@JefSmolders
- 2017
- McLouis Sovereign 470G
- 2023
Prachtige, zeer goed onderhouden plaats met zeer vriendelijke onderhoudsmensen en/of eigenaars, wordt elke dag netjes gemaakt. Leuke en mooie omgeving om te fietsen en wandelen.
Vriendelijk en behulpzaam ontvangen, 4 nachten op heel mooie plaats verbleven, leuk aan het water, was helemaal Top!! Voor herhaling vatbaar!!
Vriendelijk en behulpzaam ontvangen en een heel leuk verblijf gehad, sanitair was wel verouderd maar heel netjes onderhouden, het nieuwe sanitair is in opbouw en wordt zo te zien top, dat wordt volgende keer een ster meer!!
Een heel mooie camperplaats, vriendelijke eigenaars, makkelijk in en uitchecken, alles wordt heel goed onderhouden! Wij hebben een leuk verblijf gehad!
Mooie plaatsen met voldoende ruimte, 3 nachten gestaan mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, en op zaterdag bbq in de gezellige vierkantshoeve, de dag erna er ook lekker gegeten!! Top!!!

Sitecode: 91924
Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, mooie locatie en mooie streek. Twee nachten verbleven en voor herhaling vatbaar. Moest er sanitair aanwezig zijn was het 10/10 geweest. Top Bedankt!!!!
uiterst vriendelijk ontvangst met tasje koffie en taart, mooie uitvalsbasis om te fietsen en te wandelen in de buurt en niet ver van centrum. Top plaats
Heerlijk rustig, zeer vriendelijk ontvangst, leuke theetuin lekker kopje koffie met zelf gebakken taart. TOP!!!
Deze recentie bevat geen tekst.
Mooie rustige plaats, vriendelijke eigenaars, mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
Goede en correcte ontvangst, mooie plaats niet te ver van Maastricht centrum (per fiets). Veilig gevoel. Heel rustig.