@K.Pos
- 2000
Net aangekomen op deze camping maar wij hadden geen vriendelijk ontvangst. Verschrikkelijk wat een chagrijnig figuur. Die trekt geen volle zalen Voor de rest gaan we het ervaren
We hebben deze prachtige camping geboekt omdat het niet zo mooi weer was en het is zondag. Nu dachten we lekker gebruik te maken van het binnenbad met glijbanen. We hadden bij de receptie gehoord alles is inclusief maar mooi niet stonden we daar met ons pasje bij de poortjes van het zwembad moesten we nog een 80 Dk voor 2 man
Hele nette camping. Vriendelijk ontvangst. sanitairgebouw is zooo netjes. Zelden zo schone toiletten op een camping gezien.
We waren al de hele dag aan het zoeken voor een plek om te overnachten. blij dat we iets hadden. Helaas geen mogelijkheid meer voor stroom. Sommige campers hadden wel stroom. Betaald voor een douche maar deze was boven een paardenstal. niet erg hygiënisch zag dit er uit. Hier toch maar geen gebruik van gemaakt. tip: gebruik Google Maps om deze plaats te vinden via CC
prima camping voor meerdere nachten wij staan hier 2 dagen niet gereserveerd en er was plek leuk zwembad en bar prima plekken helaas was de douche koud vanmorgen