@Jopie.Peugeot
- 2021
27 en 28 juni op deze leuke camping overnacht. Enthousiaste begroeting door de nieuwe eigenaren Anja en Harry. Ontvangst bij de bar was heel gezellig. Het kampvuur met marshmallows van Anja en worst van een vd andere campinggasten was ook geslaagd. De volgende dag vroeg in de ochtend even een wasje kunnen draaien, voordat we op pad gingen voor onze dagtocht. Ideaal! Anja en Harry veel succes!! Ga zo door. Hopelijk tot ziens.
25 juni 1 nacht hier overnacht. Het was rustig. We mochten zelf een plek kiezen. Het sanitair is basic, maar functioneel. 's avonds kwamen de vuurvliegjes tevoorschijn. Erg leuk om te zien. Oo de campong kun je een speciaal voor de camping gebrouwen biertje kopen. Dit hebben we uiterasrd gedaan. Smaakte prima!
Mooie camping. Zelf plek kiezen. 2 zwembaden waar je gratis gebruik van kunt maken. Op het terrein zijn 2 kiosken en een restaurant. 1 vd kiosken had lekkere balkan specialiteiten. Sanitair basic.
Mooie camping. Het was heel rustig. Mochten zelf een plek kiezen. Bij elke plek zit een waterkraan. Ideaal. Vriendelijke eigenaar. Vlakbij de receptie een automaat met diverse soorten gekoeld bier en frisdrank.
We hebben hier 22 juni 1 nacht gestaan. Vriendelijke eigenaar. Er zit een kleine bistro bij. Het eten dat we besteld hadden mochten we meenemen naar de camper, zodat we de honden niet alleen hoefden te laten👍 Sanitair was prima voor elkaar.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Sanitair prima. Goed schoon. Kleine camping met een deel seizoensplekken. En ongeveer 12 camper/caravanplekken. Mogelijkheid tot bestellen van pizza en grillgerechten. Deze worden op de camping bezorgd. Menukaart bij eigenaar verkrijgbaar.
We hebben 31 mei 2025 hier een nachtje gestaan. Hele mooie camperplek! De eigenaar LJ is heel gastvrij. Het sanitair gebouw is echt mooi en netjes. En de dierenwei en pluktuin etc zijn prachtig. Echt een aanrader! We komen graag nog eens terug 👍🙂
We hadden een hele mooie ruime plek. Sanitair prima! Vriendelijke ontvangst. Alleen wel jammer dat je 7,50 euro toeslag betaalt als je maar 1 nacht blijft. Verder hebben we het goed naar onze zin gehad.
mooie rustige camping mooie natuur lekker eten leuke taverne bij de entree. komen hier zeker terug groetjes Jopie de Camper
goede leuke ontvangst mooie ruime plekken. goede verse zelfgemaakte broodjes en pizza's. sanitair zijn ze druk mee aan het vernieuwen. hierdoor kregen we gratis 15 minuten douchen. mooie visvijvers. mooie wandelroute vanaf de camping naar clervaux. ik raad deze camping zeker aan mvg Jopie de camper