@Jurgen662
Jurgen en Bernadette uit midden Limburg. Camperen al sinds 2012. Reizen nu met een Benimar Cocoon 487.
- 2012
- Benimar Cocoon 487
- 2020
- Ford
Juni 2026
Wij komen hier al vele jaren en je ziet een hoop verbeteringen op de camping. Alle sanitair is of wordt aangepakt en veel vaste huisjes op de camping. In het hoogseizoen is het met bijna 2400 plekken wel druk. De vrijheid van deze camping is waarom wij hier al vele jaren met plezier komen. De prijs per nacht is niet extreem voor een camping aan zee met een compleet uitgaansgebied erbij.
Februari 2026
prima camperplaats vlakbij het mooie Harderwijk. Voorzieningen prima op orde en ruime plekken waarvan een deel verhard. Zeer goede wifi, maar dat ook komen omdat we helemaal alleen waren tijdens ons bezoek in februari. Omgeving helaas niet handig als je met een hond komt, weinig gelegenheid je hond uit te laten. Verder een fijne plek om terug te komen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 maanden geleden

Mooie plek voor een paar nachten. De plekken zijn deels met stroom. Wij hebben 16 per nacht betaald inclusief stroom. Legen toilet en grijs water zijn er niet. He kan in het restaurant heerlijk eten en een goed glas wijn drinken. Aardige uitbaters en personeel.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
We hebben hier 2 nachten gestaan en waren zeer tevreden over de locatie en de fietsafstand naar het centrum. Van de bussen geen last gehad, wel van de toeterende automobilisten die protesteren tegen de snelheidsverlaging op de brug. Wij vinden het in elk geval een aanrader.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 4 jaar geleden
een mooie, deels in aanleg, zijnde camperplaats. Eindelijk een die dicht bij het centrum van Den Bosch ligt. Wij komen in de zomer zeker nog eens terug. Groet, Jurgen en Bernadette
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Sitecode: 92046
we hebben kerstavond hier doorgebracht en een heerlijk 4 gangen diner genoten. Vooraf hebben we in de camper mogen genieten van 3 soorten whisky met hapjes. Service en kwaliteit van hoog niveau. s’ochtends stond er een mooie kist klaar met een royaal ontbijt. We komen zeker terug als alles open is en halen we de whisky rondleiding in. Bedankt aan alle medewerkers.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Mooie locatie aan het water met veel potentieel. Gezien het aantal plaatsen is er veel te weinig sanitair, afwassen met koud water lijkt terug naar 1950. WiFi moet er zijn maar wij hebben het niet gevonden. Mannetje die op Neer fietst als een afgekeurde politieagent is lachwekkend. Al met al een mooie plek maar als er niet veel veranderd gedoemd te mislukken want echt goedkoop is het niet.