@Johan Huijbers

Betrouwbare reviewer

Ja
2020

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

zag er niet uit , idd de dag ervoor veel wind met meerdere omgewaaide bomen op camping we betaalde 38,82 euro voor een nacht met stroom en een hondje ( hondje gratis ) is verouderde camping die de zakken aan het vullen is denk ik voordat ze worden over genomen , alles is verouderd .

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

we waren hier maar een nacht , maar er is niks mis mee. lekker gegeten in restaurant wat ook van hun is . een nadeel ze spreken alleen Spaans niets anders , maar hij kan met telefoon goed uit de voeten om te vertalen . de weg erheen is niet de beste het laatste stukje maar is stilletjes goed te doen . om 16 uur gaat restaurant open en kan je je aanmelden . muis stil in de nacht we hebben heerlijk geslapen , en trouwens goede wifi .

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heel leuke camperplaats nette proper wc en douche geen munten, en de camperplaats is rustig,met de fiets naar Heerde voor de boodschappen . pontje brengt je voor weinig naar de overkant om in natuurgebied te lopen of fietsen. plaats voor tien stuks er is meer plaats maar schijnbaar mag je daar niet overnachten . goede service plaats ook om te lozen,van wat je kwijt wil. op de camperplaatsen kan je ook water innen. hoef niet op loosplaats.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

heeeeerlijk staan, niks mis mee.lekker met fiets naar winkel of bakker mooie omgeving . trouwens goede wifi we konden zelfs ermee tv kijken . bedankt we hebben genoten .

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

top plaats , de app werkt verrekte goed is zeker zo handig als dat zelf aanmelden. toiletten netjes zuiver en mooie harde plaatsen met stukje gras. tenminste zo was op CP maar op camping kan je ook nog staan met camper.m’n kpn netwerk werkte slecht daarom zijn we eerder vertrokken .😎

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

we waren er aan de slagboom het is nu 27-5 -2025 Leek uitgestorven denk dat het open is in de winter , is een ski gebied ,is echt einde van de wereld lijkt wel , heel hoog in de bergen nee is niet te doen staan veel chalets op camping , we zijn de camper niet uit geweest .

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

we hebben hier bijna een week gestaan goed restaurant erbij, goede warme douche , een hele mooie omgeving , zelfs een vlindertuin in de buurt , leuke eigenaar die behulpzaam is.

gesloten 13-mei 2025

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

we kwamen aan op de middag en om 16.45 uur kwam hij naar buiten en sprak ons aan, daar kan je stroom pakken kost niks . het overnachten kost ook niks , wel heb ik dan graag dat je kom eten. ook vertelde hij nog iets over douche en wc en water innemen maar dat hebben we zelf en water hadden we genoeg,fijn restaurant !

kosten zijn voortaan 6 euro per nacht

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

mag gerust perfect zijn voor dat geld vind ik. vanaf 42Euro

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wij waren hier ook februari en maart 2025 top camping, goed eten voor normale prijs . lekker wandelen in de buurt direct op het strand door achterpoortje, en naar Peniscola is maar 10 kilometer daar zit goede Lidl en andere kant op 4 km. zit hele grote Carrefour en andere grote winkels, goed vertoeven hier heel vriendelijk personeel maar de beheerders/eigenaars ook.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

we waren maar 1 nacht hier alles echt alles ouwe muk de chalets die er staan storten bijna in echt alles vergane glorie tijd heeft 30 jaar stil gestaan maar niet in het vervallen ,sorry voor diegene die ons hielp aan receptie die was aardig en vriendelijk . maar vertelde wel dat hij stopte daar . nee ons niet meer gezien, hele wc gebouwtje te vies om iets aan te pakken ik denk voor de winter laatsts schoon gemaakt , trouwens alle deuren op slot

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

heel zuivere toiletten, de receptie is aardig en vriendelijk probeert zelf Nederlands te praten

wat wil je nog meer. er is niemand , maar er is bij ingang een automaat waar je kenteken invult en dan een bonnetje krijgt na betaling ( 15,00 euro ) de camping op kan rijden door bonnetje voor lezer te houden en zo ga je er ook weer uit. inclusief stroom inclusief wifi en staan mag je 24 staan. toilet is oud maar zuiver wc papier is er ook grote supermarkt overkant van straat evenals de bakker. ik beveel deze aan.

