@JozienJaap
Prima camping met afwisselend gelegen camperplekken. dat laatste vind ik leuk, het geheel een beetje mixen. Schitterend en splinternieuwe verzorgingsplek bij deze camping/ camperplaats, waar je super eenvoudig kunt verzorgen. Prima en uiterst schoon en groot sanitair gebouw! (Wel zouden daar wat douche koppen en ophangingen vervangen mogen worden.) Verder echt een mooi geheel met ruime plekken . Aanrader!
waarvoor kan je geen 12 geven?😁 Het ontzettend warme onthaal, enthousiasme, dienstbaarheid en gezellige vriendelijkheid staan bij Manon en haar " team" bovenaan haar prioriteiten, en dat straalt over alles uit. Absolute aanrader. Heerlijke dagen gehad! bedankt, en zeker tot ziens!
gezellige en nette cp. goed verzorgd, aardige ontvangst, mooie boerderijwinkel met top produkten, en prachtig rustige omgeving. lozen vuilwater zou moeten kunnen, alleen niet duidelijk aangegeven. verder een aanrader!
hoewel de recensies goed klonken, hebben wij het er toch iets minder naar onz " zin" gehad. plekje opzich prima. wel wat geluid vd snelweg maar dat wisten we. douche en toilet zien er mooier uit dan ze zijn. de douche had een minie straal, zodat je met je rug tegen de knoppen vd kraan stond( thermostaat) echter ontbrak volledig de bedienings knop vd val douche, dus wat dat aangaat: conform nul. beide wifi codes werkten niet. heel jammer.
prima, heerlijk rustige plek. groot veld met veel ruimte en prima stroompunten. tevens prima dat de zondagsrust gerespecteerd word. super gastvrije eigenaar, waar we zelfs mee de melkput in mochten met het koeien melken. prachtuge omgeving met fiets en wandel mogelijkheden. sanitair prima, alles goed aanwezig en erg schoon. kortom: prima plek om zeker eens heen te gaan of geweest te zijn!