
Prima plek om gratis grijs water en de wc te legen. Water vullen is ook gratis. Ook zijn er wc’s en is een douche (gratis).
Sitecode: 102055
Duur voor een camping zonder warm water om af te wassen, een hobbelig grasveld en verouderd sanitair. Voor douchen moet 25 NOK betaald worden. Pluspunt is het uitzicht het op de waterval.
Net langs deze camping gereden en hij is gewoon open. We zagen een stuk of 10 campers staan, dus er overnachten moet toch zeker mogelijk zijn!
Fijne landelijke omgeving met 5 camperplekken. Aan de rand geniet je van een enorm weids uitzicht. Hertjes en paarden vind je dichtbij, kippen en hanen een stukje verderop. Faciliteiten zijn uitstekend en alles is aanwezig. Eigenaren zijn ontzettend behulpzaam en voorzien je graag van tips. Vanaf het terrein loop je zo naar de gele route die je door de Duingordel voert. Ook moeten er geweldige fietspaden zijn, daar komen wij graag voor terug!
Prima CP met alle faciliteiten aanwezig.
Zeer nette camping met schoon en ruim sanitair. Wel wat bovengemiddeld qua prijs. Biergarten serveert menig biertje en lekker eten voor nette prijzen.