@Jari10
- 2019
Ja gewoon een 5 sterren Camperplaats. Hartelijke ontvangst. Van te voren bevestiging plaatsnummer, codes toeganghek en WiFi password met een uitstekende ontvangst. Sanitair netjes. Aanwezig wasmachine en droger. Ondergrond grint kan tegen een regenbui. Bushalte op 50 meter. Restaurants in de buurt. Supermarkten Lidl, Aldi, Dia en Mercadona op fietsafstand van 10 minuten. Zeezicht maakt het verblijf zeer aangenaam. Alom TOP locatie!
Deze week camping bezocht op doorreis naar huis. Geheel ziet er verzorgd uit. Alles wat een Camperaar op doorreis wenst. Hier gestaan met gebruik ACSI Camper Card voor 22 €. Goede WiFi. Wij hebben lekker kunnen eten in het knusse restaurant!
Camperplaats aan de rand van Almoradi. CP is geopend 16 oktober. Ruime plekken waarbij je de luifel zeker kunt gebruiken. centrum 1 km, supermarkt op loopafstand. In de plaats ook Lidl en Mercadona. Keurig sanitair. Eigenaar zeer vriendelijk en gastvrij. WiFi is hier top.
Geen verblijf mogelijk ondanks aanbetaling van 30€ en mail contact! Hoerbij werd aangegeven dat er plaats was. Bij aankomst zaterdag rond 11.00 uur CP vol en werd er dood leuk verteld dat er geen betaling had plaatsgevonden! Bewijs van betaling door mij werd lacherig afgedaan. Jammer dat men hier gewoon niet eerlijk over deden en dat men een reserveringsfout hadden gemaakt!
Wij op doorreis deze camping bezocht voor 1 nacht. Prima voorzieningen als toilet, douche en wascabine met warm water en een goede WiFi. Dichtbij de A7. restaurant op loopafstand. Tankstation en supermarkt op 2 km.