@JosOudeBooyink
Mooie heel ruim opgezette camping. Hele grote plekken. Sanitair aanwezig en altijd netjes.
Mooie camperplaats en alles pico bello voor elkaar. We werden vandaag zelfs allemaal getrakteerd op een worstenbroodje ivm 10 jarig jubileum. Camperplaats om te onthouden en terug te komen.
Vriendelijk welkom geheten door Olav. Een oase van rust op deze mooie camperplaats. Ideaal voor zelfvoorzienende camperaars. Hele vriendelijke eigenaars en altijd in voor een praatje. Vanaf de camperplaats loop of fiets je gelijk de bossen in met prachtige wandelroutes. Ook de supermarkt(en) zijn binnen een km.
Wat een fijne plek om te staan. Toen we aankwamen op 31-07-2025 waren de 8 plekken met stroom bezet. Zoals we gelezen hadden mocht je ook op het grasveld achter de officiële plekken bij het meer staan. Hier geen stroom maar er zijn wel toiletten links in het stadhuis en er waren zelfs wastafels. Wij hebben daar geen gebruik van gemaakt omdat we zelfvoorzienend zijn. In totaal daar 7 nachten gestaan en dat voor maar € 6,00 per nacht.
Sitecode: 19291
Zondag 13 april 2025 hier overnacht. Prima plek op grind. Wij hebben stroom en douche ook betaald en waren € 10,00 kwijt voor een nacht.
Goed aangelegde camperplaats met nette verharde plekken. Rustig gelegen nabij Grolloo. Camperplaats is voorzien van sanitair. Aanmelden volledig digitaal geregeld. Mooie uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Een top plek.
Van 18 tot 23 april 2024 hier gestaan. Sanitaire voorzieningen goed en netjes voor elkaar. Werden welkom geheten door eigenaresse en als welkom kregen we een doosje met 4 eieren. Altijd leuk. Prima uitgangspunt voor mooie fietstochten.
Wij waren hier van 25 april tot 1 mei 2024. Wat een hartelijk en vriendelijk welkom door Désirée. Onder het genot van een kop koffie vertelde Désirée het een en ander over de plaats en omgeving. Prachtige plekken en sanitair 👌 tip top voor elkaar. En niet te vergeten hoe gemakkelijk het in- en uitchecken gaat. Een TOP plaats. Bedankt Désirée !
Wat een super mooie ruim opgezette camperplaats. En wat een ruime plekken. Alles aanwezig wat een zelfvoorzienende camperaar nodig heeft. Ook mooie omgeving om te fietsen en Troyes te bezoeken.
Een nette kleine camping met grote afgebakende plaatsen. Fijne plek om Reims, op fietsafstand, te bezoeken.
Prachtige rustig gelegen camperplaats met alle nodige voorzieningen. Mooie fiets en wandel omgeving. Aan Weg op Berlingen bij brievenbus 15 is de ingang, bij de parkeerplaats van het voetbalveld. Zie foto plattegrond hoe je er komt.
Dit is een camperplaats van Camping-Car Park zoals alle 3 de camperplaatsen bij het Lac du Der. De prijs is nu € 15,20 per nacht incl. stroom, water en wifi. Mooie rustige plek om te staan.
Hier het Hemelvaart weekend gestaan. Prachtige camperplaats in een hele rustige omgeving en alle voorzieningen aanwezig. Top plek.
Prachtige camperplaats. Alles tiptop voor elkaar. Komen niet vaak op zo'n mooie goed verzorgde plek waar alles aanwezig is en dicht bij het centrum van Nunspeet. Erg mooi gebied om te fietsen ri Veluwe meer en de Veluwe.
Mooie camping met goede voorzieningen. Kwamen hier op doorreis voor 1 nacht. Het noteren waard.
Een lastig te bereiken camping. Kwamen via route Napoleon Grasse inrijden en moesten de hele drukke stad door met smalle steile straatjes, om bij de camping te komen. Camping ook steil en smal, kleine plekken. Misschien leuk om de stad te bezoeken maar erg jammer dat de camping zo ver van het centrum af ligt. Wel te bereiken met openbaar vervoer.
Mooie camping. Nog erg rustig eind april. Konden zelf plek zoeken. Op loopafstand van Sisteron. Mooie stad. Ook mooi fietsachterland.
Stonden hier eind april. Mooie camping en dicht bij zee. Was nog erg rustig op de camping. Vriendelijk ontvangst. Mochten zelf plek zoeken. Net en schoon sanitair. Op fietsafstand van Saint Tropez. Winkel op loopafstand voor brood enz.
Mooie camping en vriendelijk ontvangst. Waren hier begin mei 2022 en mochten zelf plek zoeken. Net en schoon sanitair. Mooie wandel/fiets gebied en Porquerolles is een bezoek meer dan waard.
Nette camping met zwembad en voldoende vrije plekken in april 2022. Wanneer je achterin op de camping gaat staan heb je geen last van drukke weg. LET OP: alleen contante betaling.
