@Jeanke71
Lid van Campercontact sinds 2020
Mooie, rustige en zeer schone camping. Bijzonder vriendelijke ontvangst. Helaas geen loosplaats voor grijswater aanwezig, kan enkel in centrum Le Bourg, aan de Casino supermarkt.
Enkel serviceplaats gebruikt. in orde.
leuke camping, maar sinds deze zomer geen grijswaterlozing en geen bijvullen van schoonwater meer mogelijk. Er staat nu een bungalow op de serviceplaats...
Automatisch station ziet er veelbelovend uit, maar werkt met jetons. Nergens aangegeven waar je die kan verkrijgen. Ook ledigen cassettetoilet is met jeton en dus niet gratis!
super camperplaars waarvan er veel te weinig zijn in België!
CP ligt in overstromingsgebied. Evacuatieplannen duidelijk aangegeven. Automaat voor betaling, in-en uitgang. Grote CP op gras, was vroeger camping. Water en lozen OK, elektriciteit aansluitingen nieuw. Geen toezicht (ook enkele dubieuze caravans aanwezig). WC is een mobiele container zoals op een werf. Rustig maar afgelegen, niet echt een veilig gevoel.
Grote camperplaats, 14€, alles betalen met automaten. Stroom 1.4kWh voor 1€ (16A), enkele plaatsen met lichtere stroomaansluiting: 8u stroom voor 1€. Water: 150l voor 0,50€. Aldi en Lidl aan overkant straat, doe-het-zelf om de hoek. Prachtige fietstochten te maken. Busstop vlakbij. Wij stonden op P1 aan de kant van de busterminus, hou daar rekening mee als je 's morgens wat langer wil slapen ;-).
Eerder plaats voor 6 ipv 9 campers. Rustig en vlakbij gezellige centrum met veel shopping- en eet/drinkmogelijkheden. Water 1€ voor 10 minuten, hoog debiet. Lozen gratis, maar ook voor spoelwater 1€. Resto Schalander is een aanrader.
Gratis mixparking met 10 zeer smalle camperplaatsen. Staan ook auto's op voorziene camperplaatsen. Sleutel voor water (3,50€) en stroom (3,50€) 450 m hogerop bij café. Lozing grijswater enkel met sleutel. Geen toiletlozing mogelijk. Rustig, geen campeergedrag. Supermarkt op 500m.
Top CP, alles voorhanden en uitermate schoon: lozen grijswater en chemisch toilet, drinkwater en elektriciteit voor 5€/nacht. Bestelling voor de bakker voor volgende ochtend kan worden doorgegeven. Lekkere, betaalbare champagne. Dat er voorwaarden worden gesteld aan een degustatie is in deze tijden niet meer dan normaal en meer en meer gangbaar in de Champagne. Wij komen er alleszins graag weer.