@Jessie-M
Lid van Campercontact sinds 2018
Prima plek. Veel aanloop van locals. Dus wel wat lawaai. Wel een hele ruime parkeerplaats. Er is een koude douche met koud water op het strand in een dixie.
Fijne plek met voorzieningen om op de veerboot te wachten. Stad is ook leuk. Wel veel lawaai 's nachts. Wij waren er in het weekend.
Op de parkeerplaats van een restaurantje. We mochten gratis overnachten. Hij had eventueel ook water en electra. Ik weet niet wat daar de kosten van zijn. Het is een mooie plek aan het strand. Prima om op de veerboot te wachten bijvoorbeeld.
Mooie plek! Aardige eigenaar. Heerlijk rustig.
Sitecode: 20576
Nachtje geslapen in maart. Rustige nacht gehad. Voelt veilig. Er is een leeg mogelijkheid.
Hele fijne plek. Aardige mensen. Goede, warme douches. Mooi grasveld tussen de bomen.
Sitecode: 19799
Wij waren hier in maart. Kwamen rond 21:30 aan en er stonden allemaal auto’s. Duidelijk een ontmoetingsplaats. Er werd geseind en steeds langsgereden en naar binnen gekeken. Wij zijn doorgereden. Voelde gek om daar met een camper tussen te staan. Strandtent was dicht. Wel een mooie plek.
€15 incl douche/toilet en stroom. Aardige mensen. Bar is vrijwel altijd open en heeft WiFi voor de gasten.
Mooi uitzicht, vlak bij een leuk dorpje. Eventueel kan je overvaren naar Elba, vanaf hier. Geen voorzieningen behalve prullenbak.
Stond een auto op geparkeerd en gele blokken voor gezet. Leek er niet op dat het nog in gebruik was. Water deed het nog wel.
Grote (mix) parkeerplek. Veel geluid van school en voetbalveld. Wel goed te doen voor bezoek Barcelona. Treinstation 10 min lopen.
Mooie plek, vriendelijke mensen.
Prima plek. Niet heel bijzonder.
Prima camping maar niet heel bijzonder.
Grote parkeerplek. Achteraan bij het water zijn de beste plekken. Geen servicepunt. Wij hebben hier een aantal nachten doorgebracht. Veilig, geen overlast. En dicht bij het centrum van Faro.
Prima plek om de nacht door te brengen. Maar niet mooi om overdag te staan. Heel druk met campers. Zanderige ondergrond. Wij stonden er zaterdagavond. Toen was er wel wat rumoerigheid in de buurt van jongeren met auto’s en muziek. Geen servicepunt gevonden.
Slecht behandeld bij vertrek. Bij legen van grijs water (op aangewezen plek) liep er een straal langs de put. Direct kwamen er Franse mannen aan en begonnen te schreeuwen. Wij hebben het water direct stopgezet en zijn verplaatst. Ze bleven intimideren en ons uitkafferen. Uiteindelijk hebben ze het hek opengezet en ons letterlijk weggejaagd. Wij bleven vriendelijk maar voelen ons gekleineerd.
Vriendelijke eigenaren. Rustige plek. Wel erg krappe plekjes. Douches mogen vaker schoongemaakt worden en zijn snel koud. In de zomer is dat niet zo erg maar in de winter minder fijn. Het is erg alternatief. Wel leuk om eens mee te maken.
Hele mooie ruime camperplek. Geen faciliteiten. Wel restaurantjes in de buurt. Strand is erg mooi. Rustig geslapen.
Hele aardige eigenaar. Schattig dorpje. Wel heel rustig deze tijd van het jaar. Wij waren er in oktober.
Prima camping. Hele strikte beveiliging met pasjes. WiFi alleen bij receptie goed. Douches lekker warm. Camperplaatsen zijn niet zo gezellig. Je kunt beter naar rechts en daar een plekje tussen de bomen zoeken. Het enige nadeel aan die plekken is dat de stroomkastjes opengemaakt moeten worden door de beveiligers.
Fijne camping. Vriendelijke eigenaren. Douches schoon. WiFi niet super goed. Wel echt een goede prijs voor wat je krijgt.
Hele fijne camping. Wij waren hier eind oktober. Nog volop levendigheid. Zwembad en alle voorzieningen waren nog open. Goede WiFi. Vriendelijke eigenaren. Ze draaien radio muziek in de toiletten en douches, vonden wij een goed idee ;) bakkerij in het dorp is heel erg goed. Strand vijf min. lopen.
Sitecode: 20160
Wij waren hier in november. De camping was helemaal leeg en erg uitgestorven. Het zwembad was nog wel open. Wij vonden de voorzieningen niet heel schoon. Het dorpje heeft kleine supermarktjes. Brood kan nog besteld worden bij de receptie. Deze plek is prima voor een nachtje maar langer zou ik hier niet willen blijven.