@Jetskies
- 2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

wat een prachtige plek. zeer schoon sanitair, behulpzaam personeel, kleine kantine. €38,00 voor 2 volwassenen incl stroom maar dit uitzicht is onbetaalbaar! smalle steile toegangsweg maar er staan grote campers boven dus..
fijne camping aan de ourthe met veel gezelligheid, wij verbleven in het pinksterweekend er waren veel groepen één en al gezelligheid en iedereen houd rekening met elkaar. live muziek in het restaurant, Durbuy op fietsafstand. basic sanitair maar heel schoon kortom aanrader €29,00 per nacht 2 personen incl stroom. wij komen zeker terug
geweldige plek in een gezellig plaatsje tegenover de gondel. vriendelijke ontvangst. €48,00 Per nacht inclusief alles. het Sanitair is schoon maar wel erg verouderd. Aanrader in de prachtige Dolemieten
mooie uitvalsbasis om Salzburg te bezoeken, vriendelijke eigenaren en een fantastisch restaurant!! sanitair heel schoon, €44,00 per nacht 1 camper 2 personen, kwartiertje op de E bike naar de Altstadt
wat een mooi plekje, heel rustig midden tussen de wijnranken! Jeanne heeft heerlijk gekookt voor ons, ze heeft een kleine kaart, top met heerlijke wijntjes, sanitair net nieuw voor de rest een beetje rommelig maar dat hoort in Montenegro weten we nu. €20,00 per nacht. nog een paar flessen wijn en een pot honing gekocht. de omgeving is voor de rest niet heel bijzonder maar een heerlijke tussenstop
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

leuke camping met leuke eigenaar George die op 75 jarige leeftijd in het voorjaar deze camping heeft overgenomen! sanitair kan ermee door, zabljak mooie uitvalsbasis voor de omgeving. Heerlijk gegeten bij Zlatni Papagaj €27,00 per nacht
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

leuke camping, mooi privé strand, vriendelijk personeel, Súper schoon sanitair, met E bike is Trogir 20 minuutjes, prijs mét ACSI Card €27,00 per nacht voor 2 personen eerste nacht + €3,00