@Jutter50

Betrouwbare reviewer

Ja
2014

Een locatie beoordeeld9 dagen geleden

hier moet nog er veel gebeuren tijdens regenbui in de modder gestaan kleinschalig 5 plaatsen maar toen wij er waren stonden er 9 campers Kees handen uit de mouwen

Een locatie beoordeeld14 dagen geleden

goede lek voor de overnachting en wandelen en even naar het plaatsje LET OP CP gesloten vanaf 28/2-26 tot 1/3-26 vanwege festiviteiten parkeren en overnachten niet mogelijk

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

doordachte camperplek over veel zaken goed nagedacht top locatie, mooi fietsomgeving 1 punt in mindering door de naastgelegen veehouderij

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Ik ben het niet eens met de positieve reviews het onderhoud aan de CP is onvoldoende zeker wat betreft het gras, eigenlijk zou men omen om een camper plaats moeten blokkeren om het van nieuw gras te voorzien het geluid van de snelweg is nadrukkelijk aanwezig en zeker de naastgelegen weg waar zeer hard wordt gereden Het naastgelegen vliegveld is ook niet bepaald rustgevend met laag over scherende gyrocopters

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

onze voorgangers hebben alles al gezegd 1 punt aftrek voor de laag overkomende vliegtuigen daar kunnen de eigenaren niets aan doen top locatie ga zo door

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

ik heb inmiddels bij veel recensies begrepen dat eetvoorzieningen de hoogte van de recensies bepalen Deze CP is veel te krap om een beetje privacy te hebben Campers staan bij de trekkers hutten te veel op elkaar en is volgens mij niet volgens de veiligheidseisen Tevens zijn er veel vliegen waarschijnlijk door de achtergelegen stal omdat er veel campers op een te kleine ruimte staan is de CP erg lawaaierig De eigenaresse is erg aardig.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

krappe CP iedereen prakt de camper overal tussen waardoor de veiligheid onderling niet wordt gewaarborgd Terwijl 50 m verderop links een heel groot vlak parkeerterrein ligt waar makkelijk kan worden geparkeerd Op dit moment water afgesloten

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Alle positieve revieuws gaan over het eten Helaas zijn er ook negatieve zaken zoals de vele onsympathieke regeltjes, er lopen 2 cipiers rond die alles voor de eigenaar in de gaten houden Sanitair is zeer ontoereikend 1 badkamer met toilet voor 14 plaatsen en een extra badkamer met een tijdslot De douche afvoer is niet goed aangelegd blijft veel water in staan wat niet bepaald hygiënisch is Teven hondonvriendelijk Helaas voor ons niet meer

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

hartelijke ontvangst maar voor de winterperiode is de prijs kwaliteits verhouding niet goed, aangezien je geen gebruik kan maken van het zwembad niet zo mooie omgeving en onaangename mestgeur voor doorreis prima

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

ziet er in eerste opzicht sfeervol uit maar wij zijn rechtsomkeert gegaan honden leuk maar dit leek wel een asiel ook het geluid van de A7 gaf ons geen rustig gevoel

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

leuke plaats gemoedelijke sfeer Eten aan de camper voortreffelijk voor hetgeen wat het kost Sanitair moet naar mijn inziens wel een update hebben

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

alles al verwoord door anderen wat ik er aan toe wil voegen dat het gebied veilig is afgesloten maar waar aan voorbij is gegaan dat er vanwege de veiligheid de campers te dicht op elkaar staan binnen de 2 meter en het de krapte van het terrein vanwege de grote aanwezige Morelo’s Als deze jongens voor je moeten verzorgen trek er dan maar een uur extra vooruit 300l water innemen

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

goede. plek voor een overnachting en het grote shoppingcenter te bezoeken de aardige eigenaar doet er alles aan om je naar het zin te maken Twijfelachtige sanitaire ruimte, lijkt meer geschikt voor een voetbalclub, maar we hebben onze eigen voorzieningen Voor de overige diensten prima in orde

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

goede beheerders, beetje sombere plek tussen al die pijnbomen slechte weg er naar toe

