@JohanvanDomselaar
Wij wilden begin juni(=laagseizoen) reserveren en moesten €35 per nacht betalen ipv de €32 die op de site vermeld staat. Toen we telefonisch contact zochten bleek het telefoonnummer niet meer in gebruik te zijn. Wij zijn maar ergens anders naar toe gegaan.
Wat een leuke camping met aparte camperplaatsen. Heel aardige beheerders. Otterlo vlakbij op 5 minuten fietsen. Er is een Spar met goed assortiment en genoeg horeca om wat te drinken of te eten. Prachtige fietsroutes. Wij waren er in april, maar als in augustus de heide bloeit moeten we gewoon een keer terug komen. Geen straf op deze camping.
Complete CP met alles erop en eraan. Uitstekende fietsomgeving en in NieuwLeusen alle winkels die je zoekt. Als de thermostaat kraan nog wordt gerepareerd (kokend heet water en niet kouder te regelen, was vast getaped) is het perfect.
Wat een heerlijk complete CP!! De broodjes service en de maaltijd bezorgd bij de camper maken het een plusplus beleving. En als toegift heerlijke verse appels voor de appelmoes. Dank je wel, het was zalig en tot de volgende keer.
Wat een mooie camperplaats. Alles prima in orde. Mooie plekken, toilet, douche en afwasplaats. Leuke fiets omgeving en Eibergen dichtbij voor winkels. Betalen contant of met QR code werkt prima. Een plek om terug te komen.
Deze camping is vanaf 1-10-2025 voorgoed gesloten!! Adres is Zwiepseweg 138 Lochem (en niet 139).
Wat een leuke plek. Alles aanwezig en prima voor elkaar. Goed onderhouden. Prima all in prijs. Leuke fiets omgeving en Cuijk dichtbij voor winkels. In Beers is ook een buurtwinkel met bakker met lekker brood en gebak. Heerlijk rustig, een plek om terug te komen.
Zeer grote plekken in een geweldige fietsomgeving maar de opgegeven prijs is EX toeristenbelasting (€1.25pppn) en de waterdruk aan de heren kant van het toiletgebouw is heel laag vooral als er andere mensen ook water gebruiken.
Oh wat een geweldige camping. En ‘s-morgens dat heerlijk verse croisantje, afgeleverd bij je camper. En ja heel ruim opgezet, heerlijk wandelen en fietsen …… , alles is al eerder genoemd en dat klopt. Wij geven niet vaak 5 sterren maar deze camping verdiend het helemaal.
Heerlijk gestaan en ohhhhh wat zijn die kersen lekker. Extra toiletten, douche en afwasplaats op de kop van de grote schuur. Vanaf A12 komend 200m voorbij de CP bij de verkeerslichten links af en via de parallelweg terugrijden.
Heerlijk kamperen hier in deze mooie omgeving. Wij komen hier al vaker maar werden nu verrast door nieuw sanitair in het sanitairgebouw. Geweldig.
Uitstekende, rustige camping met alle noodzakelijke voorzieningen en schoon sanitair. Ook verse eieren zijn te koop. Ideaal gelegen voor (uitgebreide) fietstochten over de Veluwe. wij komen zeker terug.
Uitstekende mini camping met alle noodzakelijke zaken. Zeer veel privacy door afgeschermde plekken. Minimaal verblijf 3 nachten. Ligt aan een knooppunten route. Komen hier zeker terug.
Sitecode: 20937
Uitstekende cp met alle faciliteiten en dan ook nog voor deze prijs. Hier komen we zeker terug. Een echte aanrader.
Goede CP, sanitair schoon maar gedateerd (word vervangen binnenkort). Vriendelijke ontvangst. Omgeving uitstekend geschikt voor fietsen met zeer veel leuke fietspaden (knooppunt routes).
Perfecte CP. Alles is er, goed bereikbaar en geen overbodige zaken. Was elke CP maar zo!!!
Uitstekende overnachting plek. Zeer rustig. Niet bij eerste verkeerslicht linksaf slaan maar bij tweede.
Uitstekende overnachtingscamping. Zeer vriendelijk personeel en om de hoek bij de supermarkt zeer goedkoop tanken. Zelfs Nederlandse info over Dourdon aanwezig. Dit wordt zeker in de toekomst voor ons een goede overnachtingsplek.
Mooie kleine rustige camping met apart camperveldje met verharding en gras. Aardige mensen. Net toiletgebouw. Enschede 6 km op de fiets. Mooie fiets omgeving, ook door Duitsland goed aangeven knooppunten.
