@JorgenL
Sitecode: 12029
Er zijn geen douches beschikbaar en toiletten zijn alleen toegankelijk tijdens de openingstijden van het restaurant in de middag. De plaatsen zijn goed georganiseerd met water en elektriciteit. Alles bij elkaar voldoet het aan de standaard die je vanaf €20 mag verwachten.
Chaos.. We hadden een plaats gereserveerd en vooraf betaald, maar het perceel was bezet door een jacht en ander puin toen we aankwamen. Het boekingssysteem heeft geen relatie met de feitelijke situatie ter plaatse.
Sitecode: 20312
Het is een kleine camping met uitstekende faciliteiten en een uitzicht dat alles overtreft. De gastheer heeft ons perfect geholpen toen we een medisch probleem hadden met onze kat, bedankt. Zorg ervoor dat je bovenaan de heuvel de juiste weg neemt, anders ben je klaar voor een uitdaging.
Dit is veruit de beste parkeerplaats voor campers die we hebben bezocht. Bedankt de gemeenschap van Souselo. Onze camper is 7,9 en we kwamen er met enige zorg in.
We zijn het zeker eens met eerdere beoordelingen. Deze plek bewijst dat er meer is dan mooie installaties die je een goed gevoel geven. Gebruik de coördinaten in park-for-night als u de ingang wilt vinden Anjo
We waren de eerste gasten ooit met de nieuwe eigenaren aan het roer. Het koude weer heeft de plek niet van zijn beste kant laten zien, maar als de zomer eenmaal is aangebroken zal het een 5 sterren camping zijn. We zullen terugkeren als we weer in de buurt zijn.

Dit initiatief is een goed voorbeeld voor veel andere kleine steden die bekend willen worden. Alles is aanwezig, een toilet is vlakbij, dus de ruimte is eind september vol.
De camping is basic maar dat vergroot het gevoel in de bergen te zijn. Niemand is overleden aan koude vloeren in de douche en buitenwastafels. Het wordt toegevoegd aan mijn lijst met favorieten.

Let op, de SP bevindt zich bovenop de hotelgarage met een gewichtsbeperking van 3,5 Ton.
Let op, het portaal onder de spoorlijn is slechts 2,9 meter. We moesten terug.
De camping ligt net naast de snelweg en de spoorlijn. Om er te komen moet je door een bouwplaats en een portaal van 3,0 meter. We draaiden ons om.
Klein en eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Slechts 3 plaatsen voor 6 meter en 6 plaatsen voor 8 meter over.
Een geweldige plek, we verbleven 2 nachten. Je wordt op een vriendelijke manier heel goed verzorgd. De oude stad met de kathedraal is de moeite waard om wat tijd door te brengen en het nieuwe deel heeft zijn aandeel in winkels en restaurants.
Uitstekende plek, alles goed ingedeeld en in goede staat.
Heel aardig met een goede ontvangst. Alles is er, voor een redelijke prijs. Aanbevolen.
Wij waren de enige Womo vannacht. Zeer rustige omgeving met een prachtig uitzicht op het meer Vättern. Een mooie wandeling in overblijfselen uit de oudheid op een goed gemarkeerd pad is beschikbaar.