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

overvolle gratis plek voor long stayers met grote campers nemen ruime plaatsen in waarschijnlijk geen geld meer over voor een fatsoenlijke plek wij hebben 1 nacht op de grote P-plaats met 3 andere campers gestaan voor 1 nacht waarschijnlijk geen probleem volgens omstanders trouwens nog een betere plek dan de modderpoel van de officiële plek

prima plek voor bezoek aan de stad Sanitair te weinig slecht onderhouden, onhygiënisch Voor de prijs onder de maat

prima verzorgde plek, mooie omgeving Toiletgebouw prima advies de ruimte beter verdelen de douches kunnen kleiner er zou dan een toilet extra bijkunnen de schoonmaak is perfect

prima plek, camerabewaking hoort niet in de sanitaire ruimte op de naast gelegen weg wordt erg hard gereden daardoor hinderlijke geluidsoverlast douche vloeren aangetast ziet er niet fris uit, zonde want het overige is juist keurig in orde

dit is een voorbeeld voor alle CP eigenaren en zeker voor de prijs/kwaliteits verhouding

prima gezellige Brabantse CP beetje rommelig

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

lawaaiachtige omgeving door een puinverwerkingsbedrijf Te krappe wegrijdroute geven aan. bij 10 m andere route maar je moet al diverse malen steken zelfs bij 7 m te krappe bochten oneconomisch ingedeeld sanitair had voor de dezelfde ruimte beter ingedeeld kunnen worden

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

uitstekende locatie zie de vorige reviews Een nadeel, dan zou het top zijn geweest, is de nabij gelegen honden kennel dus zo rustig is de camping niet

Sitecode: 20946

leuke camping voor kinderen veel vaste staanplaatsen, vriendelijke eigenaresse leuke fietstochten in de verrassende mooie omgeving beslist geen rustige camping vanwege alle soorten omgevingsgeluiden zoals een drukke weg waar men maar 30 km mag maar een flitspaal zou de gemeentekas goed spekken alles heb wel een extra verfkwast en onderhoud nodig

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima plek voor de bezichtiging van de molens Kinderdijk maar ook niet meer dan dat gezien het gebodenen is de prijs stevig zeer zeker 0,75 kWh kan ik mij indenken 1,5 jaar terug maar nu zeker veel te hoog als je toiletvoorzieningen hoort daar ook papier bij ook geen mogelijkheid om je handen te drogen Als je het chemisch toilet niet mag lozen bij de waterkraan kan ik mij indenken maar blokkeer dan wel het afdekzeil anders doe men het toch

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima camper plaats voor op de route van en naar Frankrijk en Spanje alle voorzieningen aanwezig zelfs de stroomaansluiting is gratis voor ons was er voldoende ruimte maar waren ook op tijd lekker op de route bij Martelange te tanken daar is lpg tanken ook mogenlijk boven op de heuvel zagen we ook nog campers staan, maar geen voorzieningen Dus eerst naar de officiële plaats naast de brandweer voor de voorzieningen en dan naar boven

niemand aangetroffen zijn een nachtje in alle rust blijven staan geen voorzieningen beschikbaar

prima voor bezoek aan de stad plaatsjes te klein als haringen in een ton wel alle voorziening op je plaatsje Nieuw sanitair gebouw bouwkundig ondoordacht aangelegd douches niet waterpas het water loopt de verkeerde kant op met als gevolg een waterballet Voor de vloer zijn verkeerde materialen gebruikt morgens in de vaatwasruimte geen warmwater investering in een BBQ ruimte hadden beter in de techniek kunnen investeren

het meeste al gezegd door onze voorgangers daarbij aan toe te voegen dat er hard wordt gewerkt om het verblijf te optimaliseren Als je als man preuts bent ingesteld kan je beter in je camper douchen David volgens heeft dit prioriteit

alles al gezegd door onze voorgangers minpuntje 1 toilet in de douche ruimte erg krap niet zo leuke uitkijk op de geparkeerde auto’ s van de eigenaar maar dat is een persoonlijk

alles is al gezegd door onze voorgangers 1 ster aftrek voor aromatische geur van de omgeving

