@KUVS
- 2023
Leuke ervaring! Vriendelijke mensen en gratis wijn degustatie. Staan is gratis, maar wij kochten een aantal flessen wijn ter colpensatie😉 Tip: Staat het vol ga toch even langs op het erf, er zijn achteraan ook nog een aantal plaatsen beschikbaar. Eguisheim is een pareltje😍
wij kwamen vandaag zondag 28/12 aan om 16u. Er waren nog 5 plaatsen. je koopt een ticket aan de betaalautomaat (aanduiden met of zonder ⚡️) Je ontvangt een aantal codes via bericht, code ingeven aan de slagboom en parkeren. Aan de betaalterminal geef je de code voor de ⚡️ in en sluit aan (lichtje brand groen) werkt het niet controleer dan of de zekering aan staat! stond uit bij ons) Lukt het niet vraag dan gerust hulp aan iemand die er al staat😉
Wij sluiten ons aan bij de 5 sterren reviews, wat een zalige rustige plaats! we waren hier op 20/12 maar komen zeker nog terug om te komen verkennen met de fiets😍 Dank u wel aan de beheerder(s) om een aantal plaatsen ter beschikking te stellen!
ik kan de goede reviews enkel beamen mooie plekken op wandelafstand van het centrum. Kerstmarkt is een aanrader veel sfeer en gezelligheid. Dikke duim voor de beheerder(s)
we zijn net aangekomen, alles prima in orde. we betaalden €9,88 voor 24uur met electriciteit. incheck is vernieuwd vermoed ik en verliep vlekkeloos. Let wel op dat je met je camper tot aan de gele arcering rijd, anders detecteert hij geen voertuig en vraagt de terminal om een voertuig voor te rijden. Dank u aan de gemeente Toul😍
wat een parel van een Camperplaats! Alles aanwezig toilet, douche en allemaal kraaknet. Alle dagen broodjesservice, een praatje met de mensen, de liefde en passie van Carla en Christoph zijn duidelijk voelbaar en maken mee het verschil naar onze mening. Deze plek dingt mee naar Camperplaats van het jaar, en het zou verdiend zijn;-) nog veel succes! Cindy en Kurt.
Fijne ontvangst, de man achter de balie legde ons met veel geduld alles uit over wat er te doen/zien is in de buurt. Alles zeer proper en netjes. wat een pracht plek😀
Fijne camping, je hoort muziek maar vanaf 23u is het stil. wij zijn zeer tevreden.
Sitecode: 11999
Goede plaats met alle voorzieningen. Leuk stadje ook met een (kleine) toffe kerstmarkt op 1,5km lopen. stroom kost €1 per 8u. wij betaalden €11 inclusief stroom. Toplocatie😉
Goede plaats om te overnachten en Potsdam te bezoeken. we voelden ons veilig ondanks dat we helemaal alleen stonden. parkeren op de busstroken, er moeten er wel 6 vrij blijven dus kunnen er maar 2 campers staan. er zijn nog een aantal parkeerplaatsen waar je ook kan parkeren indien je niet te lang of te breed bent. Wij betaalden €14 voor 24u. Centrum Potsdam met een erg grote kerstmarkt op 2km lopen.
we verbleven hier samen met de schrijver van de vorige recentie. we hoorden hem roepen tot achter de vijver! ons oordeel is dat deze mensen meer dan alleen hun best doen om het iedereen naar hun zin te maken. Waar vind je de service dat ze je heen en weer naar Bellewaerde voeren en halen?voor ons missie geslaagd en wij keren wel terug! Cindy en Kurt.
wat een toplocatie en wat een ontvangst! we kregen bij aankomst een beschuit met aardbeien, superlekker. alles is in de vorige reviews reeds gezegd , alles op de plek aanwezig water en electriciteit. wij waren deze keer op doorreis maar keten zeker terug voor een langer verblijf😉😍
Geweldige plek om te staan😄 we stonden er helemaal alleen ver weg van de drukkere campings en camperplaatsen aan de kust. vriendelijk onthaald door de hond des huizes (en de gastvrouw) enkel lozen toilet en grijs water kan niet. Voor de rest is alles inbegrepen in de prijs. Het uitzicht op de baai is fantastich 😉

wij verbleven hier van 18/8 tot 20/8. supervriendelijke mensen en TOP camping/camperplaats. Toffe omgeving om met de fiets te verkennen en uitstapjes naar Zeeland binnen fietsbereik. wij keren zeker terug! Hartelijk dank Hilde en Gunter 😍

superplek vlak bij het centrum. wij waren hier in het hoogseizoen aangekomen rond 13u en nog 5 plaatsen vrij. alle verzorging aanwezig en dat voor €15 gans het jaar door. Dank u stad Kortrijk daar kunnen andere steden in België een voorbeeld aan nemen, vooral zij die uitpakken met LEZ zone maar tegen betaling iedere vervuiler toelaten!