@JosDethleffs
- Ander
- Integraal
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 4 dagen geleden
Prima CP met verharde plekken. Mooie locatie aan de Rijn. Jammer dat het sanistation voor drinkwater en toiletcassette op de pkw parkeerplaats staat, toch 200m lopen. Keulen is een prachtige stad om te bezoeken en al helemaal geen bouwput.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Mooie knusse camping met vriendelijke eigenaren. Prachtige nieuwe wc’s en douches. Ruime fietsenstalling met veel stopcontacten voor het opladen van e-bikes. Zeer aan te bevelen !
Mei 2026
Hele mooie camperplaats. Alle voorzieningen aanwezig. Nergens op beknibbeld. Zeer goede Wifi. Ruime verharde rechte plekken met mooi gras. In de Campercontact App staat dat deze CP bij een (wijn)boer is. Dat ‘wijn’ kun je beter weglaten want dat is niet zo.
1 nacht hier gestaan. Fantastisch dat er wc’s en douches zijn. Je kunt op steen of op het gras staan. Het dorpje zelf valt wat tegen, maar er is wel een goeie kapster 😁 Er staat dat er 6A is maar wij draaien met gemak 1800W tegelijkertijd (Nespresso en melkopschuimer)
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Prachtige lokatie. Zee op 3 minuten lopen en zeer veel winkeltjes en eettenten in de buurt. Wij konden met onze camper van bijna 8 meter prima manoeuvreren op het campingterrein. Wel veel bomen die veel licht wegnemen. Heel mooi sanitairgebouw. Heel vriendelijke uitbaatster.
Prima plek om Valencia te bezoeken. Alle voorzieningen aanwezig. Amperage is geen 16A maar 10A.
Gisteren aangekomen bij de kade. De camperplaats is gewoon open ! water staat wel hoger, maar niet op de kade. Het uitzicht is weer fantastisch ! Geen overlast van auto’s of jongeren. Na 23.00 uur alles lekker rustig. Heerlijk geslapen.
Hele mooie opzet van de inrichting van de camperplaats. Grote plaatsen, 16A stroom. Toilet van het Gasthaus te gebruiken tot 18.00 uur. Betalen met cash. Heerlijk geluncht in het Gasthaus. 3 dagen hier gestaan. Münster bezocht, 11km fietsen. Douchen lekker in de camper.
Wij hebben het Pinksterweekend hier gestaan. Beheerder bepaalt waar je moet staan. 4A stroom is wel wat weinig. Het gedeelte van de dames toiletten en douches is veeeel mooier dan die bij de heren en bovendien gratis in plaats van betaald bij de heren. Mooie lokatie bij de jachthaven. Emmerich is vergane glorie, maar Rees is weer heel mooi. Schepen kieken op de Rijn altijd leuk !! Heerlijk rustig geslapen.