groot ongezellig stoffig terrein met veel lawaai van de snelweg Plaatsen niet handig verdeeld iedereen mag zijn camper zetten hoe die het zelf wil zo ontstaat een haringen in een ton effect, sommige camper staan slechts 1 m van elkaar Nieuw sanitair wat niet handig is ingericht geen privacy groot voordeel zijn de supermarkten op loopafstand Voor 1 nacht prima voor de voorzieningen Jammer het had bij opzet direct beter gekund

fijne camping aan- en afkoppelen stroom geen probleem als je het maar tijdig laat weten sanitair achterstallig onderhoud lopen naar El Rocio Leuk om te zien slechte wegen er naar toe( daar bedoel ik niet de grote kuilen bij de ingang van de camping mee)

Sitecode: 19817

Alleen interressant voor een bezoek aan Sevilla bus en Mercadonna. voor de deur Erg onrustige plek door de naast gelegen spoorbaan en overvliegende vliegtuigen Prima sanitair maar voor douche beurt € 2 is wel prijzig De eigenaar is het wel gelegen de CP plaats te optimaliseren Maar met een trein die net langs komt gaat dat nooit lukken

Hallo Riem dank je voor de revieuw wilden er morgen naar toe gaan Is het zoals jij gezien hebt een rede n toe !

mooi verzorgde camping Verschilende prijzen voor diverse plaatjes Aangezien de camping maar voor een klein gedeelte was bezet waren ze efficiënt bezig door alle toiletvoorziengen open te houden gooi de de helft van de voorzieningen dicht en is er nog voldoende en makkelijker te onderhouden eenvoudig dorpje met mooie uitzichten over de oceaan restaurant Bela Vita een aanrader

vandaag hier neergestreken vanwege de hevige stortbuien weinig kunnen bekijken redelijke prijs € 10,80 zonder stroom € 4 extra voor stroom afwaswater koud en de douches lauw water Voor een nachtje prima

ons advies is 150 m verder te rijden stonden veel meer campers en gaf ons een beter gevoel en dichter bij het strand en via het bos rechtsom naar het centrum gelopen

onze bedoeling was Sintra met de bus hiervandaan te bezoeken maar komen in de problemen met onze voorzieningen De afvoer van het chemisch toilet was verstopt waardoor de hopen zich onsmakelijk opstapelden vieze bende We zijn maar vertrokken Ander keer maar weer voor Sintra maar nu even niet

Meeste al gezegd door de vorige revieuws ter aanvulling €6 niet veel voor een nacht maarrrr de voorzieningen zijn tov het bedrag slecht onderhouden ziet er slordig uit, Jammer

goede overnachting plek t/o de Mercadonna staan kort op elkaar maar voor een doorreisnachtje met de aanwezige voorzieningen perfect

eens met de vorige reviews Sanitair verouderd wel schoon bijna geen rechte staanplaats

alle voorgangers hebben het al verteld als je op route bent niet aan te raden maar daarom biedt het wel heel veel rust met veel vliegen conclusie een en al rust

Idd vorige revieuws kloppen helemaal met 36 graden was het zwembad een uitkomst We hebben gebruikt gemaakt van de gratis wasmachine en droger Wij zijn vertrokken omdat direct naast de camper plaats stenen werden gelost Jammer !

drukke CP alle benodigde voorzieningen voor camper aanwezig de toiletten en douches zijn hoofdzakelijk bedoeld voor het strand lekker fris koud water toen wij er waren was de watertoevoer defect de gebruikte jetons waren dus weg en geen water

goed verzorgde CP met luxe sanitair had een 10 kunnen geven maar de afgelopen dagen werden erg verstoord door de mechanisatie van de landbouw van morgens tot zonsondergang ik begrijp dat er gewerkt moet worden maar eea is toch een minpuntje voor de CP zie verder de positieve reacties van onze voorgangers

leuke voorzieningen en een in eerste instantie een goed opgezette CP Maar dan de sanitaire voorzieningen Doe het goed of helemaal niet Er is genoeg ruimte in de kas om betere voorzieningen te creëren Wa ons het meest stoorde was een langsgaande die een bus verbouwde het afwas water werd gewoon onder de bus geloosd Tevens vertrok deze persoon om 7.00 op een motor dus de hel CP wakker wat een aanfluiting voor voor 1 nachtje leuk om te fietsen

