@Kaddi1985
Sitecode: 20267
Mooie locatie voor 2-3 dagen. 20 minuten naar de parken. Zwembad is groot en schoon. Speeltuin ook/ 77€ voor 2 nachten met Kirn en hond op de eerste rij. Mooi uitzicht. schoon sanitair, hoe klein ook. maar werd tegelijkertijd nieuw gebouwd. 3 sterren omdat: alleen afvalverwerking op de parkeerplaats buiten, geen vuilnisbakken op het terrein. toch schoon. maar iedereen verzamelde het afval op zijn eigen plek - het was niet leuk om naar te kijken
rustigere plaats in de eerste week van mei. 187€ voor kind, 2 volwassenen en hond voor 4 nachten. korte weg naar de sanitaire voorzieningen - nieuw en zeer schoon. Strand en steiger voor de deur. Restaurant ter plaatse. Ongeveer 15 minuten naar de haven en er zijn veel mogelijkheden om te eten (cafés en ijssalons en restaurants) en om de veerboot te gebruiken. Ongeveer 15 minuten bergopwaarts naar de externe supermarkt, kleinere ter plaatse verkrijgbaar. Speeltuin is leuk voor groot en klein
Kind hond en 2 volwassenen, begin mei 2 nachten 69 €. schone en vriendelijke plek. Sanitair schoon en goed onderhouden, meerdere keren per dag schoongemaakt. Speeltuin schoon en groot, geschikt vanaf peuterleeftijd. Cassetteverwijdering 2 € per automaat. Vers water en elektriciteit ter plaatse inbegrepen