@John&Jacqueline
- 2002
- ADRIA CORAL S 670SL
- 2019
Op zoek naar een rustige camping in de buurt van Lommel zijn we tegen deze parel aangelopen. Pas dit jaar geopend maar met al een verrassend volwassen begroeiing met een mooie vis / zwemvijver in het midden. Sanitair is ruim opgezet en zeer luxe. Aan alles is gedacht. De zeer vriendelijke eigenaren hebben aandacht voor hun gasten. Probeer ook eens de uitsmijter in hun horeca Tip: gebruik als navigatie "looerheideweg 9" en volg daarna de borden.
Misschien niet het mooiste seizoen maar voor het bezoeken van de stad Heusden een uitstekende CP. Wc en douches zijn schoon, groot en verwarmd. Komen zeker terug in een ander seizoen.
Dit weekend inderdaad erg nat en daardoor ook erg modderig. Vele camperaars parkeren bewust ik het gras om zodoende uit te kunnen stappen op het verharde gedeelte. Hierdoor ontstaat veel schade aan het gras en dus modder. Er liggen verspreid houte tegels die gebruikt kunnen worden om droge en schone schoenen te houden. Aanrader: Goed startend restaurant met enthiousast jong team op slechts enkele minuten wandelen van de CP. Restaurant Flow.
Top gedaan CP de Spekdonken ! Wij waren al favoriet van jullie CP. Nu na de renovatie doen jullie wat ons betreft mee voor de titel CP 2025. Samen met het restaurant ontbreekt het je aan niets. Wij gaan dit weekend weer genieten
Mooie en ruim opgezette camping met CP met veel gras. Sanitair wordt prima onderhouden en oogt nog als nieuw. Goede uitvalsbasis om te fietsen naar de Achelse kluis en het Leenderbos. Zeker de moeite waard om deze regio van hier te verkennen.
Mooie CP voor uitstapjes in deze omgeving. Het Leudal heeft mij verrast met zijn schoonheid. Niet te vergeten dat je met je neus in boter valt als het gaat om de heerlijke asperges. De eigenaren doen hun best om je verblijf perfect te laten verlopen. Zeker een aanrader. Ons zal je hier vaker zien.
Gastvrij Brabants ontvangst. Mooie ruime plekken. Alles tot in de puntjes verzorgd. Rustig en landelijk gelegen tegen het natuurgebied de Kampina aan. Gezellige eetgelegenheden in de nabije omgeving. Wij gaan hier zeker vaker komen.
Voor ons de eerste keer op de spekdonken. Mooie wandelingen gemaakt in de omgeving. Nieuw sanitair is in aanbouw. Huidig sanitair is wat verouderd maar is schoon en functioneert prima. Gezellig ingericht restaurant. Kleine kaart met verse produkten van goede kwaliteit. Hebben daarom niet in de camper gekookt. Zien dat er nog steeds geïnvesteerd wordt in verfijnen van het campergenot. Vriendelijke en gastvrije familie.
Voor ons de eerste keer op de CP. Bij aankomst slechts twee plekken beschikbaar. Helaas te ver van de elekrticietspaal zodat we voor het eerst op de accu hebben moeten leven. 's Avonds lekker gegeten op de kade en vooral veel genoten van de bedrijvigheid op het water en de bedrijvingheid op de auto los en laat steiger. Helaas wat minder weer (regen) maar we komen zeker terug bij beter weer.
Mooi gelegen, ruim opgezette en goed verzorgde camperplaats. Wij hebben deze camperplaats gebruikt om uitstapjes met de fiets te maken naar Hardewijk en Elburg. Nunspeet zelf biedt vollop gelegenheid voor eten, drinken en winkelen. Dit alles op enkele minuten fietsen van de camperplaats.
Voor ons de eerste keer op deze camperplaats Zeer goed verzorgde CP. Wij hebben weer twee dagen genoten van de prachtige omgeving. Zeker een aanraderen. Wij komen zeker nog terug.
Zeer gastvrije eigenaren. Sanitair ziet er heel mooi en goed verzorgd uit. Lekkere boerderij producten te verkrijgen. Mooie uitvalsbasis voor fiets en wandel mogelijkheden in de omgeving van de Sallandse heuvelrug. Veel informatie beschikbaar over wat er allemaal er allemaal mogelijk is in de omgeving. Zeker de moeite waard voor een stop van enkele dagen.
Humorvolle eigenaar heeft zijn best gedaan om ons te kunnen plaatsen voor de eerste nacht. 's Morgens heerlijk verse broodjes en ja hoor het was hem gelukt om een plaats voor enkele nachten te regelen. Prima ruime plek met goede gratis WiFi. Restaurant op de camping heeft een simpele kaart maar een prima prijs kwaliteits verhouding. Sanitair netjes maar met volle camping net iets te weinig. Wordt aan gewerkt. zeker een aanrader.
Zeer ruim opgezette en goed onderhouden camping. Modern sanitair. Vriendelijke eigenaren. zeker een aanrader.
Prima en vriendelijk ontvangst. Mochten een andere en dus ook betere plaats uitzoeken dan die we gereserveerd hadden. Sanitair gebouw achter op de camping oogt zo goed als nieuw. Herken dus eerdere review met gedateerd sanitair niet. Heerlijk gegeten in de Bistro en broodjes service is prima. Prachtige wandeling (B2) die ook goed te doen is voor niet geoefende wandelaars. Kortom, zeker een aanrader om de camping aan te doen.
Mooie, rustige camping. Alles is prima op orde. Goede uitvalbasis voor fiets en wandeltochten.