@Joo-tje

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Super leuke, rustige plaats. Ideaal om Lauwersoog of Dokkum te bezoeken. Fietsen, wandelen geen probleem. Toeristische info ter beschikking ter plaatse of in de molen. Bedankt Renske en André voor de vriendelijke ontvangst !
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prachtige locatie. Reeds meerdere malen gestaan. Leuke restaurantjes in de buurt voor een hap en/of een borrel. Soms wat lawaai van jongeren die verzamelen op het speelpleintje. Met dank aan zeer behulpzame en nette havenmeester Dirk!
Leuke camping. Vriendelijke ontvangst en hulpvaardige medewerker. Ideaal om te gaan fietsen in de omgeving. Bezoek aan Hilvarenbeek de moeite waard. Goede uitvalbasis voor bezoek aan de Beekse Bergen.
2016
Op 17 augustus 2016 op de camperplaats gestaan. Heel mooie verzorgde camping met goed onderhouden sanitair. Heel kindvriendelijk (tal van skelters beschikbaar. Ligt in een prachtig wandel en fietsgebied. De historische trein tuft vlak naast de camping. De Tropical Zoo ligt op 1.5 km. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar. Reservering verliep vlot en snel. Bedankt.