Nette schone camping, vlakbij Goor en Diepenheim, beide zeer bezienswaardige plaatsen. Heerlijke fiets mogelijkheden.
Geweldige fijne cp met fijne beheerders. Wat een heerlijke omgeving.
Uitstekende cp met een geweldige ligging voor fietsen, wandelen en eten. Kleine, complete supermarkt vlakbij (in het dorp).

Uitstekende doorreis camping waarbij de ACSI/NKC prijs €18 inclusie electra was.
Geweldig rustige camping met gezellige plaatsen als Elburg en Dronten binnen fietsbereik. Let wel op want TomTom Camper stuurt je naar de buur-groepskampeer plaats. Dus afslaan bij het NCC bord en niet TomTom volgen.
Uitstekende, campervriendelijke camping. Uitstekende toilet voorzieningen en ja eetcafé alleen al is een bezoek waard. Uitgebreide fietsmogelijkheden en het Wouda stoom gemaal (Unesco Werelderfgoed) ligt op een steenworp afstand met goede rondleidingen
Geweldige cp in een uitstekende fietsomgeving. Bezoek Schokland museum en rondje Schokland een aanrader. Zeer vriendelijke mensen die de cp perfect beheren.
Geweldige ligging vlak bij centrum. 3 maanden oud en alles nieuw en schoon. Dit is DE plek om Zwolle te bekijken per voet of per fiets.
Dit is een plaats waar alles klopt en aanwezig is met een heerlijke fiets en eet omgeving. Geweldig!
Uitstekende cp redelijk dicht bij de peage. Vol is vol daar betaalautomaat bij ingang dan geen betalingen accepteert. Het verbaasde ons dat deze cp verwijderd was uit de app maar gelukkig nog wel in de gids stond. Maar nu weer toegevoegd, vreemde zaak.
Heerlijke cp in het hartje van Brecht. Jammer van het slechte weer maar daardoor komen we zeker terug.
Geweldig en wat kan je hier lekker eten. In hoog seizoen reserveren vereist. LetOp: volg de borden naar de camping en niet je navigatie want die stuurt je een zeer matig pad op terwijl de borden nette asfalt wegen volgen (ja, paar honderd meter extra).
Uitstekende cp met alle voorzieningen en heerlijk uitzicht. Prachtige fietsomgeving met veel winkels aan de fietsroutes. Dichtstbijzijnde kruidenier/bakker is in Uddel op ruim 2km.
Uitstekende plek voor bezoek Slot Loevestein en een fietstocht. Heel rustig, met af en toe een groepje Rode Geuzen koeien die gezellig langs komen. Ook de koekoek was zeer actief.
Alles aanwezig. Direct aan een prachtige fiets en wandelomgeving (Loonse en Drunense Duinen). We stonden zelfs met zes campers op een gegeven moment. Drunen is op goed 10 minuten fietsen.
Uitstekende camping met merendeels verharde plaatsen. Geweldig sanitair en een redelijke kW prijs. Heerlijk gegeten in het eetcafé van de camping. Een echte aanrader.
Prachtige terrein voor de camping die veel faciliteiten heeft. Echter de douches en toiletten zijn zeer ouderwets waarbij de drie geopende toiletjes zeer regelmatig remsporen hadden (maar er waren ook geen toiletborstels om ze te verwijderen). Leuke fietsomgeving.
Uitstekende cp met veel voorzieningen. Geweldige fietsomgeving met her en der leuke fietsveertjes. Knooppuntroute 97-96 loopt op de dijk achter de campers.
Uitstekende CP, zeer vriendelijke eigenaren en een geweldige fietsomgeving. En elke dag twee verse eitjes is helemaal verwennen. Uitstekend restaurant Sterrebos op ruim 2km tegenover knooppunt 52 in Beuningen.
Uitstekende cp, alles wat je nodig hebt. Ondanks 90+ campers toch nog echt rustig. Prachtige fietsomgeving met water, weiland en bossen.
Rustig maar de faciliteiten van de camping zijn zeer matig. Uitstekende fietsroutes
Uitstekende fietsroutes ( ja 9 de beste) en op loopafstand het leuke stadje met bakker, kruidenier en eettenten. Rondvaart met een gids is een aanrader
Uitstekende CP waar we met vele 7.xx m campers stonden. Mijn TomTom bracht mij op de CP en volgde exact de vele borden. De parkeerpolitie inde inderdaad het geld. Wandelend de leuke stad bekijken met vele winkeltjes en eettentjes.
Goede plek om de stad (per fiets) te bezoeken. Veel fietspaden. Auto's op de CP zijn merendeels van mensen die zwemles hebben.