Sitecode: 20918

leuke camping redelijk dicht bij strand inkopen in het dorp de plaatsjes zijn voor een camper van meer dan 7 m in te parkeren als er auto’s aan de zijkant zijn geparkeerd kan je er niet meer uitdraaien Advies aan de beheerde om deze uitrijstroken een parkeerverbod in te stellen Er zijn veel langparkeerders en die hebben zo hun vervelende eisen alsof de camping onderhand van hun is

vriendelijke ontvangst de eigenaren hebben ervaring en weten hoe het moet de camping heeft wel een te veel aan vrijheden door de seizoen staanders De feestverlichting aan de caravan en huisjes is niet meer van deze tijd zeker niet gezien de energiekosten deze mensen snappen het echt niet Ook op de loslopende honden moet op worden gehandhaafd De camping eigenaren weten terdege hoe het moet en dat is handhaven op de zelf opgestelde regels

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

schone en nette plek complete verzorging geen elektra

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

redelijke plek voor doorreis en goedkoop tanken Alleen is de ondergrond erg drassig Kan wel grijs lozen maar de chemietank kan wel lozen maar het water is betaald dus kan niet schoonspoelen

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Goede overnachtingsplaats om de stad te bezoeken Maar net als onze voorganger plaats je camper niet achterin bij de opslagplaats van containers want bij ons gingen ze om 5,30 !!! de containers schoonspuiten en om 6,39 weden met het nodige lawaai ingeladen En eigenlijk is er genoeg plaats

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

sluit mij aan bij de vorige reviews sanitair verouderd geen wc papier niet meer van deze tijd Ziet er allemaal een beetje rommelig uit met de vele overwinteraars De eigen gemaakt tuintjes hebben wel enige charme Diverse onsamenhangende plekken door de bomen slecht schotelbereik

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

gemoedelijk CP wel als een haringen in een tonnetje sanitair wordt goed schoongehouden maar te klein en rommelig Een update is noodzakelijk

Alles klopt op deze CP hele mooie natuurlijke omgeving Maar toch stoort mij de vaste camperaars die alle materialen die ze in de camper en voortent niet kwik kunnen buiten te stallen heeft een slordige indruk en ook de aanwezige meer dan 25 st led lampen die ‘s nachts voor feestverlichting zorgen Dit is pure lichtverstoring van de natuurlijke omgeving geen gevoel voor de natuur erg jammer anders hadden jullie een 10 gehad

voor een overnachting op doorreis is het een prima plek jammer van het wc-papier toch zou ik als eigenaar dit toch doorzetten om idd aanbieden want dit is niet meer van deze tijd en so Wüst drukte maken om een verdwenen rol tevens de de continue geluidsruis van de fabriek erg storend en zeker ik in slaap te komen het is dus in tegenstelling van het vermelde geen rustige plek Voor overige sluit ik mij aan bij de vorige reviews

Bij deze een bevestiging van onze voorgangers sanitair prima vinden wel de verdeling niet zo maar dit is persoonlijk 1 urinoir is meer dan voldoende Tevens vinden wij de boerenlucht van de boerderij niet prettig Voor het overige ga zo door mooi georganiseerde CP

mooie ruime en rustige plekken goed om de wandelen en te fietsen alle voorzieningen aanwezig voor de toekomst een CP plaats met heel veel mogelijkheden

prima plaats voor een overnachting en gebruik te maken van het restaurant met uitstekende producten en service op zich is de. ankers niets meer dan een parkeerplaats met een haan van de kinderboerderij op 50 m afstand die constant aan stond en je ‘s morgen al om 5.00 wekte en constant doorging met kraaien wij vinden dit vreselijk irritant vandaar de mindere beoordeling Her restaurant krijgt een 10

En bevestiging van de vorige revieuws Naar Dieppe gaat wel met de fiets maar terug ook elektrische een uitdaging zeker ook door het erg drukke verkeer Bij de spoorbrug stond een hoogte bord van 3.30 en een gewichtsbord van 3,5 ton ivm het bruggetje denken wij, maar de vuilniswagen moet er ik ook overeen beetje vreemde situatie voor de zwaardere campers Ik denk dat hier enig duidelijkheid voor de eigenaar op zijn plaats is