van de eerder gemelde lozen toilet niet mogelijk klopt niets . is dus wel mogelijk ! en lekkere pizza maken ze voor je . fijne broodjes service . en we betaalde voor 2 personen camper en electric plus 2 hondjes 23,65 voor een nacht goede prijs voor goede toilet met papier en fijne douche

van diegene die het hier afkraakt is hier niet op de goede plaats die moeten naar een camping gaan met wild waterglijbaan en animatie . hier is niks mis mee met deze camping alles is proper en netjes zuiver eigenaars of beheersters zijn uiterst behulpzaam . de prijs is echt oké , eerder zag ik 50,00 euro voor een nacht staan in de reviews maar dat klopt niet . eerder 20 euro ! wij hebben er niets af te keuren , het is zelfs goed voor de kuitspier

we hebben hier 1 nacht gestaan , is niets goed aan de prijs nog niet eens , ja de bakker die rond komt ‘s morgens das het enige goede , wc vies deels kapot vuil puilt de vuilbakken uit bomen hangen laag voor camper , snoeien is al lang niet gebeurt . nee daar gaan we niet meer heen bah bah .

hele fijne mensen , doen echt alles om het naar je zin te maken . we hebben er enkele keer lekker gegeten , de kaart is een dag menu . maar met voor en nagerecht , niks mis mee . je kan wel water innemen met camper maar niet lozen chemic wel.

we waren hier enkele jaar geleden en wilde dit jaar terug , ik heb dus gebeld en kreeg een keurige Fransman aan de telefoon, eerder zat er een stel uit Limburg in , hoe of wat weet ik niet maar die Fransman zei dat hij en z’n vrouw het hadden gekocht en we welkom waren, we zijn niet gegaan .

we stonden hier om te kijken wat ze er neer gezet hebben in nog geen jaar , we waren verleden jaar daar en toen had de ouwe eigenaar het gesloten omdat het verkocht was. we konden er toen ook niet staan omdat er nood weer geweest was vele bomen om en de weg erna toe onder gespoeld van de vele regen die van de landerijen kwam. wij nemen ons petje af voor Randy en Evelien maar niet te vergeten beide ouders helpen nog elke dag . heel veel suc6

deze zuil werkt niet meer, wel alleen grijs water lozen dat gaat maar de rest is niet meer in takt .

geen ster waard . kouwe douche, heel de camping staat op z’n kop . zooitje hopeloos dat is het. de camping is over genomen door Cap-Fun en er is niks klaar of netjes heel de dag herrie van werk lui en graafmachines. nee nooit meer hebben we in ons schrift geschreven . het komt vol te staan met chalets, nee voor een camperaar moet je er niet zijn

we waren hier bij toeval , we zijn hier een week geweest , de jongens doen het goed en helpen waar mogelijk. eten kost geen drol . plaatsen zijn ruim,toiletten zijn verouderd maar uitermate zuiver,fijne douche . we zijn naar boven gelopen naar het middeleeuws stadje echt mooi meerdere restaurantjes of om iets te drinken , een minpunt is er is geen mogelijkheid om gray water te lozen op camping, water innemen kan wel Chemic kan ook . Echt top.

top echt top. wc die worden schoon gemaakt door extern bedrijf die dat perfect doen . we stonden hier maar twee dagen omdat het begon te regenen . er stond idd bord bij ingang complet maar bij vragen die voor ons waren en na ons kregen nog een plaats . hele vriendelijke mensen en preken perfect Engels mocht dat nodig zijn . achter de poort uit en fietspad oversteken en je hebt mooie lig weide en kan je direct water in . dus een echte aanrader !

nou alles is verteld volgens de review’s die ik gelezen heb . maar wil toch even kwijt dat het ook even goed geschikt is voor campers , echt wel . we hebben lekker gegeten in het restaurant, vriendelijke bediening krijg je op de koop toe . een uitstekende ervaring hier, toilet en douche proper zelfs met wc papier zeep en papier handdoeken en een mooi welkoms pakket met veel info . bij vertrek kregen we nog een zakje koekjes, een Friese lekkernij

leuke mensen de beheerders , zonde dat ze weg gaan . voor ons hebben ze goed gezorgd door toch nog eten te maken , ik kan veel eten maar kon het niet op .

goed voor elkaar hier alles top.toiletten en douche proper en heet water zo lang je wil douchen, zonder munten ,mooie grote plaatsen op camping . vriendelijke eigenaren zij spreekt goed Engels . grote wijnboer op de hoek proeven en kopen van wijn. is aan doodlopende weg dus goed om hond uit te laten. rest is verteld !

we zijn bijna een week geweest , top ja echt top jullie hebben een leuke rustige camping we hebben genoten . rest wat er goed aan jullie of aan camping is is al verteld ,nogmaals bedankt , en trouwens goed gezorgd met de bbq , man die was lekker met eigen gemaakte salade’s. het gewone aanschuiven is leuk , ja vriendelijke en lieve mensen Berber en d’r man .