Rustige, stille CP met uitstekende fiets mogelijkheden. De camping faciliteiten bestaan uit douches met koud/zeer lauw water en kindertoiletten (invalide toilet is uitzondering). Betalen bij kiosk bij de toegangsbrug/haven.
Uitstekende CP voor het verkennen per fiets of boot van deze geweldige omgeving. De faciliteit: Toilet, moet je maar vergeten😞. Bakker, Coop, restaurants en VVV op loopafstand in Coulon.
Geweldige Camperplaats, ruim, schoon, uitstekend sanitair en een zeer vriendelijke eigenaar. Ook nog zeven dagen per week broodjes service en verse eigen eieren. Zelfs een ijsje is verkrijgbaar. En dan dit alles in een geweldige fietsomgeving. Helemaal top.
Mooie, rustige plek. Als toiletgebouw met faciliteiten gereed is (augustus??) dan is de beoordeling een 9-10. Nu moet je 200m met je toilet zeulen om het te legen. Geweldige fietsomgeving en een verse groenten stand aan de overkant.
Prima camping voor 1 nacht. Altijd plek. Sanitair verouderd, maar voldoet wel, lekker warme douche. Het staat niet duidelijk aangegeven, maar naast de ingang van het restaurant is nog een toilet unit. Goedkoop tanken vlak voor Cuvilly op weg naar de camping. Camping ACSI prijs €17,-
Camping met zwembad en restaurant (table d'Hôte). Buiten seizoen heerlijk rustig in een uitstekende wandelomgeving. Hier kom je tot rust. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren.
Uitstekende plek met wiebelende wc-potten zonder bril en papier. Verder alles aanwezig. Buslijn 14-18 vanaf de camping naar WO I monument. Met de combikaart ook gebruik van de bus ter plaatse voor vervoer tussen diverse verspreid liggende monumenten. Overigens 500m dichter bij Verdun een CP op de mix parking (Zuidelijke P van de Citadelle Souterraine).
Grote plaatsen aan riviertje met een zwembad en alles aanwezig wat nodig is. Chateau 10minuten lopen (midden in stadje) waar drie permanente exposities zijn(Family of man, Ardennen Offensief en de Luxemburgse Kastelen schaal 1:100). Jammer dat WiFi achterop terrein regelmatig uitvalt.
Mooie rustige plek vlak bij het centrum. Wat een gezellige stad is Zutphen. Als we ons toilet hadden kunnen legen waren we zeker langer gebleven.
Uitstekende camperplek met zeer veel fiets mogelijkheden en een restaurant aan de overkant. Komen zeker terug.
Geweldige camperplaats, prachtige fietsomgeving en heerlijk eten (900m) in boerderijrestaurant Op De Brusse (wel reserveren). Kortom perfect.
Prima plek met alles bij de hand. Zelfs zwembad en restaurant. Met veel regen (en dat hadden we) nog steeds geen plassen of modderzooi. Komen nog wel eens terug
Uitstekende camperplaats met alles bij de hand. Stonden met 19 campers en toch royaal plaats. Uitstekende plek voor het bezoeken van Zwolle en omgeving.
Goede camping vlak bij de snelweg om een nachtje te staan. Er is altijd plaats omdat er een tweede veld bij is gekomen met sanitaire unit. Restaurant is afhankelijk van de drukte open. Weinig schaduw.
Uitstekende schone camping vlak bij de binnenstad. Wel zeer krappe, doch warme douches. Prima verwarmd zwembad. Op woensdagen is het duidelijk drukker op de camping omdat de camperplaats in La Flèche dan van 6-16uur gesloten is vanwege de markt. Uitstekende, vlakke fietsroutes.
Goede camperplaats maar op vrijdag is deze volledig bezet door de vrachtauto's van marktkooplui. De markt is tot circa 12:00uur op een nabij gelegen plein. Overigens is de oude stad merendeels alleen bereikbaar via steile hellingen en trappen.
Uitstekende camperplaats zeer rustig en zeer fraai gelegen. De winkels zijn op loopafstand in het centrum. Afgescheiden gras plekken en ook nog acht plekken op het gravel van de parkeerplaats die er tegenaan ligt.
Uitstekende overnachting cp. Geen schaduw wel rustig.
Uitstekende cp, rustig , aan een stuwmeer. Ideaal voor vissers. Zelfs een strandje met speelgelegenheid aan het meer.
Uitstekende stille overnachtingsplaats (als de brandweer niet uitrukt). Indien vol dan genoeg plek op het boventerrein.
Ruime plekken op mix parking met alle voorzieningen waarvoor je betaalt met je bankpas. 's-Nachts rustig.