@Jurgen-h
Lid van Campercontact sinds 2020
Prachtig plekje. Wc en zo smerig en niet werkend. Speeltuintje gedateerd, maar nog wel functioneel. Water uit s afgesloten. Grijs water en wc kunnen. Je wel kwijt maar hij e kunt niet naspoelen. Als je door deze dienst ten geen kunt kijken is het prachtig
Kleine camping, aan een weg die veel geluid geeft. Er is niet veel te doen. Het dorpje is leuk. Geen plek waar we blij van worden
Super mooie campsite, met prachtige fruitbomen. Zeer aardige Belgische beheerders die hart voor je hebben en altijd beschikbaar zijn. Perfecte wifi. Schone wc en douche. Ze weten prachtige plekken die je kunt bezoeken, de ene plek is nog mooier dan de ander. We hebben hier gezeten tijdens de lock-down en daardoor ook nog in de grot gewoond, dat vonden we een helefijne ervaring. Echt een aanrader.
Prachtig wandelengebied! In de nacht was het brr koud, overdag weer warm. Heerlijk gewandeld, we moesten alleen de camper in de vakken zetten. Helaas geen service voor de mobiel. Jammer dan maar een dag later de familie op de hoogte brengen. Was zeer de moeite waard om hier een nachtje te staan.
Makkelijk te vinden CP. Het ligt kort na snelweg. Supermarkt dichtbij. Helling op de cp is lastig maar met hellingblokken goed op te lossen. Prima plek voor 1 overnachting.
Prima plek, ruim en eenvoudig. We hebben hier 1 nacht gestaan, veel regen en koud.
Mooie ruime plek,was alleen veel wind, maar dat kun je verwachten m'n begin februari