Hierbij een bevestiging wat al mijn voorgangers hebben gerevieuwd De douches met douchegordijnen is niet meer van deze tijd de camping ligt erg landelijk maar zeker niet rustig Het asociaal geracet over de dijk is niet positief en als de wind draait krijtje het indringende geluid van de neef van Geldermalsen naar Leerdam dit hebben wij als hinderlijk ervaren anders een tien De eigenaar doet zijn uiterste best het iedereen naar zijn zin te maken

Leuk gelegen en goed verzorgde camping. Tegelplateautje voor de camper, overige grasveld in perfecte staat warmwatervoorziening voor de afwasplaatsen is raar en bedweterig geregeld. Ik begrijp dat dit uit ervaring zo is geregeld, persoonlijk zou ik het tarief iets verhogen of zonneboilers toepassen Goede fietsomgeving en Uden is een goede en uitgebreide winkelstad en zeker de Brabantse gezelligheid in de vele kroegen is top

Goed verzorgde camping veel in geïnvesteerd Maar over sommige simpele zaken is niet goed over nagedacht Alles zo nieuw en netjes, waarom dan geen haakjes in de toiletten, geen beugels en ruimte om je douchespul op te zetten. Geen verlichting bij de spiegels van de wastafels Ook aan een urinoir is niet gedacht, terwijl dit eenvoudig is te realiseren Ook blijf de verlichting erg lang branden De eigenaren zijn wel op de goede weg

het enige wat wij willen toevoegen aan de vorige revieuws is dat de plaatsen voor de campers op het middenterrein niet sfeervol is Eigenlijk een toeging waar niet goed is over nagedacht Fantastische omgeving om met diverse pontjes de Waal en Maas te verkennen Ook het restaurant Dijkhuis in Ophemert is een aanrader Het restaurant van de camping is alleen het weekeinde geopend Goed verzorgde camping en goede schoonmaak van het sanitair

goed verzorgde camping mijn voorgangers hebben alles al verteld met als extra dat er weinig mogelijkheden zijn om de hond uit te laten en de 60 km is een aardige racebaan voor de omwonenden gezien de ruimte spelen hun kinderen op hun eigen erf erg jammer hoe de mensen met hun eigen omgeving omgaan De camping is top

mooi plek aan het water met fraai uitzicht het gehele terrein en omgeving dient nodig te worden gerenoveerd Alles is slecht onderhouden Elektra naar mijn deskundig oordeel onveilig evenzo de steiger Zonde van zo’n mooie lokatie

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Bevestiging van de vorige revieuws Wek een uitdaging voor het zoeken. na een plekje Fantastisch uitzicht op de zee en het duin De plaatsen bij de zee zijn bijna altijd bezet Vanaf het strand naar de camping is een hele uitdaging maar wel leuk Je moet dit plekje wel een keer gezien hebben Goede sanitaire voorzieningen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooi gelegen camping veel vaste plaatsen met verbouwde caravans desondanks voor Spaanse begrippen netjes goed restaurant. prijs € 20.00 P/dag mooi uitzicht op de baai en een uitdaging om naar het strand te gaan zoals in eerder revieuws al is vermeld

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

bevestig de vorige revieuws de vogeltjes blijven maar fluiten veel Bodega’s in de buurt Wel een bakker ik het centrum Het 2 sterren hotel in het centrum heeft 1 ster voor het eten en erg luidruchtig Gebruik lange oprijblokken anders glijden ze weg eind van de middag zijn alle plaatsen bezet

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

bevestig van voorgaande revieuws Als je met de tram meegaat moet je voor € 1,40 een enkeltje boeken en dan het aantal personen anders werkt het niet Groot winkelcentrum op 800 m ‘s nachts rustig Mooie stad met veel fietsmogeljkheden

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie camping mooi gelegen op een berg met uitzicht op de vestingstad Goed te lopen beetje klimmen naar het stadje wat je zeker gezien moet hebben

