@Joop-en-Anita
Wat een prachtige camperplaats ! We werden zeer vriendelijk ontvangen. de CP is keurig verzorgd. Prachtige gezamenlijke woonkamer waar we veel gebruik van hebben gemaakt. Een mooi sanitair ruimte en volop informatie over wat er in de omgeving te doen is. En we hebben er veel gewandeld in de mooie omgeving. Zeker een aanrader !
Als je het weggetje inrijd denk je... ik hoop dat ik geen tegenliggers krijg. de weg is smal, maar er zijn voldoende inhammetjes om te passeren mocht dat nodig zijn. Het is rustig en nergens staat wat aangegeven. Eenmaal boven kun je bij het restaurant staan. prima plek. heerlijk rustig. Geen voorzieningen. behalve stroom dmv een lang verlengsnoer. Voor wandelaars... een prachtige omgeving met schitterende felsen en uitkijkpunten. wij komen terug
Een weg vol hobbels en bobbels om te komen....maar dan...! een mooie plek met ruimte voor vele campers. Even aanmelden bij het restaurant en... klaar ben je. Alles inclusief. stroom, water, douches en toiletten. Zalig gegeten bij het restaurant. Voor de wandelaar is het hier ook een walhalla. prachtige felsen om te bekijken. Een echte aanrader is de kugelenfelsen. Die zijn bijzonder schitterend. Al met al een aanrader voor 12 euro per nacht
wat zonde dit...altijd een hele fijne camperplaats geweest...maar wat schetst onze verbazing toen wij hier gisteren aankwamen....HUISDIEREN VERBODEN. zo jammer. wij hebben namelijk een keurig opgevoed hondje... en ik begrijp uit een revieuw dat er een bijtincident is geweest en dat daarom huisdieren niet meer welkom zijn... zo jammer dat de goede onder de kwade moeten lijden..... Het was een fijne plek... maar nu dus niet meer mogelijk voor ons
Mooie Cp. Mooie wandel en fiets mogelijkheden. Wij komen zeker terug.
Wat een prachtige plek! Zo aan het bos. Veel wandel en fiets mogelijkheden... Prachtige omgeving. Wij hebben enorm genoten en komen zeker terug
Wat een mooie cp! Leuk aangelegd niet allemaal strak op een lijntje staan. Genoeg zo'n en schaduw op de plaatsen. Vriendelijke beheerders. Alleen.. Wel een kleurplaat maar geen kleurtjes?? (hihi) we hebben lekker genoten van al het leuks op en naast de cp. Wij zijn heel benieuwd naar de andere twee cp.'s van topplaats. Wij komen zeker terug
Wat een prachtige plek! Schitterende natuur. Mooi wandel en fiets gebied. Mooi fort! Gastvrij. En een goede brouwerij. Die wat ons betreft wel iets langer open zou mogen zijn... 😇
Mooie plek, beheerder schoot tikkie in de stress omdat we niet hadden gereserveerd... Daar moet ie maar nog even aan wennen wat mij betreft. Prijs vind ik fors gezien voorzieningen. Onduidelijk wat je met je afval moet.
Prachtige cp! Zeer welkome ontvangst. Mooie omgeving voor wandelingen en fietstochten. Zeker een aanrader
Slecht! Alleen parkeerplek en zelfs die bezet door auto's. Zo jammer. Wij zijn snel doorgereden
Wij komen daar aan... Niet gereserveerd.. Savonds de receptie niet open... Voel je welkom alleen tijdens kantoortijden. Daar komen wij dus niet meer terug
Een prachtige plaats aan de passantenhaven. Aardige havenmeester die je vriendelijk begroet en uitleg geeft. Er is nu zelfs een mooie zwemgelegenheid gecreerd . bij de drie kleine rode huisjes .( Let Op In eerste instantie waren we naar een haven dichter bij fregat gereden . Ook daar is een cp voor een 7 campers... deze plekken daar waren heel klein (echt alleen parkeervak) op het asfalt.
Sitecode: 19369
Zalige plek aan de bosrand. Leuke wandelingen te maken het het gevarieerde bos. Leuke fiets omgeving en natuurlijk het ijsselmeer :-) zeker voor herhaling vatbaar.
