@JoergD

Lid van Campercontact sinds 2020

We bleven langer dan gepland. We vonden het erg leuk. We komen graag terug als we in de buurt zijn. Zeer mooie operator, vrije ruimtekeuze, niet verkaveld. Goede mobiele telefoon ontvangst. Groot meer, imposant kloostercomplex.

Helaas nog steeds bouwplaats, daarom gehorig. Volle prijs, maar nu met douches en toiletten. Je zou een biatlonfan moeten zijn.

9/10/21 Smal, lawaaierig (straat, spoorlijn, strandhut). 10 € / nacht. Geweldige locatie aan het strand, maar honden pas na 30,9. toegestaan. Met V+E. Niet weer zonder noodzaak.

Sitecode: 19291

9.9.21 10min naast de snelweg. Zeer fijne plek. Groot grasveld, zwembad, boerderijwinkel, rustig. 7 € / nacht. 1 douche en 1 toilet aanwezig. Zoet water € 1. Puntenaftrek alleen vanwege het ontbreken van verwijderingsopties. We zullen terugkomen.

Als hij water en afvoer had, zouden er volle cijfers zijn. Geen toeristische hotspot. 5 minuten lopen naar het strand, eenmaal over de dijk. Er is ook de Beltbude, een betere frit-tempel. Geniet van frietjes en sundowner in een strandstoel, wat wil je nog meer?

We brachten daar een week door en zaten op de eerste rij: Top, 20 meter naar het water. Alles was heel ordelijk, gewoon een normale, goed onderhouden CP die boeit met zijn quasi privéstrand.

Niet weergegeven als parkeerplaats.

Waren op 19 en 20 juni: Rustig, schoon, gratis ... MAAR: Op 20 juni. was naast de markt. Veel auto's die in elke vrije opening glippen, ongeacht dames. De buurman kwam vanmorgen niet naar buiten toen we begonnen. Trouwens, het eten in het stadshotel was erg lekker.

17.6.20 Kan 100% met ons eens zijn over olijven. We vonden het erg leuk. Graag weer.

Waren er op 17.6.20. Zeer schone en nette indruk, goed bezocht. Anders graag, maar wilde water zien en reed daarom door. Heiligenhafen is gewoon een toeristische hotspot.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Aangekomen als eerste op zondagmiddag rond 15.00 uur Rustig, schoon, gratis, mooie omgeving, geen VE, geen elektriciteit. Goede restauratie op 5 minuten loopafstand. Graag weer.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

zoals WM Anna: waar! Ook op 21 mei 20

Absoluut ok. Geen V + E. Stil. Wanneer het zwembad druk bezocht wordt, kan het druk worden.

19.6.19 Voor ons de optimale plek want rustig en maar 2 minuten lopen naar het strand. Sanitair schoon en gemakkelijk. Plaatsen verkaveld. In het hoogseizoen zeker heel luidruchtig. Restaurants op 10 minuten lopen. Gelukkig weer.

Sitecode: 20170

en douches in slechte staat, water was koud. Je moet zeker naar de toegewezen plaats kijken voordat je betaalt. We betaalden meteen aan het begin en moesten dan nemen wat we kregen, hoewel verschillende andere, mooiere plaatsen nog steeds beschikbaar waren. De drie sterren komen alleen voort uit de zeer goede locatie voor een rondleiding door de stad. We willen niet terugkomen.

Sitecode: 20170

Je hebt het niet nodig. Te veel mensen willen de plaats gebruiken als basis voor een bezoek aan Kolberg, zoals wij. De plek is daarvoor ideaal. Mooi fietspad langs het strand langs de promenade met goede restaurants. Maar ... omgevingsgeluid door straat recht op het plein en de belangrijkste verkeerslijn spoorlijn erg luidruchtig.

Gemakkelijk parkeren. Op 13.6.19 gratis. Zonder V + E. Een beetje hobbelig rijden. We stonden daar met 6 Womos. Hemelse stilte 's nachts. Op de dag gingen de politie en de grenspatrouille zonder klacht ;-) Er werden zelfs 4 Dixies opgezet. 2 minuten lopen naar het strand. Er is ook een strandtent met entertainment. Gelukkig weer.

Voor sightseeing tiptop. Sanitair schoon. Vanaf de 218er kan het soms een beetje luider partymäßig klinken. Super gemakkelijk te gaan met de bus / tram naar de stad en opnieuw. Fietsen zijn hier absoluut niet de moeite waard.