Hele mooie nette camperplaats en leuk restaurant waar je goed kunt eten. Mooi wandel- en fietsomgeving en dicht bij de Bodensee.
Hele mooie nette rustige camperplaats. Hele aardige en behulpzame ouders van de beheerder die er alles aan deden om het iedereen naar de zin te maken. Nog bedankt voor alles. Top locatie voor het maken van mooie fietstochten.
Geweldige camperplaats, vriendelijke beheerders en een mooi wandel en fiets omgeving.
Een hele mooie nette en goed verzorgde camperplaats. Heel veel nuttige info ter plekke voor wat betreft boodschappen, wandel-, fietsroutes enz. En WiFi zo goed dat je zelfs tv kunt kijken via de WiFi.
Prachtige nieuwe camperplaats met alle voorzieningen aanwezig. Ook in een heel mooi natuurgebied met volop fiets en wandelroutes. Een dikke 10 meer dan waard. 👍
Prima CP aan het water. Wij hadden een plekje aan het water. Prachtig om al die grote boten voorbij te zien varen. Wel prijzig maar ja dat weet je van te voren. Je betaald nl per dag, dus 2 nachten is 3 dagkaarten voor in totaal € 36,=.
Prima camping die er nog steeds is. De coördinaten kloppen niet helemaal. Eindje verder rijden. Heel erg nette en verzorgde rustige camping.
Prima plek om kaap Arkona te bewonderen. Eerst naar het strand/haventje van Vitt lopen en vandaar langs de kust naar de krijtrotsen. Met goede schoenen kun je helemaal lopen tot aan de trap naar de vuurtoren. Zeer de moeite waard.
Hier eind juli 5 nachten gestaan. Wel druk, daardoor eerste nacht op reserveplek gestaan en daarna vaste plek. Op loopafstand van de zee en het centrum. Sanitair ook prima.
Op 22 en 23 juli hier gestaan. Fijne plek en op fietsafstand van het mooie centrum van Schwerin. Sanitair was goed.
Hele mooie nette cp met alle voorzieningen aanwezig. Mooie ruime plekken met voldoende ruimte om je luifel uit te draaien en voor of achter de camper een grasstrook waar je ook kunt zitten. TOP camperplaats.
Goede camping waar alles aanwezig is. Hier met de camper geweest in April 2019.
Hier geweest in April. Mooie plaatsen en net en schoon sanitair. Heerlijk aan het gardameer.
Stonden hier midden aug. Prima plek, hele ruime plaatsen. Wij hebben onder de bomen gestaan en dat was echt niet alleen voor langkampeerders. Elke ochtend kwamen er wel weer plekken vrij, ook onder de bomen. En winkels ver weg. Grote supermarkt Globus op maar 650 meter is naar onze mening echt niet ver hoor.
Hier gestaan begin aug. Mooie plek met toilet en douche en alles keurig schoon en netjes met vriendelijke beheerster. Jammer dat er iemand stond met 7 honden. Kwam er iemand langslopen, stonden ook nog naast een wandelpad, sloegen de honden allemaal aan en daardoor begonnen ook de andere honden op de camperplaats te blaffen. Gelukkig waren ze 's nachts wel stil.
Hier gestaan eind aug. Mooie camperplaats met gebruikmaking van alle voorzieningen van de camping. Gesproken met de eigenaar en met "geen camping gedrag" bedoelt hij dat er geen tentje bij de camper gezet mag worden. Wil je dat, moet je op de camping gaan staan. Luifel, stoelen enz mag dus wel op de camperplaats zelf. Ook geen probleem wanneer we langer dan 3 dagen zouden willen blijven staan.
Mooie parkeerplek voor het bezoeken van de Geierlay hangbrug maar tegen de avond toch besloten verder te rijden. Stond verder niemand meer. Naar ons idee dus geen camperplaats.
Begin aug. hier gestaan. Super plek en sluit me bij de andere beoordelingen aan. Ook heerlijk genoten van de twee x twee uur gratis gebruik van de thermen.
Begin augustus hier gestaan. Wat een mooie nette en schone camperplaats in een mooie (fiets)omgeving. Heel vriendelijke behulpzame beheerder. Niets dan lof. Komen zeker nog eens terug.
Begin aug. hier een nacht gestaan. Inderdaad een grote kale parkeerplaats maar wat wil je voor bezoek aan de stad en/of middagje zwemmen in het meer en dat alles voor €6,= voor 24uur. Wij vonden het prima en 's nachts hadden we geen geluidsoverlast en prima geslapen.
Begin augustus gestaan. Prima camperplaats aan het water en ook schaduw van de bomen. Ticket kopen bij slagboom. Bij het uitrijden/verlaten van de plaats heb je de code weer nodig en zo betaal je precies voor de uren die je gestaan hebt. Zouden alle camperplaatsen zo moeten hebben.
Sitecode: 20141
Hier begin aug. geweest. Mooie camperplaats incl. alle faciliteiten. Tegen de avond altijd weer vol maar voldoende uitwijk mogelijkheden naar het trekkersveld achter de camperplaats.
