@Jesse&Amy

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie camperplaats, maar voor de prijs die je betaald verwacht je wel dat het zwembad in de prijs zou zitten. Je betaald tenslotte voor een verblijf. Het sanitair is redelijk schoon. Verder weinig te doen in de omgeving.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Een perfecte stop voor een bezoek aan het prachtige en sfeervolle San Gimignano. De bus die je naar het centrum brengt stopt naast de camperplaats. Echt top! Je moet er alleen voor zorgen dat je zelf voldoende water bij hebt en je grijs water leeg is, hier zijn geen vul / loos mogelijkheden. Maar dat wisten we, dus geen hinder van ondervonden. Bij een volgend bezoek aan San Gimignano komen wij hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie, nette en verzorgde camping waar wij inmiddels al 3x zijn geweest. Schoon sanitair. De ligging is fantastisch. Wij hebben een bakfiets gehuurd via de camping, om met ons zoontje van 8 maanden lekker te kunnen fietsen in de omgeving. Je bent in 10 minuten in Alkmaar, je kunt heerlijk naar het strand fietsen binnen een half uurtje en door de Schoorlse Duinen. Het strandje van de camping stelt alleen niks voor.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Het is een camping met een ideale ligging, aan het prachtige Achensee. De plekken en de camping zijn wel klein en krap. met onze camper van 8,5m was het wel manoeuvreren. Het is een prijzige camping, €54 euro per nacht voor een camper en 2 volwassen en dan vragen ze ook nog €1,00 voor 5 minuten douchen. Verder was het sanitair wel schoon.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Tijdens onze reis naar Italië gebeld voor een plek, en we werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het is een ideale stop voor doorreis (ongeveer 600 km vanaf NL), onze camper van 8,5m konden we makkelijk kwijt. Heel mooi, schoon, nieuw sanitair. Bij het Grieks restaurant van de camping, kun je fantastisch eten. Wij komen zeker weer terug hier!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Sitecode: 52090

Heel mooie aangelegde camping, waarbij bij elke camperplaats gras naast de camper was. Super vriendelijk ontvangst door de eigenaar. Sanitair netjes en schoon. We hebben geen vijf sterren gegeven omdat het toiletgebouw niet verwarmd is, dat zou in deze tijd van het jaar wel fijn zijn! De camping is gelegen op loopafstand van de supermarkt, bakker en de winkels. Het stadje is ook op loopafstand, maar weinig te beleven.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Heel mooie camperplaats, waarbij bij elke camperplaats gras naast de camper was. Je kunt hier betalen met een QR code, en zelf een plaats uitzoeken! Sanitair netjes en schoon. We hebben geen vijf sterren gegeven omdat het toiletgebouw niet verwarmd is, dat zou in deze tijd van het jaar wel fijn zijn! Verder is de camperplaats dichtbij het centrum van Rijssen gelegen en heb je mooie fietsroutes! Wij komen nog eens terug!!

Fijne CP voor doorreis naar het zuiden. Aankomsttijd maakt niets uit, wij kwamen hier rond middernacht aan, vooraf gebeld maar geen probleem. Geen sanitaire voorzieningen, wel mogelijkheid tot lozen chemisch toilet. Voor € 5 euro per nacht komen wij zeker nog een keer terug op onze doorreizen naar het zuiden.

Wij hebben hier 1 nacht gestaan. CP is gelegen in een mooie groene omgeving, op loopafstand van Brive, wat een erg gezellig centrum is. S'ochtends lekker brood gehaald bij de boulangerie, 5 minuten lopen. In- en uitcheckterminal hebben wij geen problemen mee gehad, werkt met een code en kan in het Nederlands. Plaats is aan te bevelen, heeft alleen geen sanitaire voorzieningen, wel mogelijkheid tot lozen chemisch toilet met token.

