@K-Bannink
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2018
Vriendelijke ontvangst, super locatie (let wel op geen supermarkten op loopafstand), mooie wandelroutes, nabij Watersnoodmuseum. Sanitair schoon (kan uiteindelijk wel een update gebruiken). Wij hebben hier met plezier gestaan met onze kinderen.
Mooi net sanitair, vriendelijke ontvangst en ruime plekken
We kwamen op camping Holsteenbron uit tijdens onze tocht richting huis. We werden vriendelijk ontvangen en merkten al snel dat hier mensen werken met hart voor de camping. Mooie voorzieningen en een heerlijk terras.
Nette en schone toiletten. Door de weeks tussen bepaalde tijden wordt verzocht om deze liever niet te gebruiken vanwege de zorg voor dementerende ouderen. Er is één buitendouche aanwezig. De eigenaren van deze camperplaats zijn meedenkend en zeer vriendelijk. Deze plek staat nu bij ons favorietenlijstje.
Jammer jammer jammer! Ooit een keer hier geweest en hier geen klachten over. Tot op heden. Helaas kan ik hier niet volledig alles op schrijven, maar deze beoordeling heeft alles te maken met de onvriendelijkheid on onprofessionele houding van de eigenaresse van deze camping.
De 2e keer dat wij hier staan. Vriendelijke eigenaren, mooie ruime plaatsen. Sanitair is schoon, maar wel wat gedateerd, doucheruimte wat klein. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mooie camping met zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Die met je meedenken.
Nette camping. Sanitair schoon. Voor 4 personen en de camper 46 euro inclusief stroom. Als je van rust houdt waarschijnlijk niet de ideale plek. Gericht op families en gezinnen. Allerlei activiteiten gaan met tokens. Douches met munten voor 1 euro kun je 6 minuten douchen.
Nette en rustige camping. Sanitair schoon, maar wel wat gedateerd. Hebben er 1 nacht gestaan.
Sitecode: 62096
Prachtig uitzicht. Toen we aankwamen erg druk maar uiteindelijk stonden we er met 2 andere campers en 2 tentjes van backpackers. Rustige locatie dus.
Nette camping, prima locatie en goede ontvangst. Hebben hier 1 nacht gestaan met camper en 4 personen. Alles inclusief 45 euro. Douches zijn heerlijk warm en schoon.
Plek prima. Toiletten prima. Prijs oké. Eén douche waarbij je ook nog eens 1 euro voor 4 minuten betaald. Vriendelijke eigenaar.
Je kunt merken dat het allemaal nog nieuw is. Sommige dingen nog in aanbouw (denken wij) de entree leek ons een tijdelijke oplossing. Sanitair was top. Je kan er ook je kleding wassen en drogen. Net van de camping af prachtig uitzicht over de zee. En vlakbij 't dorp.
Mooie locatie, sanitair sober maar wel schoon. Nadeel van de douche is wel dat je om de 20 seconden op de knop moet drukken. Voor de camper en 4 personen plus baby 40 euro betaald, zonder stroom. Vonden wij aan de prijs. Voordeel is wel dat als je naar het kasteel wilt je een voucher krijgt om het kasteel te bezoeken. Als je in Cashel zelf boven de 15 euro besteedt krijg je overal deze voucher.
Zeer kleinschalig en rustige camping. Eigenaar is zeer vriendelijk en in voor een praatje. Voorzieningen schoon. Alle kampeerplaatsen voorzien van water, afvoerput, tv aansluiting (mits je het juiste kabeltje hebt) en stroom.