@Jip2023
- 2024
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Als je de camping op gaat denk je dat je in een achterbuurt terecht komt. Allemaal caravans met daaromheen ijzeren bouwwerk met zeil eroverheen. Alles helemaal dichtbebouwd. De plek waar we mochten gaan staan was ruim. Camper 7.50 mtr paste er perfect. Alles is gedateerd en niet echt schoon. Plek dicht tegen grote weg maar daar hadden we verder geen last van. In het restaurant kon je lekker eten. De prijs voor 1 nacht was te hoog. €51,—. 2 pers
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Rommelige camping! Het sanitair werd niet echt goed gepoetst! Het restaurant heeft uitgebreide kaart echter je hebt voorgerecht nog niet op staat het volgende gerecht al voor je neus. Wij hebben dan ook besloten eerder weg te gaan. Als je van schaduw houd dan moet je hier wezen. Je hebt een mega bladerdak boven je.
Juni 2026
Wederom tussenstop hier! perfect. fijne plek! heerlijke pizza maar t allerfijnst is toch wel de nieuwe doucheruimte voor de dames. Topplek voor je doorreis
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wat een leuke CP. Mooi en zeer schoon sanitair met een heerlijke douche😄. Fijne plek om te voet of fiets naar Leeuwarden te gaan. En dat is zeker de moeite waard. Je kunt vanaf hier goed wandelen en fietsen. Vriendelijke beheerder. Wij komen zeker nog eens terug hier. 🫶🏼
Dit is geweldig! Heel vriendelijke eigenaren met super ontvangst. Kleine SVR camping met 10 prachtige plekken. Midden tussen de weilanden. Heel rustig. Heel schoon sanitair. Aparte plek waar je je fiets kan zetten. Je kan er sla , aardbeien etc plukken. Dit is een aanrader en wij komen hier zeker terug. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden