@Jo&Ro
Fijne camping, ontzettend vriendelijke gastheer en gastvrouw, heb ze niet zonder glimlach gezien. Sanitair een dikke 10. Deze camping kunnen we iedereen aanraden.
Geweldige locatie, magnifiek uitzicht. Tip van gastvrouw Maria: plaats je camper ongeveer 2 meter vanaf de reling, dan kun je met je tafel en stoelen voor de camper van het geweldige uitzicht genieten. Wijnproeverij van gastvrouw Maria is een belevenis op zich, je krijgt een mix van informatie en humor, fantastisch. Heerlijke wijn bovendien. Ze waren druk met de druivenoogst, dochter Manuela nam ook nog tijd om ons het een en ander te vertellen.
Alles klopt aan deze plek, neigt naar perfectie. We kwamen aan zonder reservering: alles vol. Heeft de zeer vriendelijke en attente gastheer Michéle toch nog een plekje voor ons weten te creëren onder de kiwiboom, ook nog met electra. Top! Als bedankje pakje stroopwafels cadeau gedaan, kregen we een pakje hazelnoten van eigen grond terug :-) ‘s Avonds heerlijk gegeten. Bewaar een plekje voor het héérlijk dessert. We komen zeker terug!
We kunnen alleen maar onderschrijven wat eerder al gezegd is. Prachtige plek, zeer hartelijke eigenaar. Alles erop en eraan. In de omgeving niet veel te doen, en toch zijn we hier helemaal blij en tevreden. Een aanrader!