@JorisCrul
- 2015
April 2026
Mooie camping met ruime plaatsen, wat meteen een fijn gevoel geeft. Elke plek is voorzien van stroom en water, wat het verblijf extra comfortabel maakt. Ook het legen van het chemisch toilet kan op meerdere plekken, wat erg praktisch is. Het sanitair is goed genoeg. in de omgeving is zat te doen.
zeer mooie en vrij nieuwe camping. hele aardige eigenaar. zeer mooi en schoon sanitair. ruime plaatsen.
Leuke camping, maar rommelig opgezet. Je staat vaak op zand of harde ondergrond. Uitzicht op de Elbe is er vooral voor tentkampeerders. Het restaurant is eenvoudig maar prima. Prijs aan de hoge kant: €46 per nacht exclusief stroom, die €0,92 per kWh kost.
Prima camperplaats op een mooie locatie Mooie, groene grasveldjes voor campers, vlak bij de rivier de Wezer – een rustige en natuurlijke omgeving. Met de fiets ben je in 5 minuten in het centrum, ideaal voor een uitstapje. Het sanitair zou iets vaker schoongemaakt mogen worden, maar verder een prima plek om te overnachten. Aanrader voor wie houdt van een rustige camperplek dicht bij de stad.
Leuke camping voor de omgeving. Valkenburg ligt heel erg dichtbij en je bent ook zo met de fiets in Heerlen. Plekken waren goed. Boerenbedrijf waar de camping is waardoor ook vroeg in de ochtend de landbouw machines aan gaan. Sanitair was eigenlijk een beetje weinig en zeker niet schoon
Leuke kleine camping. Vanwege het hoogseizoen hadden wij het gevoel dat de plekken normaal groter zijn. Zeer aardige eigenaresse. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Te weinig sanitair voor de hoeveelheid gasten, wel heel erg schoon
goede camping in de buurt van Monschau. redelijke ruime plekken, wc gebouw goed naar een beetje gedateerd. centrum heeft wat winkels en een paar restaurants.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

wij zijn hier vaker geweest. grote caravans en campers kunnen hier niet naartoe. de route hem gaat namelijk over een verhard pad langs de wijnranken. heel erg mooi maar niet breed. de laatste keer dat wij er waren wat het sanitair goed. wel een beetje oud maar dat hinderde ons niet. er is een restaurant waar je kan eten alleen niet je voor 12 uur aangeven of je daar eet en wat je wilt eten en hoe laat.
Afgelopen weekend waren op camping het Niet. Het was heerlijk rustig, schoon en mooi. De camping ligt in een natuur gebied waardoro de omgeving erg mooi is.