@KOB
- 2021
Perfecte locatie, alles goed geregeld! Voorzieningen top, dikke 10
Geweldige camperplek, alles is dikke prima ! Reviews kloppen allemaal, niets aan toe te voegen een 10!!
Top, Top, Top De rest is allemaal al genoemd !!!!!!
Zelden zoiets gezien prachtig wat een camperplaats!!! Dikke 10 komen zekers terug!
Sanitair was prachtig, heel erg schoon, netjes. Behulpzame eigenaren, leuk om een gesprek mee aan te gaan! De hond komt je geregeld even begroeten. Prima fiets omgeving. We komen zekers terug!!
Prachtige omgeving, veel rust! Alles ongedwongen, Bertina is zeer toegankelijk heel erg vriendelijk en gedreven eigenaresse!! iedere dag genieten van de prachtige koeien. Prima plek we gaan vaker terug komen!
Wat een enthousiaste Wendy over haar onderneming !! Hier word je blij van! Niets lijkt teveel. Prima plek, heerlijk rustig.
Sitecode: 101935
Wij hebben al heel wat plekken mogen zien, maar dit is echt geweldig! Super vriendelijke eigenaren, fantastisch uitzicht, sanitair top. Ook wanneer je met de hond komt is er voldoende wandel mogelijkheid. Wat een mooi verhaal bij deze mensen en deze plek!!!
Heerlijke plek, fijne begroeting ! Via Google maps prima te vinden! Zon, zee en strand. Strandtent 5 meter van onze camperplek.
Prima ruime camperplek. Alles is aanwezig. Ook met de hond kan je wat rond wandelen. Aardig, en Engels sprekende receptie dame. Brood voor de ochtend kan je bestellen. Lekker windje.
De eigenaren zijn super lief en aardig! De honden ook. Wilden 1 nacht blijven maar hebben 2 gedaan! Heerlijk wat een plek, rust, heerlijk ontbijt en zwembad! Het windje wat briest is zalig.Wanneer we in de buurt zijn komen we zekers terug!
Sitecode: 19291
Grote plekken, leuk uitzicht! Prijs is 5 euro per camper, groter dan 8 meter 10 euro! Prima om voor 1 nacht te verblijven. Aardige eigenaren!
Prachtige plek en omgeving! Sanitair nog nooit ergens zo mooi en schoon gezien. Broodjes besteld voor de ochtend en 40 euro voor de nacht , camper 2 volwassenen en hond. Helaas was het restaurant gesloten op maandag. Met de hond kan je hier prachtig wandelen. Dikke tien!
Camperplek is oké, sanitair ziet er goed uit en schoon. Wel lauw water bij douchen en afwas. En maar 6 douchen voor hele camperplaats. Je kan makkelijk met de hond uit. Volgens mij een echte doorreis plaats. De prijs voor ons was 35 euro ,2 personen en hond. We waren eind september hier.
Zeer vriendelijke eigenaren vertelden veel van het boerenleven daar. Er staat bij de site maar 5 plekken maar iedereen bleef welkom. Ze hebben 2 honden los lopen op het erf. Geen douche en toilet en geen grijs water legen en geen afwas mogelijkheden . Wel prima locatie mooi uitzicht!
Top, grote plaatsen, direct aan strand hond kan ook mee. Kleine camping heerlijk rustig ! Sanitair is super ook voor honden een douche. Aanrader vind ik.
Vriendelijk ontvangst! Sanitair vind ik matig, oud en niet heel schoon, douchen met een douchegordijn. Prima voor een overnachting. Slechte WIFI. Je kan last hebben van verkeershinder van de straat voor de camping.
Let goed op, op de camperapp staat een ander adres als op de website. Website is goed!!
In de ochtend gebeld voor een plek, heel stuk gereden komen we aan, geeft ze aan dat er geen plek meer is.
Je kan zelf een plek uitzoeken wanneer je op tijd bent. Mensen zijn vriendelijk. Voor de hond niet echt prettig om te wandelen. Wij hadden erg veel last van de goederen treinen en de straat voor de camperplek.
Prima plekken, wat lawaai door de straat die voor de CP loopt. Alle informatie staat vooraan op het bord. Morgen gaan we verse Duitse broodjes halen aan de overkant van de straat. Hond kan ook prima mee
Erg vriendelijke eigenaar, we konden ongedwongen een plek uit zoeken. (eind september). Rustige, schone en kleine camping. Prijs kwaliteit prima.
Prima plek! Prachtig uitzicht op de zee en ondergaande zon.Inderdaad een doorgaande weg achter de plaats , maar prima te doen .