@Johan-en-Karin
Een super camping. Prachtige fietsroute langs de Klarälven. erg schoon sanitair, ruime plaatsen en hele aardige eigenaren. wij komen graag terug.
Een aanrader deze camperplaats bij de golfbaan. Direct gelegen aan de E4. Mooie omgeving, vriendelijke mensen en stroom en gebruik wc/douche met handdoeken gratis. TOP.
Fijne rustige camping, mooie plaatsen, vriendelijke ontvangst, een aanrader. Met de fiets naar de Altstadt is prima te doen.
Super camping met een behulpzame en zeer vriendelijke eigenaar. Schoon sanitair mooie plaatsen. Omgeving niet echt inspirerend. Prima voor overnachting op weg naar de Noordkaap. J&K
Zeer goed verzorgde camping. Mooi sanitair, ruime camper/caravan plaatsen in rustgevende authentieke Italiaanse omgeving. Vriendelijke goed sprekende eigenaar die goed Engels spreekt. Deze boerderij camping een aanrader. Mogelijkheid voor mooie fietstochten. Supermarkt en 2 restaurants op loopafstand. Aanrijding route goed te doen. K. Alkema
Een parel van een camping. Zeer ruime plaatsen, fantastisch sanitair en goed restaurant waar je heerlijk kunt eten. Personeel vriendelijk. Een aanrader.
Geweldige camping. Hartelijke ontvangst op een goed ingerichte en schone camping. Ook voor campers zeer aan te raden . Wij komen zeker nog een keer terug.