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

we waren hier en we hebben een leuke week gehad,jonge wat zijn dat leuke mensen Jan en Sandra . zeker de moeite waard om nog eens terug te komen, eerlijke prijs op CP ik hoef daar niet te betalen voor m’n buurman z’n airco , ieder betaald z’n eigen stroom je kan zelfs tussendoor op systeem kijken om te zien hoeveel stroom je gebruikt hebt . trouwens alle onderdelen voor uw fiets heeft hij liggen , banden , kettingen en alle nodige gereedschap .

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

tis allemaal verteld en warempel het klopt allemaal hele leuke man .

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

ik had , lees had geen aanmerking op camping maar restaurant had ik een ossenhaas genomen 21,50 euro prijs zet ik hier nee maar is niet belangrijk of het zonder spieren is dat telt , zonder een klein stukje vlees zonder spieren was er niet dus , echt verschrikkelijk . eerst gevraagd is de ossenhaas goed ?geen elastiek ? nee nee is perfect . niet opgegeten dus onze hond kreeg het nog niet dus ! ik moet ook schrijven dat we pizza gegeten hebben 👍

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

de camping is best goed te bereiken en het camperverbod is niet voor op CP te komen dat is alleen voor de wild kampeerders die naast CP willen staan omdat ze de 12 euro niet willen betalen ! dat is onze ervaring , de trein trouwens is maar een nacht de volgende nacht slaap je door

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

ons verblijf was perfect ,leuke eigenaar en behulpzaam wij hebben er stroom bij gepakt omdat het aangeboden werd,zeer rustige buurt , is wel lopend buffet restaurant in de buurt en een mobiel pizza bakker met ook frieten . nog eens terug is de moeite waard

diegene die vertelde dat het een schroothoop was is niet hier geweest , dit is een degelijke camperplaats ( niet veel plaats tussen campers ) maar tafel en stoeltjes hief ook niet als je de brug over komt en gaat links af daar ligt veel rommel maar na brug rechts staat aangegeven als zijnde CP en betalen kan netjes als met parkeer automaat kenteken en een dag invullen kosten 12 euro water lozen en chemic stroom indien nog stopcontact over !

18,00 euro is niet meer de prijs voor ons was met 2 personen en camper 22,00 euro water lozen kost niets maar innemen automaat 100 ltr. voor 1 euro veela oudere mensen met vaste plaats op camping mooie nette chalets ( geen ouwe muk ) gebouw 1 bij receptie is gesloten ander toiletgebouw is netjes en zeker niet verouderd of gedateerd en hangt briefje met de gedane controles netjes elke dag

niks mis mee hier wel echt rustig , leuk om te wandelen !

leuke CP helemaal niks mis mee en ruime plaatsen

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

druk en kosten geen 6 maar 7 euro zonder iets niet dat het veel is maar 6 was gemeld

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

we hebben met ons hondje hier twee nachten gestaan met onze camper,top lokatie alles is er water , wc leeg maken ,en niet vergeten hele lieve eigenaren ! mochten we in de buurt komen zullen we zeker nogmaals bellen of er plaats is . hartstikke veilige plaats achter hek op privé plaats

Sitecode: 19496

zonde dat het zo veilig is hier, groot hek om CP dus hond uitlaten is er eigenlijk niet bij buiten CP of je moet eigenaar wakker maken in z’n caravan , hebben we dus maar niet gedaan en de hond uitgelaten op het kleine beetje groen wat hier binnen de poort is .Het is is een vriendelijke eigenaar hier dus voor een nacht is het prima !

