@John uit Alkmaar
- Chausson Half Integraal 628EB Flash Limited Edition
- 2016
- Ford
Prima Camper parkeerplaats op loopafstand van de stad (kerstmarkten). Vandaag 3 december 2025 meer als genoeg plekken om te parkeren er passen nog wel 10 campers bij. We gaan hier slapen en ik verwacht dat het heel rustig zal zijn want dat is het nu al. Bedankt stadt Rheine!!
Prima gratis overnachting op openbare grote parkeerplaats. Op de fiets naar de stad is prima te doen. Op 2 minuten lopen de “Denk Fabrik” restaurant waar je heerlijk kunt eten, ook op terras.
12 euro voor 1 overnachting was iets teveel van het goede cassette toilet legen was even niet mogelijk water innemen ook niet, leiding was bevroren. Niemand ‘savonds om 8 uur bij de receptie. Wel kunnen douchen (1 euro) en schoon toilet. Was echt rustig, 2 campers op grote CP
We wilden eigenlijk 1 nacht blijven, maar we gaan vandaag de 3e nacht in, dit zegt genoeg!! Alles is perfect hier, onwijs aardig personeel, Nederlands sprekend, zwembad nog geopend (3/9) maar wel ff doorkomen :-) Zelden zo'n schone goed verzorgde camping meegemaakt. Fietsen in de buurt en langs het meer is prima en mooi. Supermarkt wandelend of met de fiets te bereiken.
gewoon prima plek, op loopafstand van het centrum!