Sitecode: 42074

Doe mee met de laatste 3 rating. Klasseplaats voor sightseeing in Marienburg.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

5.6.19 Fijne plaats. Geen V + E. Gratis, dus klagen niet toegestaan: hartelijk dank aan de stad Vlotho! Ruimte voor minstens 10 mobiele apparaten. Minder bereisde spoorlijn naast de deur. Mooi gelegen direct aan de rivier. Asia Wok 300m verrukkelijk heerlijk. Gelukkig weer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Top plaats (voor ons)! Zonder VE. Prachtig uitzicht op de Elbe. En dan met de "Vessel Finder Free" -AndroidApp bepalen en bekijken van schepen :-)))) Goed restaurant direct naast de plaats. De plaats hoort bij de categorie: vers watertank moet vol zijn, de andere tanks best leeg!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Klasse cursus, 10 minuten lopen naar het stadscentrum. We komen terug.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We waren op doorreis en stonden op de eerste rij. Zeker een mooie plaats als het weer goed is. Geen elektriciteit, water of afvoer nodig. Maar alles zag er redelijk goed uit. 10 minuten lopen: https://www.breitenbacher-hof.org/ redelijk geprijsd en goede bourgeois eten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Alles goed. Klasse locatie. Faciliteiten erg schoon. Maar op de een of andere manier een beetje duur voor onze smaak. Misschien was het omdat we de prijs niet hadden verwacht.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We bezochten de parkeerplaats als onderdeel van een rondleiding door de stad op 28.4.19. Geeft een goede indruk. We waren 7 km buiten op een camping. De volgende keer in Wroclaw rijden we hierheen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij waren er op 21.4.19. Goede plek voor een rondleiding door de stad. VE en douches waren oké. Geen kiosk of iets dergelijks op het plein. We hadden vouwfietsen bij ons. De weg van ongeveer 7 km naar het centrum was een beetje omslachtig, maar dat was op onze fietsen, niet op de fietspaden ;-)

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer goede plek om het monument te bezoeken. Douches, Toliletten, Zoet water, Restaurants: Ja. Verwijdering: niet gezien. 3 minuten lopen naar de hoofdingang. Als je 's middags vóór 16.00 uur aankomt, moet je direct een tour boeken aan het loket, anders sta je de volgende ochtend in de rij. Een bezoek voor 10 en na 16:00 uur is ook mogelijk, maar de gids is ten zeerste aan te bevelen. De tour is verdeeld in twee delen: 2u Auschwitz -> 5 min. Gratis bustransfer -> 1 Birkenau: In totaal moet eman 3,5 uur plannen. Het is de moeite waard om 2 nachten te bieden.

In deze tijd van het jaar was alles heel relaxed. Mooie grote plaats. Tijdens het hoogseizoen zeker zeer vermoeiend. VE prima. 17 € incl. Elektriciteit. Goed uitgangspunt voor prachtige fietsroutes. Weer blij.

Wij waren er op 4.10.18. Let op, er zijn twee parkeerplaatsen. We namen het in de "Oude Haven", aan de noordelijke grens van het havenbekken. Daar sta je direct op de pier. We vonden het erg leuk ondanks de aangrenzende papierfabriek waarvan je het geluid niet mag negeren. We willen terugkomen.

Alles zoals bij Franzi en Illo, behalve: hoofdweg, die ongeveer 500 meter verderop ligt, was heel duidelijk te horen bij westenwind. Anders tiptop. We komen terug.

27.4.18 Een van onze favoriete plekken. Rustig, VE, elektriciteit, broodjesservice. Tiptop.

13.6.18: Typische parkeerplaatsen in het midden van de stad. helaas, zoals op de foto's, ziet de verwijderingsfabriek er niet uit. Kleine overstroming, gooi weg en ga snel verder. Alles is gratis.

Wij waren er op 13.6.18. Onvriendelijk onthaal, geen verwijdering. We reden meteen door.

Leuke plek. Goede wijn. Reserveren was niet mogelijk, wie het eerst komt het eerst maalt. Geen verwijdering mogelijk.

Kan alleen met mij meedoen. Wij waren er op 11.06.18 voor 2 nachten. Als VE bestond, zou er een soepele 10 zijn. Een van onze favoriete plekken op Sardinië.

4.6.18 7 € overdag, 12 € 's nachts, schitterend landschap, zeer afgelegen, moguls benadering. Geen VE, er was niets te koop. Dat betekent vers water en koelkast vol, de andere containers allemaal leeg ;-) anders de moeite waard niet waard om de moeilijke reis te maken.

Sanitaire voorzieningen zeer goed, alles was goed onderhouden, prachtige privéstrand 5 minuten lopen buiten het plein. We verbleven twee nachten, 18.6. elke € 29 en kreeg uitzonderlijk een veld toegewezen tussen permanente kampeerders, wat erg moeilijk te bereiken was vanwege de smalheid. Je kunt ook overnachten op een parkeerplaats direct achter de ingang voor 19 €.