Prachtige plek aan het water en alles aanwezig: douche (€1,00), toilet, wifi, kiosk en dat alles voor maar €10,= per dag. Heel aardige en behulpzame beheerder. Ook mooie fietsomgeving. Een plek om terug te komen.
Mooie nette plaats om te staan en om een wandeling naar het mooie havenplaatsje te maken. Zeer de moeite waard. Ticket pakken bij aankomst en voor vertrek betaal je de uren die je er hebt gestaan.
Mooie camperplek incl water en stroom op loopafstand van het centrum.
Fijne rustige plek om te staan met zicht op glooiend landschap. Nieuwe plek inderdaad nog niet open in aug.2017. Aan de andere kant van de weg gestaan.
Prima plek en goede uitvalsbasis naar o.a. Vannes (op fietsafstand) en diverse andere plekken. Ook goede wandel mogelijkheden. Betaalautomaat geeft vaak aan "complet" (terwijl er nog plek is) maar vraag even de eigenaar die zeer behulpzaam is om je te helpen.
Mooie, rustige, gratis camperplek. Jeton voor water kun je kopen bij de VVV in het dorp. Mooie plek voor fietstochten richting Cap La Latte, Cap Fréhel en langs de supermooie kust richting Erquy.
Nette camperplek aan de prachtige kust. 's Avonds komt een beambte bij je aan de deur met een ticket voor € 4,00/per nacht. Vanaf de plek linksom langs de kust lopen richting het centrum.
Nette plek om te staan bij een erg mooi dorp op loopafstand.
Nette rustige camperplek (prijs is incl. 4 amp. stroom) op fietsafstand (3km) van Le Mont St. Michel.
Nette gratis camperplek om te overnachten. Water is niet gratis.
Een TOP plaats waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Alles aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Wij komen zeker terug.
Sitecode: 42050
Perfecte locatie. Mooie fiets- en wandelomgeving.
Vanmiddag aangekomen en we kunnen nu al niet anders zeggen:TOP PLEK. Heel vriendelijk ontvangst door Ans en ons voorzien van alle informatie. We troffen het want er is kermis en o zo gezellig. Ans en Erwin kwamen op het feestterrein gelijk naar ons toe en heel gezellig samen staan praten en iets drinken. Ook zonder kermis vinden we dit nu al een top plaats zo aan de rand van het dorp. Een dikke 10
Hier nu meerdere keren geweest en we weten niet wat iedereen verwacht en wil voor € 12,50 per nacht, maar wij vinden het oké en komen er ook zeker weer. Goed restaurant met terras aan de Moezel en mooi uitgangspunt voor fietstochten langs de Moezel.
Waren hier begin aug 2016. Inderdaad wat smalle toegang maar goed te doen. Ruime plekken en genoeg plekken met schaduw. Op fietsafstand van de mooie kust (ongeveer 3 km).
Waren hier in aug 2016. Mooi gelegen op loopafstand van het gezellige dorp. Volg niet de TomTom die je via hele smalle straatjes naar de camperplek wil sturen, maar rij eerst naar het dorp zelf en volg dan de borden naar de camperplaats.
Een fijne rustige nette camping aan de Rhône voor € 13,50 all in. Mooi rustig fietspad langs de Rhône om te fietsen ri Valance of ri Vienne. Een plek om terug te komen.
Mooie plek op loopafstand van een heel gezellig centrum. Toiletten en douches voldoende en erg netjes en schoon.
Mooie plek voor bezoek aan bloemeneiland Mainau. Je kunt met parkeerkaart gratis met bus naar centrum. Ook lopend centrum goed te bereiken.
Even een aanvulling op het vorige bericht. Er is wel zeker een plek voor het afval. Even goed alles lezen op het uitgebreide informatie paneel en daar staat dat je aan de overkant in het houten huisje met de grote gele punt het afval kunt dumpen. Alles super geregeld dus.
Mooie plek om van hier uit te fietsen door de omgeving van Tecklenburg en Ibbenbühren met oa de racefiets.
Wij hebben hier het afgelopen weekend gestaan. In een woord een super camperplaats, waar er meer van mogen komen in Nederland. Alles prima voor elkaar met zelfs vloerverwarming in de doucheruimte. Op loopafstand van Nunspeet en het Veluwemeer.
Hier in het weekend van 13-14-15 maart 2015 gestaan. Heel hartelijk welkom geheten en wegwijs gemaakt betreffende de faciliteiten. Alles super voor elkaar. Dus een dikke 10!!!
Super mooie terrassen camperplaats. Hier gestaan in de herfstvakantie. Heel vriendelijke beheerder. Bij het inschrijven kregen we gelijk heel veel informatie over de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes. Ook een kaart voor gratis openbaar vervoer, b.v. naar Winterberg (6km). Ook broodjesservice. `s Morgens hingen de broodjes aan de deur. Douches, toiletten enz. netjes en schoon. Prima uitvalbasis voor wandelen, fietsen, mountainbike en niet te vergeten wintersport. Ski liften en pistes op loopafstand.