@Jefdaems
- 2004
- benimar perseo 590 half integraal
- 2017
geweldige ligging grote plekken. prima uitvalsweg en fietsknooppunten 29 en 9. wandelen ook mogelijk. lekker geluncht op terras. komen zeker terug.
echt 5 ** waard zelfs een nominatie voor Camperplaats van het jaar volgens ons. Wij trekken al meer dan 20 jaar door het mooie Nederland en ik vind deze qua aankleding geweldig gelijk hun eigenaren. deze zijn echt betrokken bij hun gasten en doen alles om gasten hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. iedere keer als je in het sanitair gebouw komt ruikt het naar nieuw. grote plaatsen schaduw of zon, prachtige fietsroutes en mooi landschap.
ook wij hebben mogen genieten op deze Camperplaats. prima uitvalsplek om omgeving te verkennen. Gemert een leuke plaats to be op 15 min fietsen. prima fietsroutes in de buurt. we hebben hier in 2 x 3 nachten mogen overnachten. en iedere dag had Angelique voor haar gasten cakejes of gewone cake gebakken. in 40 jaar kamperen hebben wij dit nog nooit meegemaakt. zoveel aandacht voor haar gasten lovenswaardig. fantastisch sanitair grote plek.
echt een 10 waard, prima voorzieningen, leuke prijs, geweldige fietsroutes, Oldenzaal en Hengelo bezocht met de fiets. fijne geen overdreven communicatie. zowel zon als schaduw plekken. ‘s nachts erg rustig. 738 hoor je niet.