@Jos180358
- 2009
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Deze camperplaats heeft gewoon alles wat je camperhart begeert. Zeer goed onderhouden terrein, genoeg schoon sanitair. Een goed verzorgde hondenweide. Dwingeloo ligt op 5 minuten fietsen van de CP. Meer als genoeg wandel en fietsroutes in de buurt. Hele mooie prijs voor alles wat geboden wordt en bovenal een vriendelijke hulpvaardige eigenaar. Het is dat onze hond ziek is, anders waren we graag wat langer gebleven. We komen zeker terug. 👍👍
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Hele leuke camperplaats! Een heel goed startpunt voor fietstochten en wandelingen door het bos en heide gebied van de maasduinen. Hier vind je nog rust en ruimte. We werden hartelijk door de eigenaresse ontvangen en wegwijs gemaakt.
Wij hebben hier twee dagen gestaan, deze CP hoort echt wel bij de top 3 die we tot nu toe bezocht hebben. Heel mooi aangelegd, prachtig sanitair, een hele leuke ‘gastenkamer’ met biljart!! een kopje koffie en een drankje. Onze kleindochter heeft zich ook prima weten te vermaken. Wij gaan zeker terug komen.
Sitecode: 20937
We hebben hier een paar heerlijke rustige dagen gehad. Het betere Zwitserleven gevoel. Rust, stilte, genieten van de koeien in de wei en de heerlijke biologische eitjes. Fijn gewandeld en gefietst. Onze plaats onder een schaduwrijke boom was ruim genoeg, sanitair dik in orde. Eline, bedankt en tot een volgende keer.
Camperplaats zelf is schoon, goed onderhouden, sanitair netjes en verzorgd. De camper staat op een gravel ondergrond. Dicht bij het centrum van Appelscha. Dicht bij Drents-Friese wold. Enige nadeel is de parkeerplaats van een klein attractie park, overdag daar het geroezemoes van, incl stationair draaiende bussen. ‘s Avonds het geluid van een cross team die afstellingen aan de auto deed. Jammer, anders 5 sterren
Hele leuke camperplaats, alles wat nodig is, is aanwezig. De gecombineerde douche/toiletruimte is netjes, goed onderhouden en in mijn optiek voldoende voor 7 plaatsen. We werden hartelijk ontvangen door Margriet. Ik had een klein probleempje met het wiel van mijn hondenkar, met wat hulp van Coen ook dit probleem opgelost. Omdat we hier goed van de rust konden genieten, zijn we 4 dagen gebleven. Coen en Margriet bedankt en tot een volgende keer.
Wij stonden hier voor de derde keer. Wij blijven dit een hele mooie camperplaats vinden waar we graag terug komen. De eigenaresse is de vriendelijkheid zelve, vol met leuke tips voor wandelingen en fietstochten in de omgeving. De camperplaats zelf heeft ruime plaatsen, zeer goede sanitaire voorzieningen en een leuke streekwinkel. De camperplaats wordt goed onderhouden, rest mij alleen. Tot een volgende keer!!
Sitecode: 42050
We hebben hier weer twee dagen mogen staan. Geweldige CP. Goed aangelegd, goed onderhouden, alle faciliteiten die je nodig zijn aanwezig en een vriendelijke ontvangst. Ik ben vroeg opgestaan om een lange wandeling te maken, de stilte (buiten het vogelgezang) was overweldigend. Deze CP staat met recht hoog in onze persoonlijke top 10.
2023
4 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden