@John34000
Begin oktober 25. Slordige plek, moet eens goed schoongemaakt worden. Heeft veel onderhoud nodig, vooral aan de heggen die de staanplaatsen van elkaar scheiden. Er zijn een of twee open putdeksels en 's nachts is er lawaai van blaffende zwerfhonden. Het zwembad was bruikbaar, maar er waren ook zwermen meeuwen. Het sanitair kan wel een flinke dosis bleek gebruiken. Prima voor een nachtje of twee.
Sitecode: 19977
Eind oktober 25, hartelijke ontvangst, 3 nachten verbleven. Erg warm, makkelijk bereikbaar, vlakke staanplaats met 10A-elektriciteit. Ahmad spreekt Engels en Frans en is een geweldige gastheer. Het sanitair was erg schoon. We zouden hier zeker terugkomen.
Eind oktober 25. Geweldige gastvrijheid, elke ochtend brood en pannenkoeken! Een zeer goede 4x4-woestijntocht. Mooi terras met uitzicht op de duinen / zonsopgang / zonsondergang. Schoon sanitair. Er is een restaurant, geen alcohol, dus neem je eigen drank mee! Wel wat lawaai van de petrolheads en van het hotel aan de overkant. Geweldige locatie voor de woestijn. Geen minpunten.
Sitecode: 19027
We verbleven hier een week midden oktober 2015. We kwamen aan met een busje met een caravan. De receptioniste was onwelkom. Hij rekende ons de kosten van ons busje aan alsof het een camper was. Het sanitairgebouw had alleen warme douches in het mannengedeelte. De grijze afvoer voor de campers was verstopt en liep over. De camping veranderde in een puinhoop door de vele autobewegingen. Er werd elke dag aan twee vrachtwagens gewerkt. Veel lawaai en stof. 170 per nacht! Nooit meer!