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

4 sterren omdat er geen stroom is anders 5 maar met plaats is niks mis net water partij en ook nog tank stationnetje er tegen aan BP zelfs een weegbrug is er

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie en goede loos plek en water innemen chemic heb ik niet gezien leuke camper plaats

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie camping geweest hier , alles is gedateerd maar toilet en douche wel netjes zuiver . weekend gestaan om Baeza en Ubeda te gaan bekijken vanuit camping met de camper ! top WiFi

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie camper plaats die veel weg heeft van camping , mooi zwembad erbij, goede zuivere toiletten en douche , lekker eten paella . we kregen van eigenaar volop sinaasappelen . kan met bus naar Murcia elk half uur stop voor de deur .mooi wandelpad voor hond uit te laten auto vrij ! hele vriendelijke en behulpzame mensen !

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

niks mis mee maar de hond uitlaten is wel een probleem eigenlijk .water was wel afgesloten 18,00 euro betaald

we waren hier met camper, niet aan te bevelen . met camper geen 19,50 maar 28,50 per nacht . de dag erna met afrekenen kwam er nog 2,50 euro bij voor stroom verbruik terwijl al 2 euro bij aanmelding voor stroom geteld is , dan hadden we onze hondjes bij , was ze vergeten bij aanmelding dus kwam er nog eens 2,80 euro per hond bij al bij al een zeer dure nacht gehad daar bijna 40,00 euro op een camping waar niks te doen is . dus wees gewaarschuwd

Sitecode: 92029

we hebben er door omstandigheden maar een nacht gestaan maar alle lof en sterren voor eigenaar bijzonder vriendelijk en zoals eerder vermeld alles super schoon , wij hebben de intentie om nog zeker eens terug te komen ! bedankt hoor !

ziet er perfect uit hier vriendelijke uitbater/eigenaar en afgesloten uitlaatveldje voor honden prachtig uitzicht zoals eerder vermeld , wat wij erbij willen vermelden is gaan eten bij Tommy in dorp 1 km is eetcafé zo lekker scampi’s met friet ( friet zoooo lekker ) scampi’s ook lekkere looksaus. echt aanrader

Sitecode: 71943

leuke camping, hele vriendelijke eigenaresse de plaatsen zoals vermeld zijn heeeeel groot hond uitlaten is geen probleem achter op de camping loop je de landerijen op waar hij zelfs los kan als hij luistert . de winkel hebben we ook bezocht en idd veel streek producten ook lekker ijs halve liter of liter . hartstikke zuivere en mooi toilet gebouw . lozen en innemen water gratis wij betaalde met 2 kleine hondjes 17,30 euro . WiFi is achter slecht

ziet er goed uit, kantoor niet bezet maar telefoon nummer op poort en ze komen . plaatsje zoeken , er zijn 6 camperplaatsen . dr douche en wc is proper en gratis water innemen en water lozen is bij camper plaatsen aan de achterkant ,wij betaalde met twee kleine hondjes en stroom 22,50 euro

Sitecode: 71986

mooi uitzicht en alles netjes schoon maar dat is al vermeld ook dat je er kan eten en een heel vriendelijke receptie een terras op gras en een terras op steen ( gebroken steen ) ruime plaatsen

Leuke eigenaresse behulpzaam en vriendelijk dit is het laatste jaar van haar ze heeft de camping verkocht , nieuwe eigenaresse draait nu al mee , lijkt me ook leuke en behulpzame , we hadden geen reservering maar er was plaats genoeg . twee nachten gestaan

niks mis mee , ruimte zat voor m’n 7 mtr ,op loop afstand van centrum met veel restaurantjes zelfs op 8-7 niet vol op CP voor 6 euro 24 uur staan en stroom op munt automaat

top alles even netjes goede WiFi, perfecte WiFi ! johan en Fien

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

we hebben hier 1 nacht gestaan en hadden onze voorraad op dus gingen op onderzoek op de hoek bijna is een restaurant maar niet open , terug op camping zagen we eigenaar en vroegen hoe laat ga je friet bakken ? z’n antwoord was moeten jullie eten ? zeg maar wat en ik maak het . perfecte service . er is nog veel werk hier voor hun maar ze doen flink hun best . ik durf het hier gerust aan te bevelen. toilet gebouw is perfect .

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

top veel plaats is er niet maar hele lieve mensen en ruimte genoeg om te staan we hebben er lekkere eitjes kunnen kopen en hebben er fijn gestaan !

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

we stonden er ook top nette wc en douche WiFi was bij ons ook goed ,weet niet of het beter is geworden maar bij ons was het perfect op 24-02 -2021 niks te klagen dus ! johan en Fien

mensen doen perfect hun best ziet er netjes uit !