Sitecode: 19667

In een woord geweldig! Wij hebben hier 1 nacht gestaan (helaas niet langer, want we moesten door). Maar wij gaan hier zeker veel vaker terug komen. Super leuke omgeving, waarbij je binnen 30 minuten fietsen in hartje Utrecht ben. Het sanitair een net nieuw en super schoon. Hele aardige beheerders en mooi en ruim opgezette plekken.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Een boerencamping welke zeer goed gelegen is tov het strand, leuke dorpjes en de Schoorlse Duinen. Wij betaalden ruim €35 euro voor 2 personen met een hond en elektra per nacht. Wij vinden dat je erg veel betaald tov wat je krijgt. Er moet buiten worden afgewassen, douche kost €0,50 per 4 minuten. Het terrein is 's avonds erg donker, geen verlichting. Sanitair is wel schoon. Kortom voor dit geld kunnen de voorzieningen nog wel iets beter.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij hebben hier afgelopen nacht heerlijk geslapen! Geen last gehad van het vliegverkeer, je hoort ze that's it. Het is een zeer mooi aangelegde camperplaats, met hele vriendelijke eigenaren. Douches en toilette zijn nieuw en super schoon! Het is gelegen in een geweldige omgeving. Haarlem, Amsterdam, Zandvoort, Bloemendaal allemaal in de buurt. Wij komen zeker nog eens terug, voor meer nachten om meer van deze omgeving te ontdekken en genieten!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Fantastische locatie om Kopenhagen te ontdekken. Wij hebben hier 2 nachten doorgebracht. Heerlijk verwarmd en schoon sanitair, goed verlichte omgeving en binnen 15 minuutjes lopen ben je bij de metro, die je in een rechtstreekse verbinding naar het centrum van Kopenhagen brengt. Je kunt hier dag-en nacht arriveren, door de automaat waar je een pas kan kopen voor stroom en het sanitair. Wij komen zeker terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Op weg naar Denemarken hier overnacht. We kwamen pas rond middernacht aan, maar dat was geen probleem! Vriendelijk ontvangen. De plaats is voorzien van stroom, gas en water verkrijgbaar en een toilet aanwezig (geen douche)! Onze hond heeft heerlijk met de honden op het terrein gespeeld!

Nette aangelegde camping direct aan het meer, vanwaar je direct kan opstappen voor te surfen. Onze hond was welkom op de camping en op het strandje voor de camping. Sanitair zeer schoon, heel de dag wordt het schoongemaakt. Erg lekkere en warme douches. Lidl is op loopafstand van de camping, ideaal voor de boodschapjes. Riva del Garda en Torbole kun je via een heel mooi aangelegd fietspad langs het meer bereiken. Een aanrader, wij komen terug!

Perfecte camperstop voor de eerste overnachting richting het zuiden! Mogelijkheden voor lozen en vullen van water. Stroom kan ook tegen betaling gebruikt worden. Fijne plek om met de hond te wandelen in deze rustige buurt.

Prachtig aangelegde camperplaats met panoramisch view op het Gardameer. Mooi en schoon sanitair waar alles aanwezig is. Beheerder is super vriendelijk. Wij zijn vanaf deze camperplaats op de fiets naar Peschiera en Lazise geweest. Beide ongeveer 20 minuten te fietsen, zeer goed te doen dus.

Super locatie, waar officieel plek is voor 6 campers! Een prachtig uitzicht, op loopafstand van Malcesine en met een eigen strandje. Super helder water!! Wij vinden het de kosten waard, voor een camping of mooie en goede camperplaats ben je ook zo € 35 a € 50 euro kwijt, maar dan heb je niet zo'n mooi uitzicht! Helaas geen mogelijkheid voor het vullen en lozen van water. Ook geen elektra aanwezig! Maar wij genieten volop van deze camperplaats!

Een hele nette camping. Wij stonden op een apart gedeelte met meer campers. Bus voor de deur naar San Gimigano en rijd tot 23:30u terug naar de camping, super dus voor een bezoek aan San Gimigano. Sanitair kan wel wat verbeterd worden, het is oké. Maar wel wat oud en het kan wat schoner!

Een mooie locatie in de bergen van Monterosso. Door de haal- en brengservice een goede locatie om Cinque Terre te verkennen. Jammer dat er geen sanitair aanwezig is, maar prima op te lossen met eigen sanitair doordat elk plek voorzien is van water en stroom!