@JudithR
- 2023
Prachtige camper plaats. Over alles is heel goed nagedacht . Zelden zo’n verzorgde plek gezien. We komen hier zeker terug!
We kregen een hele leuke plek toegewezen. Fijne behulpzame havenmeester ( namens Karel nogmaals bedankt voor de koekjes) Prima douche en toiletgelegenheid. We komen graag nog een keertje terug.
Als we 8 sterren konden geven zouden we dat direct doen. Prachtige camperplek. Bij aankomst onthaald met een heerlijk glas wijn, door de enthousiaste eigenaar. We komen graag terug!
Camping is enigszins gedateerd, wel vriendelijk personeel aan de receptie. De prijzen die aangegeven worden komen niet overeen, we hebben 2 nachten gestaan met de camper maar moesten €119 betalen (26 april)
Prima camping, erg vriendelijk personeel . Wel jammer dat het warme water niet echt warm is, ondanks dat het een aantal keer is aangegeven is er niks veranderd.
Zomer 2023 hier een paar daagjes gestaan, en wat ons betreft een aanrader! Ruime plekken en schoon sanitair. We komen zeker terug.
Mooie plek redelijk dicht bij Maastricht. Wel is misschien enig onderhoud wenselijk.