@Jgrice6278
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooie plek, schone faciliteiten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De EHU bleek echter erg duur te zijn. We hebben € 3 in 3 uur achter de rug !!
Toegang langs een onverharde weg die voor altijd langs huizen en door boerenerven loopt. Eenmaal daar een mooi uitzicht op het noorden. Industriële kijk op kranen en fabrieken in het oosten. Picknicktafels en afvalbakken. Als je naar het noorden blijft kijken, is het een leuke stop.
Gesloten. Barrières op hun plaats.
Gewoon een heel grote parkeerplaats met een toilet. Hoewel het toilet open en verwarmd was. Een prachtige winkel binnen enkele meters die prachtige items verkoopt die in Lapland zijn gemaakt. Historische kerk en zeer oud houten dorp dat zeker een bezoek waard is. Bovendien zag mijn man een familie van elanden tijdens het uitlaten van de hond. Zijn dag gemaakt😊
Kleine mooie plek aan het meer / rivier. Geen voorzieningen. Weg en brug vlak naast dus redelijk veel weglawaai. Geen wandelingen, dus hond was teleurgesteld.
Prachtige plek. Vriendelijke eigenaren. Schitterende douche. Veel warm water. En het uitzicht over het meer is adembenemend. Er zijn meer dan vier plaatsen. Bedankt voor het heerlijke verblijf.
Absoluut prachtige plek. We zijn hier begin oktober met niemand anders hier. Gratis water etc. Geen elektriciteit bij het meer, maar we kunnen zonder. Een echte smaak van Zweden die we hoopten te zien en te genieten