@JosBernards
September 2026
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Mooie zeer nette Camperplaats We zouden een nacht blijven het werden er twee. Zeer vriendelijke eigenaren en ruime plaatsen. Met een mooie omgeving tussen de fruittelers en plaatsen als Wijk bij Duurstede op fietsafstand. Dit mooie historische plaatsje is het bezoeken waard.De sanitaire voorzieningen waren zeer schoon,wij betaalde 21,98 Euro per overnachting voor een camper en 2 personen. Bakkerswinkel op loopafstand in het dorp. Wij komen zeker
Augustus 2026
5 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden
Bissoe Valley Touring ParkEen nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden
Dartmoor caravan parkEen nieuwe locatie toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden
Bissoe Valley Touring Park2023
zeer mooie landelijk gelegen CP met heel schoon sanitair mogelijkheid tot lozen grijs en zwart water. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren die zelf ook Camperen. Mooie fiets en wandelroutes in directe omgeving en mogelijk tot het bestellen van heerlijk ontbijt a 6,95€ p.p. wat rond 09h00 bij de camper bezorgd wordt. prijs per overnachting voor Camper en 2 volwassenen 19€ all in. Wij hebben genoten hier. Voor herhaling vatbaar.
2022
NIET NAARTOE GAAN, de poort werkt met een QR code eenmaal binnen altijd €19,50 betalen ook al ben je er maar even geweest om te kijken. sanitair is ook waardeloos. het is een win win situatie voor de camperdealer een grote ripp of
hele mooie CP met een prachtig uitzicht op de omliggende vallei en bergen. super vriendelijke en behulpzame eigenaars. ze hebben ook een eigen restaurant en bierbrouwerij met super lekker eten, sanitair uitstekend douche kost 1 euro overnachten kost €18,00 en een goede WiFi. Wij komen hier zeker terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden