@Juro-Selena
- 2016
- Roller Team GRANDUCA Garage
- 2001
- Alkoof
Een fijne plek. Vannacht hier overnacht. We zijn op de terugreis vanuit Scandinavië. Zelf je plekje uitzoeken, heel relaxed, genoeg ruimte voor onze camper en de twee tenten van de pubers. Gisteravond heerlijk gegeten bij het naastgelegen Italiaanse restaurant voor belachelijk weinig geld. Vooral als je net uit Scandinavië terugkomt 😉. Het sanitair doet wat verouderd aan, maar voldoet prima. Fijne douches. Tevens prachtig natuurbad.
in winkelcentrum bevindt zich de grootste snoepwinkel van Scandinavië/Europa. Verder geen plek voor overnachten, maar wie wil nou op een parkeerterrein van een winkelcentrum staan, terwijl je in Zweden bent…
Prima camping. Vanwege Corona perikelen, aanpassingen in sanitairgebouw. Wij stonden aan de rand van het speelveld. Hele ruime plekken. De rondweg naar de veerpont naar Ameland ligt vlak naast de camping, deze hoor je wel, echter niet storend. Jammer dat in het dorp geen restaurant open is. Geweldige fiets en wandelmogelijkheden. De eigenaars zijn erg behulpzaam en heel vriendelijk.

Heerlijke camping. Wakker worden met een vogelconcert. Sanitaire voorzieningen zijn okay. Leuke ruime speelplek voor de kinderen met een waterpomp en zand. Wat wil je nog meer🙂. Buiten de camping is een uitzichtpunt vanwaar je een nest met zeearenden kunt waarnemen. Verrekijker meenemen. Toen wij er waren hadden ze twee jongen en waren ze zeer actief.
Tijdens herfstvakantie 2016 geweest. Mooie camping met goed verzorgd sanitair. Zoek je eigen plekje in de boomgaard. Mooi uitzicht. Supermarkt in Epen op loopafstand. Heerlijk gegeten bij de buren, in restaurant Gerardushoeve.