@KG1105
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Kleine, uiterst verzorgde camping direct aan het meer met ruime parkeerplaatsen. Modern, superschoon sanitair. Zeer vriendelijk en altijd behulpzaam personeel. Goed restaurant (alleen contant), broodjes zonder vooraf bestellen dagelijks van 8.00 tot 10.00 uur.
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Kleine familiecamping direct achter de dijk. Alle standplaatsen in één, dus op de 1e rij! Sanitair nieuw en zeer schoon. Zeer aardig en behulpzaam operator-echtpaar.
2020
Austria Camp 2.0, alles was weer geweldig!
Prachtig gelegen, zeer verzorgde CP, met eigen toegang tot het meer (lang plat in het meer, ideaal voor kinderen). Geweldig personeel! Sanitair modern en zeer schoon, douche 50 cent / 3min. Kleine winkel. Baker komt vroeg van 7: 30-8: 30 uur. Boodschappen ca. 2,5 km in Bad Endorf, goede herberg 30 min (90 hoogtemeters) te voet. WiFi is zwak. - maar zonder wifi is de vakantie sowieso langzamer.
SP op parkeerplaats direct aan het meer. Toilet ok. 'S Nachts rustig, overdag matig auto- en treinverkeer. In de oprit (waarschijnlijk nieuwe) hoogtebeperking (2,5 m), maar werd niet uitgevouwen.
12 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden