@JohnSchmidt
- 2020
- Hymer Tramp 678CL
- 2018
Sitecode: 91998
Wat een heerlijke camping! Prachtig en heel schoon sanitair! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen! Dicht bij centrum Otterlo! Een echte aanrader!
Prima camperplek! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen! leuk ontvangst met veel leuke info over de omgeving! Een echte aanrader!
Mooie omgeving en prachtig schoon en verwarmt sanitairgebouw. Minpunt,inchecken en uitchecken met zuil, jammergenoeg geen contact met gastvrouw/gastheer, dat kwam bij ons niet gastvrij over! Bij regen, wat in Nederland toch wel veel voorkomt, slechte ondergrond, water blijft lang staan, glibberig en gevaarlijk bij lopen! Omgeving is fantastisch!
Wat een prachtig camperplek. midden in de natuur. mooie grote plekken! Heel vriendelijk ontvangst. super schoon sanitair. Prachtige omgeving om te fietsen! Een echte aanrader, we komen ook zeker terug!
Wat een prachtige camping in een mooi stukje Drenthe! Mooie grote plekken met super schoon sanitair! Een echte aanrader!!!
Wat een heerlijke plek om te zijn, prachtige schoon sanitair! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, een echte aanrader! Wij komen zeker terug!!!
Wat een geweldige camperplaats! Prima sanitair! Vriendelijk ontvangst met iets lekker voor bij de koffie! Komen graag terug om de omgeving beter te leren kennen!
Wat een prachtige plek, met heel mooi uitzicht en loopafstand naar Langres. Prima overnachtingscamping. Jammer van de vele regen waardoor we helemaal vast in de klei kwamen te zitten! Alle lof voor de aardige beheerder die ons heeft geholpen! We komen graag terug!
Wat een fijne camperplaats een pareltje! Nancy en Rocky doen er alles aan om hun gasten het zo veel mogelijk naar hun zin te maken! Schoon sanitair en heerlijk zwembad! Prachtige omgeving om te fietsen naar het natuurpark El Fondo. Een plek om terug te komen! Nogmaals dank!
Wat een heerlijke plek om te vertoeven! Een heel gastvrij ontvangst met leuke tips! Fiets een rondje Lauwermeer of met de boot naar Schiermonnikoog. Prima slager en supermarkt op loopafstand! Een echte aanrader!
Wat een onverwacht genoegen deze ontzettend leuke gezellige camping. Twee nachtjes werd uiteindelijk een week, waarin genoten van de gastvrijheid van de nieuwe jonge Nederlandse eigenaren, de wijdse ruimte op elke plek, de gemoedelijke sfeer, het schone sanitair en de prachtige omgeving. En niet te vergeten de broodjes in de morgen en om de dag de heerlijke snacks. Voor ons een terugkomer!!! J en W