@JeannetenGert
Heerlijke camperplaats tussen de olijfbomen en met uitzicht op de Ebro delta. Als je zelfvoorzienend bent kun je overal staan. Er gaat een leuke fietsroute langs de camperplaats. Eigenaresse Eline is een spontane vrouw die helpt met het zoeken van oplossingen. Ze verkoopt haar eigen olijfolie van haar eigen bomen. Een leuk souveniertje voor mee naar huis. Wij komen zeker nog eens terug.
Twee nachten gestaan op de camperplaats met de kleinkinderen. Ze hebben genoten van het overdekte zwembad met glijbaan. Ze hebben ook veel plezier gehad in de voetbalkooi en de overdekte speelruimte. Dat het weer wat minder was, was in dit geval niet zo erg.
Fijne camping met prachtig uitzicht op het meer en ruime plaatsen. Douches zijn erg ruim en je kunt je er heerlijk douchen en omkleden zonder dat alles nat wordt Tevens is alles netjes schoon. Vriendelijk personeel.
Net sanitair en goed schoon. Echter moeilijk om je camper goed waterpas neer te zetten Er was een stevige wind toen wij er waren, er was geen plekje om fijn uit de wind te zitten. De prijs is absurd hoog.
Mooie schone camperplaats met ruime plaatsen. Ook nu in september wordt het sanitaire gebouw 2 x daags schoon gemaakt. Je kunt mooi fietsen langs de Donau. Tegen de camperplaats aan ligt het zwembad met grote lig weide, slechts 3 euro p.p Gunstig geprijsd, je krijgt waar voor je geld