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Druk bezette parkeerplaats een bezoek aan de stad is aan te raden en lopend goed te doen Geen voorzieningen, ,s nachts rustig een supergrote Mercadonna op 1 min. lopen perfect om in te slaan voor een lange reis hier hebben ze echt alles

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Alles is al gezegd, maarrr het is wel een beetje te veel van alles, 6 losplaatsen en 5 afvoerplaatjes voor je potje dus niet logisch verdeeld over de plaats Er is zoveel ruimte, maar voor aparte toiletten en urinoirs is niet aangedaner De straatverlichting is van als een snelweg compleet sfeerloos Zoveel ruimte en maar 3 vaatwasplekken naast elkaar die om 7 uur al zijn gesloten ? Veel ondoordachte luxe zelfs geen energiebesparende maatregelen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie vrije plaats aan het strand gescheiden door een weg overdag druk maar avonds rustig De omgeving geeft een schone goede indruk Plaatsen erg schuin handig tussen twee restaurants regelmatig controle van politie

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima plek voor 1 overnachting alles aanwezig zoals een CP moet zijn Saaie omgeving. slechte fietsmogelijkheden, saaie boulevard waar men niet mag fietsen onze plek was naast een Italiaan met een volledig met aluminium dichtgeplakte, 50 jaar verrotte camper niet echt een fraai aanzien om er naast te staan

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

rustige lokatie in de bergen goede wandelmogelijkheden goed restaurant op 15 wandelen, wel reserveren internet in deze streek matig ligt niet aan WiFi camping Overdekt verwarmd zwenbad ruime plaatsen Water op de plaatsen geen drinkwater afvoeren op de plaatsen niet overal bruikbaar sanitairgebouw ruim en voldoende douches en toiltetten alleen is het sanitair aan vervanging toe, beschadigde toiletbrillen en ook de stort bakken weigeren af en toe

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

sanitair tov camping Joan iets beter ook ruimere plekken vanwege betere gesnoeide bomen ondanks blijven oppassen met inparkeren Veel seizoen verblijvers met in elkaar geflanste keukententen en plastic zeilen, maar de meeste campers staan op een afzonderlijk gedeelte Centrum goed aan te lopen over de mooie boulevard prijs was volgens acsi € 20,00 maar een dag later vanwege Pasen € 53,00 vertrokken naar El Cid Peniscola voor € 14,00

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima georganiseerde camping vanwege de overhangende bomen slecht bereikbaar voor de diverse campers mogelijkheid tot schade rijden sterk aanwezig Dus zal je voor een ruimere plek moeten reserveren prima sanitair wel dicht op het strand maar te ver lopen naar centrum Cambrils Als de plekken mbt de bomen beter worden gesnoeid had de camping 5 sterren verdiend

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

erg drukke camperplaats voorzieningen matig onderhouden de alles vriendelijkste uitbaatster is erg vergeetachtig Goed gelegen bij supermarkten en centrum Vroeg aanreiken anders is de plaats vol Kan wel reserveren

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima doorgangs locatie en mooo wandelgebied kom vroeg op de dag kan snel vol raken lozen en water inname prima toilet wordt slecht onderhouden advies niet gebruiken

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

perfecte plek als tussenstop maar de omgeving lijkt mij ook erg mooi zeker het plaatsje Blesle is heel apart Goed eten bij de Scorpion de vorige revisies worden bij deze positief bevestigd

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Goede ruime plaatsen bij leuke vestingsplaats

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Drukke maar toch rustige camping goed sanitair van te voren reserveren noodzakelijk Niet altijd plekken in de zo’n

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Camping hoofdzakelijk voor beetje luidruchtige Engelse overwinteraars Honden op een apart hondengedeelte daarom ook luidruchtig, sanitair en supermarkt top Omgeving saai Ruime plaatsen goed onderhouden camping

Goede camperplek voor een dagje Volendam 20 min lopen vanaf het centrum Alleen afvoer en water en chemisch toilet lozen Als het vol staat zijn de plekken veel de krap In tegenstelling tot eerder revieuw is er geen uitzicht over het Markermeer