@KHE
- 2010
De slechtste ervaring in 15 jaar mobiel reizen. Wij reizen door heel Europa en Noord-Afrika, maar zo iemand hebben we nog nooit ontmoet. We hadden netjes geparkeerd en ik was net een envelop aan het ophalen om het parkeergeld te betalen, toen de beheerder plotseling naar mijn vrouw toe kwam en zei: "Zulke voertuigen willen we hier niet". Ons voertuig is een 9 meter lange Concorde. Ongelooflijk proces
De juiste woorden vinden voor deze recensie is niet zo eenvoudig. We reden op doorreis naar deze ongelooflijke plek vanwege de interessante recensies. Ik moet zeggen dat we niet teleurgesteld waren. Het is niet mogelijk om de plaats nauwkeurig te beschrijven - je moet het ervaren. De plaats biedt iets tussen museum, rommel, bares voor zeldzame of vlooienmarkt, overal wachten verrassingen. Veel musea zijn alleen hier te vinden
Sitecode: 12083
Een eenvoudige plek in een prachtige omgeving. Ruimte ook geschikt voor 20 mobiele telefoons. Eenvoudige maar gemakkelijk toegankelijke aan- en afvoer. Zeer goede prijs-prestatieverhouding. Leuk stadje met veel bezienswaardigheden, vriendelijke toeristische informatie. Zoals in veel steden sluiten hier steeds meer kleinere winkels. Het steakhouse was niet meer oké.
We zijn hier voor het eerst en vinden deze plek geweldig. De entree is wat bescheiden, net als het receptiegebouw. Maar aangezien we alleen een parkeerplaats zoeken, helemaal ok. De plek zelf is erg schoon, goed onderhouden, opgeruimd, duidelijke structuren, duidelijke regels, mooie parkeerplaatsen met prachtige grasvelden rondom elk voertuig, geen rotzooi, geen hondenpoep. Duidelijke regels maken het samenleven een stuk gemakkelijker.
Heel goed restaurant. Aangename plek om te verblijven
We waren hier op een zaterdag op doorreis. De plaats was erg schoon en het was ook 's nachts helemaal stil. Het kleine stadje is een bezoek waard. De Ver en verwijdering die we niet hebben gebruikt, maakt maar een modelindruk. Bedankt voor deze geweldige plek.
De eerste beoordeling na de eerste indruk. Gewoon een geweldige plek met ongelooflijke sanitaire voorzieningen. Alle planken met water en elektriciteit. Vierkanten een beetje smal maar voldoende. Gebieden afgebakend door palmbomen. In het bovenste gedeelte een beetje groter maar ook een beetje schuin. Zeer mooie operator.
Een geweldige plek met zeer goede faciliteiten. Tegen onze gewoonte waren we hier 6 dagen, anders maximaal 3 dagen. De beste douches die we in Marokko hebben gevonden. Wasplaats voor campers op zijn best. Geweldige strandpromenade. Zwembad groot en schoon. De plaats is elke dirham waard. Zal onze favoriet zijn voor meer reizen in Marokko. Zoals het is wanneer de plaats vol is, kunnen we niet zeggen.
Zeer goede camping, maar slechts gedeeltelijk bruikbaar voor grote mobiel. Omdat er niets aan de hand was, konden we goed slapen met een stacaravan van 10 m. Douches helemaal ok. Rustige aangename parkeerplaats. Zouden we altijd opnieuw beginnen en proberen onder te komen. Anders zouden we naar de grote parkeerplaats in de stad gaan. Maar de dealers komen naar de camper
Sitecode: 20503
We hebben al betere plaatsen in Marokko meegemaakt. Gooi het weg en neem water mogelijk. Sanitaire voorzieningen beter niet te vermelden, maar die heb je meestal in de camper. De locatie van de plaats is erg goed voor een bezoek aan de stad.
We keken naar de plaats. Niet ons ding, er zijn veel betere in het milieu. Het enige pluspunt is de nabijheid van de stad.
Sitecode: 20816
We verbleven drie nachten en genoten ervan. Zondag was hier een grotere groep jonge mensen die hebben getraind. Allemaal vriendelijke en sympathieke jongeren. Wasmachines waren erg goed. De service ook. Helaas is de plaats een beetje stoffig. Maar we zijn in Marokko.
Sitecode: 20936
We verbleven drie nachten en vonden de plaats erg goed. Het personeel was erg vriendelijk, het zwembad erg schoon en het hele decor. Er waren slechts enkele voertuigen hier dus een zeer ontspannen verblijf. Kunnen we alleen maar aanbevelen.
Een ongelooflijk vriendelijke en lieve gastheer. Hij spreekt perfect Duits. We hadden een heerlijk diner en zouden de plek graag aanbevelen.
Bekijk heel mooi, zaterdag op zondagavond tot 3:30 lawaai door spelende kinderen. We hebben de sanitaire voorzieningen niet van dichtbij bekeken. Parkeerwacht erg leuk. Het is 25 km naar de stad.
Sitecode: 20976
Een gebied waar je kunt staan, meer niet. Het uitzicht is mooi, maar er niet omheen.
Een van onze favoriete plekken in Frankrijk. We nemen graag een omweg om hier te blijven. Meestal slaperig zoals de kleine plaats. We zijn dit jaar drie keer op het plein geweest.
Klein maar fijn veld
We vinden de plek ok, zelfs Wi-Fi in de verre hoek. Registratie voor het eerst een beetje ingewikkeld, maar loopt het dan. Ook hulp van buitenaf genomen voor de eerste keer, vandaag kunnen we zelfs helpen. Prachtig middeleeuws dorp in de buurt. Planken enigszins schuin of op de weg, maar toen de nacht plaats erg goed. Aan-en afvoer zeer goed. Elektriciteit inbegrepen.
Kan alleen maar instemmen met de positieve recensies. De plaats is super schoon en professioneel gerund. Dit is onze tweede keer hier, hebben al verlengd en besluiten om langer te blijven. Voel me in erg goede handen.