Wat een mooie cp is hier dit jaar opgezet ! Zeer ruime plaatsen. Verhard en vlak onder de camper en voor de deur een ruime gras plaats. En... omdat het zaterdag is werden we getrakteerd op een zalig gebakje, wat een verwennerij. Op het terrein verschillende picknick tafels en zelfs een vuurplaats met hout. Wij hebben vandaag een moooie wandeling gemaakt door de omgeving. top
Prachtige plek bij de molen. Het strand op een kleine 5 km afstand. Zalig weer dus lekker even naar het strand gefietst. Een aanrader.
Dit weekend gestaan op de tulpentuin. Mooie netjes verzorgde camperplaats. We werden uiterst vriendelijk ontvangen door Sandra. Zaterdag een rondleiding gehad door het mooie bedrijf. Wij hebben ons goed vermaakt !
Sitecode: 42050
Een prachtige cp in een rustige en prachtige omgeving. De cp is prima verzorgd met een mooi sanitair gebouw. Prima serviceruimte. En een mooi binnen en buiten terras. Een gezellige CP met een kip die rondscharrelt. Wij komen zeker nog eens terug
Het afgelopen weekend hier gestaan. Zeer mooie plaats, gastvrij gezin. Prachtig sanitair. Mooie omgeving en zeer rustig 's nachts. We gaan zeker nog eens terug.
Wij hebben hier dit weekend gestaan. Wat een geweldige plek voor natuurliefhebbers. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. We werden hartelijk welkom geheten, kregen echte scharreleitjes voor het ontbijt. Een prachtig nieuw sanitair. We mochten een kijkje nemen bij de koeien... en de kalfjes 😊. We hadden schitterend weer... komen zeker nog eens terug,
Prima locatie voor een aantal fijne dagen. Prachtige omgeving met zwemmeren. Helaas was het daar geen weer voor toen wij er stonden. Veel buitensport mogelijkheden. Erg leuk, wij gaan zeker nog eens terug naar deze compacte camping
Plaatsje erg leuk en toeristisch. De camperplek zelf is een prima overnachtingsplaats maar een nachtje is genoeg; wat prijzig maar dat komt door locatie.
mooie camperplekken op de camping. uitzicht op een groot grasveld. Sanitair wat gedateerd maar wel heel en schoon. Een heel leuk vestingstadje op loopafstand. mogelijkheden tot broodjesservice en ook een snackbar op de camping aanwezig.
Wat een prachtplek. Hier onze camper voor het eerst uitgeprobeerd. Op het gras gestaan. Een prettig ontvangst en uitleg over diverse mogelijkheden . We mochten zelfs fietsen lenen ! Hier hebben we geen gebruik van gemaakt maar was wel een mooi aanbod. Veel gewandeld op het mooie natuurgebied en bij de prachtige theetuin . Mooi schoon sanitair. Top plek wat ons betreft.
Mooie camperplek met sanitair en leuke informatie/kijkje in hun bedrijf. Lekker staan aan of op het gras. Volgende keer nemen we fietsen mee. Het lopen naar het centrum was nog wel een 4 km. Maar wel de moeite waard. ( supermarkt op 1,5 km ) we gaan zeker nog eens terug
Wat een leuk plekje was dit om onze vakantie te beginnen. zo'n 1,5 km naar het centrum van Ommen. Gezellig centrum, mooie winkels. De camperplek is basis... prima zonder sanitair. maar met stroom en mogellijkheden voor water inname en uitsort. wij hebben hier twee dagen gestaan. En volgende keer nemen we de fietsen mee...😊
Wat een leuke camperplek. Een leuke jachthaven een prachtig stadje waar je meteen in loopt als je langs het sanitair gebouw loopt. savonds komt er een aardige havenmeester langs om te betalen. Met zijn tweeën en stroom 13.50. We komen zeker nog eens terug.
Hier het eerste weekend van juni gestaan met prachtig weer. Mooie camperplek met gebruik van alle facliteiten van de camping. Netjes en verzorgd. Prachtige omgeving, zalig gewandeld met de hondjes. We gaan zeker nog wel eens terug.